SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Azubuike Mısır'a Transfer Oluyor

0
Güncellendi - 2018-08-16 17:50:18
Azubuike Mısır'a Transfer Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike'nin Mısır'a transfer oluyor.

Spor Toto Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports, Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike için sarı kırmızılı kulübün, Mısır takımı Pyramids ile anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Sakatlığı nedeniyle Göztepe maçında oynayamayan ve Fenerbahçe karşılaşmasında da kadroda yer almayacağı açıklanan Azubuike’nin transferiyle ilgili kulüp başkanı Adil Gevrek’ten bir açıklama geldi.

Gevrek, konuyla ilgili, Azubuike için Mısır'dan bir takım ile anlaşmak üzere olduklarını açıklayarak, “Azubuike’yle alakalı ciddi görüşmeler yapıldı. Mısır’dan bir kulüple görüşüyoruz. Ciddi bir teklif var. Bugün de yarında transfer bitebilir” dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Azubuike transferinden 2 milyon Euro bonservis alacağı ileri sürüldü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Cengiz yılmaz (5 yıl önce)
    3 sezonda 1 asist yapıp hiç gol atamayan bir defansif orta saha oyuncusu.sadece topun arkasında koşup adam kovalayan topu oyuna iyi sokamayan tekniği zayıf bir futbolcu.emre akbaba ya bile gs enson 3 milyon euro verdi.bence 2 milyon euro iyi bir para satılabilir.eksikliği çokta hissedilmez.hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç bir takimda sürekli gol atan asist yapan 11 oyuncu olmadi olmazda melo gs nin orta sahasini kimseye gecirmiyordu gitti takim 2 sezon care bulamadi gol atamiyordu asiste yapamiyordu, azubuke de bizim icin öyle oynamadigi her macta rakip orta sahayi cabuk geciyor rahat oyun kuruyor, ama sen diyorsanki futbol pres yapmak, oyun kurdurmamak, surekli kosmak degil diyorsan o baska konu azubuke ayarinda orta saha Turkiyede şu an yok ve yasi 21 git fenerbahcenin alt yapisinda hic super lig macina cikmamis bir orta sahaya alici ol 2 milyon euroya vermezler biraz kulup uyanik olmali bakin bu gün emre akbabayi alanya nasil pazarladi dün 3 dü bugun 4 e verdi malatya da bir söz vardir tekneyi bekleyen çorbayı içer diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Azubuikenin gitmesini ben şahsen istemem.bonservissiz alınmış,genç ve orta sahada iyi işler yapan bir oyuncumuz.Ancak oyuncu gitmek istiyorsa,klüpde;bonservisten 12 Trilyon kazanacaksa satacaksınız..Azubuike 10 milyon€falan etmez.uçmayın.Bunları zamanında yapmazsanız.Borçların altında ezilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bırakın gitsin.Bir adamda da para kazanalım.Şu ana kadar Malatyaspor bir BİLAL KISA da para kazanmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    Şimdi azubikeyi 2 milyon euroya satarlar yerine 700-800 bin euroluk dandik bir oyuncu alırlar kulübede bekletirler,yani azubikeyi 2.000.000-700.000=1.300.000 euroya satmış olacağız.Kafa yapısı bu arkadaşlar satılacak en son oyuncuyu satıyorlar,kusura bakmayın o zaman bu takım Malatyaspor olmaz olsa olsa Malatya Belediyespor olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • 700-800.000€ futbolcu alınacağını nereden biliyorsun.Belki de 3 milyon € verip daha iyisini alacaklar.Neye göre böyle bir hesap çıkarıyorsunuz.Birde Toplama çıkarma yapmışsın.İşte bu kafa yapısı ile takım yönetilmez.Hiç bir futbolcu ilelebet bir takımda oynayamaz.Bunu kafa yapınızın içine yerleştirin.Bakkal hesabı yapmışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (5 yıl önce)
    Her futbolcu satılabilir ancak iyi bir mukavele ile bu transfer hülle transfer olabilir Azu altı ay sonra İngiltere'de oynayacaksa anlaşmaya satıştan kâr payı maddesi de eklenmeli o zaman kimse aldanmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Transfer günü bitmeden ALEX SONG u çabuk alın elden kaçmadan,Malatyada transfer bitmez....................
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Azuikeyi satmak bu sezon mantıklı değil 3/4 eder seneye adam gibi bi oyuncu var takımda ofa azuıu
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Bi kesim taraftar yârin bozuk plak gibi en ufal bi şeyde küme düşeriz muhabbetti bu takım maç ta kaybedecek topçu da satacak belkise topçu gitme istiyordur en ufak bi şeyde başkana hakaret ayıp ya hemende takım düşüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Azubuke en az 3,5 milyon eder bu sene de böyle oynasadi 4-5 Alırdık.Başkan çıkışmış Para dıye Takımın Bel kemıkını satıyor bu sene kesın Düșerız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Fırsatları değerlendirmek lazım.2012 Piyasa değeri 3 milyon€ olan Barazite bir yıl sonra değeri 1.5 milyon €’ya düşmüştü.Bu adam Arsenal,monaco ve Austria Wien gibi büyük takımlarda oynadı.Malatyasporda kadroda yer alamayan barazite,kendine takım bulamadı ve Malatya ya geri döndü.Ne demek istediğimi herhalde anlamış oldunuz.Adam gitmek istiyorsa.,zorla alıkoyamazsınız.Oynamazsa bugün 2 milyon,seneye 1 milyon bile etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • FERO (5 yıl önce)
    verme başkan bu sene oynasın seneye 3 büyük takımdan birinde oynar 3,5 4 milyon eder 2 olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (5 yıl önce)
    Satma başkan biz öyle futbolcu alamayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Azubuike ye,şimdiye kadar hiç bir takım,1.500.000€ üstünde para vermedi.Monaco da dahil.Asparagas haber bunlar.Bizim gibi Anadolu takımları,ceplerine artı para koyamazsa ayakta duramaz.Bunun yerine muhtemelen Portekiz’de oynayan ve bonservisi elinde olan Erdem Şen gelecek.Erdem Portekiz’de gelen teklifleri reddetti.Türkiyede oynamak istiyor.Eğer Erdem gelirse,çok iyi olacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence de mantıklıbir yorum.bonservissiz almışsın.3 sene üst düzey verim almışsı.arti 12 13 trilyon para kazanacaksın. kârlı bir iş bence.donald azu yu eminim aratmayacak kalitede bir oyuncu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Farklı oyuncular Donald çok ağır
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Azubuke en az 5 milyon euro eder 2 ye vereceginizi bilse monaco hemen alirdi adamlar 1,5 milyon euro zaten vermisti bu paraya ortasahayi tamamen gezen defansa yardimci olan cok cabuk ve presi 90 dk yapan bir oyuncu alamazsiniz hem takima yazik olur hemde azubuke gibi bir yetenege misir da ne isi var
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Bir futbolcuya teklif varsa,o futbolcuda gitmek istiyorsa,o futbolcudan klübü satıştan ;üstüne para kazanıyorsa satılmalıdır.Bu aşamada siz göndermezseniz bile oynamayacaktır.2 milyon € bonservis parası fena değil(.Bu futbolcunun en yüksek Piyasa değeri 1.500.000€ imiş.28.05.2018 transfermarkt)
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz özcan (5 yıl önce)
    Bu kalitede bir oyuncu için bu para az başkan.Satacak başka oyuncu yokmu .Ayın kalitede bir oyuncuya alamasin 2 milyon avro. Baskan iyi düşün.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    azubikede giderse. ahmet ildiz gibi vasatsız oyunculara ortasahayı teslim edriz.. bu gün tff . nin internet sitesinde PFDK Kararları nı okudum. kırmızı kart gören oyuncuların cezalarını yazıyo. göztepe maçında çift sarıdan atılan şabekin ismi yok. çift sarıdan atılanlara ceza yokmu acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Iyi bir orta saha alinmazss işimiz zor adem büyük takıma zarar veriyor satilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (5 yıl önce)
    Çok güzel bir haber. Bizim gibi kısıtlı bütçeli Anadolu kulüpleri ancak futbolcu satarak süper Lig de tutunabilirler. Aslında herkesin gurur duyması gereken bir durum. Azubike 2 yıl oynadı, eğer bir futbolcuya çok ciddi teklifler geliyorsa ve siz o futbolcuyu satmazsaniz futbolcu nun sezon içinde performansı düşer, çünkü kafası orada kalır. En mantiklisi talibi çıkan futbolcuyu satmak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (5 yıl önce)
    AZUBİKE Yİ 2 MİLYON EUROYA SATARSINIZ.5 MİLYON VERSENIZ DAHİ AZUBİKE GİBİ BİRİNİNİ ALAMAZSINIZ. SAKIN SATMAYIN YOKSA SENEYE BİR ALT KÜMEYE GİDERSİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    2 milyon a satıyorsan sen bakkal bile işletemez batırırsın Başkan efendi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Azu kesinlikle kalmalı hiç değilse o paraya satmayın yazık edersiniz böyle adamları zor buluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (5 yıl önce)
    Yapma başkan azu satılmaz AZU GIDERSE HER MAÇ GÖZTEPE YE OYNANAN OYUN GIBI ISIMIZ ŞANSA KALIR KENDINE GEL SAKIN SATAM DEME
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Azu var sisteminde her hafta kırmızı kart görür iyi fiyata satsınlar sıkıntı olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne zaman kirmizi gördü
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Tek kelime diye biliyorum allah sonumuzu hayreylesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Azubuike satılacak topçumu yapmayın etmeyin 2 milyon için satarsanız o kalitde topçu alamazsınız takım dağılır etmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Takimin en iyi adami yms bundan sonra her macta gol ve goller yer savunmanin bel kemiği gidiyor 2 milyon euro sa cok komik bir rakam
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (5 yıl önce)
    Ciddi denen teklif 2 m euromu o parayla o yaş ve değerde topcu bulabilcekmisiniz ? Transferleriniz yalan oldu 9 kişilik takıma atak yapamadınız şimdide elinizdeki iyi oyuncuları yollayın bakalim
    0
    0
    Yanıtla