SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bakan 2 Şubat'ta Malatya'ya Gelecek, Durumu Anlatacağız'

'Bakan 2 Şubat'ta Malatya'ya Gelecek, Durumu Anlatacağız'
A- A+ PAYLAŞ

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem bölgelerinin yeniden çekim merkezi olabilmesi için öncelikle ticari hayatın eskisinden daha iyi bir duruma gelmesi gerektiğini belirtti.

Keskin, “Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat’a başta Malatya olmak üzere deprem bölgesindeki esnafın sorun ve taleplerini bir kez daha aktardım. İlgisi için teşekkür ediyorum. Deprem bölgeleri yeniden  çekim merkezi olabilmeli. Esnaf ayağa kalkmadan deprem bölgeleri ayağa kalkamaz.” dedi.

Depremde işyerini, evini, sermayesini kaybeden esnafların ağır şartlar ve imkanlar ölçüsünde ayakta durmaya çalıştığını ifade eden Keskin, “Deprem bölgesindeki esnaflarımız mutlaka faizsiz kredi ve hibelerle desteklenmeli.” dedi.

Keskin, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın 2 Şubat Cuma günü Malatya’ya geleceğini ve bu ziyaret programında sahadaki son durumu daha net bir şekilde anlatacaklarını kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • DömDöm (3 ay önce)
    Selahattinle birlikte “herkes aklını başına alsın” diyordu. https://malatyahaber.com/haber/keskine-gore-gurkan-bu-memleketi-toparlayamazsa-kimse-toparlayamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ç. (3 ay önce)
    Başkan hayırdır nerelerdeydin Selahattin başkanım diyip geziyordun ortada hayırdır?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (3 ay önce)
    Satın Şevket keskin tv ekranlarını çıkıp başkaları suçlamaktan vaz geç depremin üstünde 1 yıl geçti esnafın hangi derdine çözüm ürettin topunuz suçlusunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (3 ay önce)
    Şevket keskin Yağ gibi üste çıkıyorsun bakan gelirken bakanı alıp esnafın yanına götürecek sıkıntıları birinci ağızda duyuracak sensin topu sağa sola atıp suçlamaktan vaz geç sen belediye ve diğer kurumlardan daha suçlusun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (3 ay önce)
    Sesi soluğu çıkmıyordu.Muhtemelen bundan sonra sık göreceğiz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • ömer 44 (3 ay önce)
    Esnafı boşver siyaset yap sen
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Pırasa (3 ay önce)
    Başkanım öncelikle esnafı düşünüyorsaniz en azından deprem bölgesi bir adres değişikliği için sizin aracılığınız ile 800 TL almalarının önüne geçiniz . Sizin çalışanlar dediler bizimle alakası yok bakanlık alıyor diye.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (3 ay önce)
    Mono kültür bir oluşum için iyidir. Ama burası siyasi bir parti, ideolojisi var. Başlıca ideolojisi toplumun her kesimine dokunması gerektiği.. kemal dayım çok yanlış etti.. ne kadar parlak zekâ genç varsa partide önemli görevlere getirip çeşitliliği artırmalıydı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (3 ay önce)
    Sayın başkanım uzun zamandır ortalarda görünmüyordunuz bu aralar ortaya çıktınız.
    %88
    %12
    Yanıtla