SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ayrım Yapmadan Gideceğim"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende ve Hekimhan İlçeleri’nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Milletvekili Ağbaba, ilk olarak Ağılbaşı Belediye Başkanı Cengizhan Kıraç’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Ağılbaşı Belediye Başkanı Cengizhan Kıraç, “Sayın Vekilimiz Veli Ağbaba’nın Malatya’ya çok büyük emekleri oldu. Çok ciddi çalıştı. Kendisini kutluyor, görevinde başarılar diliyorum” dedi. Ağbaba da, “Ağılbaşı bizim için önemli bir yer. Onun için Ağılbaşına gereken önemi vereceğiz. Ağılbaşı, hak ettiği ölçüde hizmet alamamış bir beldemiz. Bir belediyelik olmasına rağmen maalesef halen yolları çok kötü durumda. Bunun takipçisi olacağız. Ağılbaşı’nın sorunlarını çözmek için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Ağılbaşılıların hakkını kimseye vermeyeceğiz” dedi.

Seçimlerde hak ettikleri sonucu alamadıklarını kaydeden Ağbaba, “Oyumuzu 18 bin artırdık ve her kesimden oy aldık. Gitmediğimiz yer kalmadı. Darende’de gezmediğimiz köy kalmadı. Sıfır oy aldığımız yerlere bile gittik. Ama alınan bu sonuçlardan dolayı halka küsemeyiz. Bu demokrasinin bir gereği. Halk bir karar verir. Siyasetçiler olarak bu karara saygı duyarız. Ben hiç ayrım yapmadan bütün köylerimize gitmeye çalışıyorum. Bundan sonrada gideceğim. Kendimizi ve partimizi anlatmaya devam edeceğiz. Sizlerin verdiği desteğe layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

Ağbaba, daha sonra Darende İlçesi’ne bağlı köyleri ziyaret etti.

Darende İlçesi’ndeki ziyaretlerini tamamlayan Ağbaba, daha sonra Hekimhan İlçesi’ne geçti. İlçe merkezinde esnaflarla bir araya gelen Ağbaba, Ceviz Festivaline de katıldı. Ceviz Festivali’nde bir konuşma yapan Ağbaba, “Hekimhan’ı çok seviyorum. Güzelyurt’u seviyorum, Hasançelebi’yi seviyorum, Kurşunlu’yu seviyorum, Girmana’yı seviyorum, Kocaözünü seviyorum. Hekimhan önemli bir ilçemiz. Hekimhan’ı neden bu kadar çok seviyorum? Çünkü Hekimhan’da sevgi, kardeşlik ve hoşgörü var. Hekimhan’da birilerinin yaptığı gibi mezhep ayrımı yok. Hekimhan’da birilerinin yaptığı gibi etnik ayrım yok. Hekimhan, Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Türküyle asırlardan beri kardeşçe yaşamış ve etnik kimlikleri sorun yapmamıştır. Bundan dolayı Hekimhan’a teşekkür ediyorum. Hekimhan önemli bir ilçemiz ama yıllardan beri maalesef gittikçe küçülen hatta son on yılda nüfusu yarı yarıya düşen bir ilçemiz. Hekimhan, Demirçelik kapatıldığından beri kan kaybediyor. Bu anlamda yapılan bu festivali büyük önem taşıyor. Dünya değişiyor ve gelişiyor. Artık ürünler markalaşıyor. Hekimhan’da kendi ürünlerine patent almaya başlamış. Bu konuda Hekimhan Kaymakamımızın yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Nasıl ki kayısı, dünyada tek başına bir markaysa, cevizinde Türkiye’de Hekimhan’ı öne çıkaracak bir marka olacağına inanıyorum ve bu konuda sonuna kadar katkı sunmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız