SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, Seçime Bağımsız Olarak Girecek

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, Seçime Bağımsız Olarak Girecek
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'da, CHP'nin yeniden aday göstermemesi üzerine bu partiden istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'nden seçime katılacağı belirtilen Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın, Siyasi Pratiler Kanun'ndaki, “Bir  partide aday yoklamasına katılmış olanların bir başka partiden aday olamayacağı” hükmüne takılması nedeniyle seçime  bağımsız aday olarak gireceği bildirildi.

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş'ın katılımıyla Arguvan Asar Mahallesinde  perşembe akşamı  Hızır Lokması ve Cem etkinliği düzenlendi.

Bağımsız Belediye Başkanlığı Adaylığını açıklayan Mehmet Kızıldaş vatandaşların yoğun ilgi alakası ile karşılandı.

Arguvan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş Hızır lokması- Cem etkinliği  sonrasında şunları ifade etti;

“Bu akşam burada hakka ibadet etmek için rızalık alınan, helal kazancı paylaşmanın, birliğin, dirliğin, eşitliğin, insanlığa hizmet etmenin ve bağışlamanın yerinde kadın-erkek, genç-yaşlı bir araya gelerek vatandaşlarımızla Hızır Ceminde birlik olduk. Şu an burada niyet edip, Hızır aşkına oruç tutanların, lokma dağıtanların, kurban tığlayanların, gönlünde muradı olanların, Yetiş Ya Hızır diye darına duranların, lokmalarının ve hizmetlerinin hak katında kabul olmasını diliyorum.

Muhtarımız İlhan Güler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dua ve ibadet eden cümle canların dilde dileklerini gönülden muratların Hakk’ın katında kabul ve makbul olmasını diliyorum."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • arguvan yorumcusu (2 ay önce)
    Arguvanın nufusu çok az ve halen insanlar ikiye ayrılıyor. Arguvan da başarıdan söz edenlere sesleniyorum. 1. Hastaneniz var mı? 2. Yaşlı ve engelli bakım merkeziniz var mı? 3.Mahallelerde muhtarlık evleriniz var mı? 4.Cenazelerinizi yıkatacak ne gasilhaneniz , ne de mezarlıklarınız var. 5. Belediye başkanı heyelan sorunuyla karşı karşıya olan ilçenizde ne yaptı, ne gibi proje geliştirdi. 6.Daha ço şey yazarım da Arguvan hak ettiğini yaşıyor. Arguvanda başkan adaylarında liyakat yok. Arguvan adaylarına iyi bakın, kimse o ilçeyi bir yere maalesef götüremez. Ne chp lisi , Ne akplisi, Ne bağımsızı, ne de başkası. Sizler bunu yaşamayı hak ediyorsunuz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • cafer CANBAY (2 ay önce)
    Partinden Belediye başkanı seçildiniz Parti istemeyince Neden Bağımsız olarak aday oluyorsunuz bu başkanlık koltuğun altında altın madenimi var yani ömür boyu başkanmı olacaksınız nefsiniz vijdanınıza sahip olmasanız demeki rant için belediye başkan adayı oluyorsunuz.hayırlı yemeler.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • O parti kendisine küfür edenleri aday yapmadı mı bu gün? Öyle iftira atmakla haklı mı oluyorsunuz? Söyleyin nerede yemiş? Bizde bilelim. İçi boş eleştiri yaparak bir yere varamazsınız. Arguvan belediyesi borçlarını bu başkan zamanında bitiridi ve kasasında parasını biriktirdi. bunlar hoşunuza gitmiyorsa ya da zorunuza gidiyorsa ya başarıyı çekemiyorsunuz ya da kasada ki para da gözünüz var.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • kullanıcı (2 ay önce)
    seni seven seçmenlerin arguvan da yaşamıyor bence :))
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Arguvandayız .Ama siz değilsiniz belli ki. 10 yıldır ilçedeki gelişmeleri görmezden gelmek için kör olmak lazım ya da Arguvan da yaşamamak lazım.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Pırasa (2 ay önce)
    İktidara koltuğa yapıştı gitmiyor diyen güvendiğimiz adamların haline bak. Bu kadar mı davanız. Yok mu yeni nesile destek olmak, gençlerin ufkunu açmak. Meğer ki ne tatlı imiş koltuklar...
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Pırasa, pırasalığını yapmış. Eleştirecek bir tarafı varsa söyleyin . Yoksa saygı gösterin. Adam çalışıyor. Yemiyor. Yedirtmiyor. Oyumuzu vicdanımızla Mehmet Beye vereceğiz.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 ay önce)
    Akp den bile girse seçime verecez başkanıma
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)
    Başkan hiç tedirgin olma, seçmenin seni gerçekten çok seviyor.
    %58
    %42
    Yanıtla