SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arı Kovanında Esrar Çıktı

Arı Kovanında Esrar Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde operasyona çıkan jandarma ekiplerinin yanlarında bulunan 2 narkotik dedektör köpeği taşların arasında toprağa gömülen ve arı kovanına yerleştirilen esrarı tek tek çıkarttı.

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çalışması kapsamında yürütülen çalışmada, Yazıhan ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 kişinin ev ve bahçelerinde arama yapıldı.

Jandarma Narkotik dedektör Köpekleri Çakıl ve Toy’un da görev aldığı operasyonda, dedektör köpeklerin tepki vermesi ile taşların arasında kavanoz ve bidon içinde toprağa gömülmüş olarak, arı kovanına yerleştirilen ve evin mutfağında saklanan 5 ayrı noktada 420 gram esrar maddesi ile 2 kök kenevir ele geçirildi.

Jandarma ekipleri 2 kişiyi gözaltına aldı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız