SON DAKİKA
SON DEPREMLER

FETÖ Askeri Liseye Sınavsız Soktu, Kurmay Yaptı!

FETÖ Askeri Liseye Sınavsız Soktu, Kurmay Yaptı!
A- A+ PAYLAŞ

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, geliştirdiği FETÖMETRE uygulamasıyla L. Dündar'ın hiç sınava girmeden askeri liseye kaydolduğunu ve kurmay binbaşılığa kadar yükseldiğinin tespit edildiğini belirtti.

Yaycı, Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'e konuştu. Yaycı, “Hiç sınava katılmadan askeri liseye giren, kurmay binbaşılığa kadar yükselti­len, 15 Temmuz'da darbeye katılan, sonrası tespit edi­lince firar eden, Bylokçu, aile boyu FETÖ'cü L. Dün­dar'ın akıllara durgunluk verecek sahtekarlık hikaye­sini anlatacağım. Kripto örgüt üyelerini deşifre etmek için geliştirdiğim ‘FETÖ­METRE' uygulamasına takılan L. Dündar'ın, askeri lise girişiyle ilgili yazılı ve sözlü sınavların yanı sıra spor ve sağlık testine girmeden kurmay binbaşılığa kadar yükseltildiği tespit edildi." dedi.

"L.Dündar'ın, yabancı dil sınavı sorularını da önceden temin ettiği ve yurtdışı göreve gönderildiği yine FETÖMET­RE ile belirlendi! FETÖ'nün darbe girişiminde yer alan ve FETÖ'nün kriptolu haberleşme programı ByLock'u kullandı­ğı da tespit edilen L. Dündar adliyeye sevk edildi, ancak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Serbest bırakıldığı tarihten sonra da izini kaybettirdi.

15 Temmuz'dan sonra tüm personelin askeri lise, harp okulu ve harp akademileri sınavlarını FETÖMETRE ile in­celedik. 1993'te yapılan Deniz Lisesi giriş sınavına katılan 3 bin 104 adaydan Deniz Binbaşı L.Dündar'ın listede olmadığını belirledik.

Sınavlara girdiğine ilişkin en ufak bir ize rastlanmadı! Bunun üzerine idari tahkikat başlatan yetkililer, Dündar'ın söz konusu sınava girdiğine dair herhangi bir belgeye de ulaşamadı. Bu­nun yanı sıra mülakat, ön sağlık ve fiziki yeterlilik testlerine de katılmadığını saptandı..

Dündar'ın, kendisine ait oldu­ğunu iddia ettiği ve sınav değer­lendirme komisyonunca ıslak imzalı hazırlanan sınav sonuç belgesindeki aday numarasının ise Murat T. isimli adaya ait çıktı. Burada da ilginç bir durum var: Sınav giriş belgesinde ismi olan Murat T. sınavda zaten elenmiş.

Ankara Cumhuriyet Başsav­cılığınca ifadesi alınan Murat T, boyu kısa olduğu için ilk başvuruda elendiğini, bu ne­denle sınavın diğer aşamalarına giremediğini söyledi."

t24.com.tr-

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • A.B (1 yıl önce)
    Yıl 1993 diyor, bu herkesi herkesin kullanan adaylık bir terör örgütü, Allah verede gebere ve örğütleri dağıla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • uğur tn (1 yıl önce)
    Bir zamanlar bunlarla ; ''Bereber yürüdük biz bu yollarda '' diyenler. '' Ne istedilerde vermedik ? '' diyenler bugün devletçilikten,milliyetçiilikten ve muhafazakarlıktan dinden ,imandan bahsediyorlar. Feto bitmedi, zihiniyeti halen ülkeyi yönetiyor NOKTA!!
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Feto ile kandırılıyoruz....Mesele şeytan üçgeni....
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Maalesef! Maalesef! Maalesef! Başlangıçta da, cemaatciler döneminde de ve ş.......di de hukuksuzluk...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Sözde müslüman cemaatti ama her türlü pisliğin içine batmışlar haberleri yok.hakkını yediğiniz,emeğini çaldığınız binlerce,onbinlerce kişinin kul hakkı ahirette sizi bulacak ey fetöcüler....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlar insan degil bunlarin dinle imanla alakasi yoktur cunku kul haki yiyorlar kullarin gozleri kordur ve sagirdir ama yaradan Allah herzaman yapilan pislikleri kotulukleri goruyor once insan olacan din I sanla Allah arasindaki sorgulamada cikar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    KPSS,askeri ,polislik kısacası nerede sınav varsa el atmışlar biz bunları vatandaşlar olarak sokakta kahvede çay ocaklarında konuşulurken duyuyorduk ve inanmak istemiyorduk devlet müsade etmez diyorduk, bu durumu istihbarat teşkilatlarımız nasıl duymaz ,nasıl bilmez inanamıyorum,bir çok insanın hakları yendi kamuda görev alması gerekenler alamadı hak etmeyenler kamuya yerleştiler, bu işleri yapanların hem bu dünyada hemde ahirette iki yakaları bir araya gelmesin
    %95
    %5
    Yanıtla