SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Arguvanlılar Kongresi

0
Güncellendi - 2018-11-20 19:48:26
Ankara Arguvanlılar Kongresi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 23. Dönem Genel Kurulu 18 Kasım 2018 Pazar günü dernek merkezinde 67 üye ve 17 misafirin katılımıyla gerçekleştirdi.

Genel Kurulda ilk olarak söz alan dernek başkanı Asım Aydoğdu, geçmiş dönemde kendilerine destek veren bütün üyelere teşekkür ettikten sonra yapmış oldukları faaliyetleri sıralayarak; yeni seçilecek olan yönetime de destek verilmesinin önemini vurguladı.

Divan Kurulu’nun belirlenmesinden sonra diğer gündem maddelerine geçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu çalışma raporlarının okunması ve ibrası, bilanço ve gelir-gider hesaplarının okunması ve ibrası, tahmini bütçenin okunması ve ibrası ve üye aidatlarının belirlenmesi maddeleri oybirliğiyle kabul edildikten sonra yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulları’nın seçimine geçildi. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri de oybirliğiyle seçildikten sonra Genel Kurul sona erdi.

Genel Kurul sonrası yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin yaptığı toplantı sonrası görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi:

YÖNETİM KURULU (Asıl Üyeler)

  1. Asım Aydoğdu - Başkan
  2. İbrahim Özgür Bektaş – Başkan Yardımcısı
  3. Ali Askar Şahin - Sayman
  4. Nazlı Yildirim - Sekreter
  5. Derya Öztürk - Üye
  6. Muharrem Özçelik - Üye
  7. Veysel Temiz - Üye

Yedek Üyeler

  1. Gülseren Özen
  2. Olcay Gül
  3. Güner Firat
  4. Şevki Bozkurt
  5. Mehmet Kargin
  6. Hasan Çakir
  7. Mehmet Mustafa Şimşek

DENETİM KURULU (Asıl Üyeler)

  1. Tülay Şirin - Başkan
  2. Seydihan Çamur
  3. Hüseyin Salman

Yedek Üyeler

  1. Sultan Göktepe
  2. Ali Rıza Sülün
  3. Ali Kiliç

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun,Rabbim yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Asım beyin acaba kaçıncı yöneticiliği ?
    0
    0
    Yanıtla