SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Annesinin Taziye Çadırını Toplarken Öldü

0
Güncellendi - 2019-07-08 19:08:38
Annesinin Taziye Çadırını Toplarken Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesinde Şube Amiri olarak görev yapan itfaiyeci, yaklaşık bir hafta önce vefat eden annesinin taziye çadırı topladığı esnada kap krizi geçirmesi sonucunda hayatını kaybetti. Sevilen itfaiyeci, annesinin yanında toprağa verildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesinde Sanayi Şube Amiri olarak görev yapan 59 yaşındaki  Şaban Tuzcu, Akçadağ ilçesinde yaklaşık bir hafta önce vefat eden annesinin taziyesi için kurulan çadırı toplarken kalp krizi geçirdi.

Yakınları tarafından önce Akçadağ Devlet Hastanesine ardından ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Şaban Tuzcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Akçadağ ilçesine götürülen Şaban Tuzcu’nun cenazesi, annesinin yanında toprağa verildi.

Annesinin vefatına üzülmesi sonucu kalp krizi geçiren 36 yıllık itfaiyeci Şaban Tuzcu’nun vefatı Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesinde ve görev yaptığı Sanayi Şubesinde büyük üzüntüye neden oldu.

Yaşanan olay Akçadağ ilçesinde de büyük üzüntüye yol açtı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Mehmet Çetin (4 yıl önce)
    Şaban kardeşim 19 yıllık mesai arkadaşımdı beraber nice görevlerde bulunduk ben senden razıyım Allah da senden razı olsun mekanın Cennet olsun Nur içinde yatasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet erdoğan (4 yıl önce)
    şaban abi banazı;da konak;da görev görev yaparken tanıştık çok iyi birabimiz büyüğümüzde ben ondan razıyım Allah da razı olsun inşallah mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • c.çay (4 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın ALLAH ailesine bol sabırlar versin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Fireman (4 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Ecel gelirse yapacak bir şey yok bir şey bahane olacak keşke nefsimize uymasak birbirimizi kirmasak kardeşlik ve dostluk olsa yalan hile adaletsizlik olmasa paylaşım olsa Allah ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • BASKİLLİ (4 yıl önce)
    ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla