SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Avantajımızı Kullanmalıyız'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fortis Türkiye Kupasında, Ankaraspor'a kendi sahasında 4-2 mağlup olan sarı-kırmızılı takımda, sarı kart cezalısı Caner ve sakatlıkları devam eden Gökhan Bozkaya ile Fevzi antrenmana katılmadı. Antrenman öncesi futbolcularla 10 dakika süren bir toplantı yapan Teknik Sorumlu Osman Gökhan'ın, futbolculara kupa maçını unutmalarını ve bütün konsantrelerini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına vermelerini istediği belirtildi.

Teknik Sorumlu Osman Gökhan, ligde cumartesi günü oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanmalıyız. Kupa maçı bizim için artık geride kaldı. Bu nedenle önümüzdeki maça konsantre olarak, çalışmalarımızı bu yönde sürdürmeliyiz" dedi.

GAZİANTEP CEPHESİ..
Bu arada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaşacağı Malatyaspor'u yenerek kötü gidişe dur demek istiyor.

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, sezon başındaki ruhu yeniden yakalamak istediklerini söyledi. Futbolcularla sürekli görüştüğünü ve futbolcuları erken havaya girdikleri için uyardığını söyleyen Başkan Göksen, "Sezon başında çok güzel bir kamp dönemi geçirdik. Hazırlık maçlarında takım çok üst düzeyde oynadı. Ligin ilk haftalarında iyi sonuçlar aldık. Bu sonuçlar genç bir kadroya sahip olan takımımızı erken havaya soktu. Fakat hazırlık maçlarıyla lig maçları arasında çok büyük bir fark var. Ligin üst
sırasındaki takımlar ile alt sırasındaki takımlar arasında çok büyük bir fark yok. Nitekim Erciyesspor, ligin namağlup takımı Manisaspor'u 4 golle mağlup etti.

Diyarbakırspor, Altay'ı 4-1 mağlup etti. Bu nedenle biz çok erken havaya girdik. Oyuncularımız bunun böyle olmayacağını gördü ve anladı. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Malatyaspor maçında ligin ilk haftalarındaki koşan, mücadele eden ve iyi top oynayan takımı tekrar sahada göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Göksen, Malatyaspor maçına 3 puan için çıkacaklarını belirterek, "Rakibimizin durumunu biliyoruz. Ancak biz Malatya'ya puan veya puanlar almak için gideceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız