SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Av Yasağını İhlal Eden Balıkçılara Ceza

Av Yasağını İhlal Eden Balıkçılara Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kale ilçesinde, av yasağını ihlal ederek balık avlayan 8 kişiye 17 bin 823 lira ceza kesildi.

Kale İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı su ürünleri ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bot Timi Komutanlığı personellerince Karakaya Baraj Gölü'nde av yasağı dolayısıyla denetim yapıldı.

Ekipler, kontrollerde 1 Nisan'da başlayan av yasağını ihlal eden 5 kişiye 2'şer bin 525 lira, zıpkınla avcılık yapan 1 kişiye 742 lira, ruhsatsız avcılık yapan bir tekneye 3 bin 714 lira, amatör avcılığa muhalefetten ise bir kişiye 242 lira olmak üzere toplamda 8 kişiye 17 bin 823 lira idari para cezası kesti.

Kaçak avlanan tekne ve kişilerde 32 dip oltası, uzatma ağ, zıpkın gibi çeşitli malzemeler ele geçirildi, yakalanan 350 kilogram balığa da el konuldu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız