SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arınç İçin Erken Açılış

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan'da 10 Ağustos Pazartesi günü başlayan ve 12 Ağustos Çarşamba günü sona erecek 1. Hekimhan Ceviz ve Kültür Festivali kapsamında, Çarşamba günü yapılması gereken Hekimhan Kaymakamlığı Halı Saha Tesisleri'nin açılış töreni, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Malatya ziyareti nedeniyle Salı günü yapıldı.

Arınç'ın Çarşamba gün boyu sürecek Malatya programı üzerine açılış töreninin Salı'ya alındığı belirlenirken, açılış töreninde konuşan Kaymakam Ramazan Fani, 240 bin liralık harcamayla tesisin inşa edildiğini söyledi. Fani, proje bedelinin 135 bin liralık kısmını Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün karşıladığını bildirdi.

Açılış törenine; ilçe kaymakamının yanı sıra aslen Hekimhanlı olan AKP Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, ilçenin diğer ilgilileri ile bazı sivil toplum yetkilileri katıldı.

Bu arada, aslen Hekimhanlı olan Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Kazancıoğlu'nun da bazı bölümlerinde hazır bulunduğu Hekimhan Festivali'nin son gün programı şöyle:

* 12 AĞUSTOS ÇARŞAMBA (15.00'den itibaren)
-Yemek Yarışması
-Ceviz Yarışması
-Halk Oyunları Ödül Töreni
-Konser (Fatma Şahin, Muharrem Temiz, Mustafa Özaslan)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız