SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan 2. Ordu ve Songül Yarbay'ın Ailesine Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-06-12 18:12:19
Bakandan 2. Ordu ve Songül Yarbay'ın Ailesine Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

  • Milli Savunma Bakanı Işık, KKK Orgeneral Çolak 2. Ordu'yu ve Şehit Yarbay Songül Yakut'un ailesini ziyaret ettiler

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Şırnak-Şenoba’da 31 Mayıs’ta helikopterin düşmesi sonucunda 12 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Yarbay Songül Yakut’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Işık, 2. Ordu ziyaretinde ise bölgedeki operasyonlar hakkında bilgi aldı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Orgeneral Salih Zeki Çolak ve bakanlık üst düzey yöneticileri ile birlikte Malatya’ya geldi. Bakan Işık ve Çolak daha sonra kendilerine eşlik eden Vali Mustafa Toprak, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Şırnak- Uludere'de helikopterin düşmesi sonucu şehit olan  Yarbay Songül Yakut’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yakut ailesinin Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki taziye evine gelen Bakan Işık ve beraberindekiler, anne Sebahat Yakut ve aileye başsağlığı dileklerini bildirdiler.

Bakan Işık’ın taziye ziyareti öncesinde 2. Ordu Komutanlığını ziyaret ettiği bildirildi. Bakan Işık’ın burada bölgedeki ve sınır ötesindeki askeri operasyonlar hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Bakan Işık, sosyal medya hesabında, 2. Ordu Komutanlığına yaptığı ziyaret hakkında, “Sınır ötesi operasyonlar da dahil olmak üzere terörle mücadele harekâtlarını başarıyla icra eden 2'nci Ordu Komutanlığımızı ziyaret ettik.” ifadelerini kaydetti.

Bakan Işık ve beraberindeki heyet daha sonra Malatya’dan ayrıldı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ikitelli çilingir (6 yıl önce)
    Allah ordumuzu iki cihanda aziz eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (6 yıl önce)
    Orduyu FETÖ kumpasları ile kuşatan, güçsüzleştirenler, darbeci uşak yaratanlar bu ülkenin güvenini kazanamazlar. Her şeye rağmen TSK kendisini toparlayacak güçte ve azimdedir. Ve AKP ye FETÖ ye rağmen her zaman ülkesini içeride de dışarıda da Atatürk ilkeleri doğrultusunda koruma görevini başarı ile yapacaktır. Ordumuzun en büyük gücü gençlik ve ona gönülden bağı olan milletimizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • servis (6 yıl önce)
    ALLAH Ordumuzu Daim Kılsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin
    0
    0
    Yanıtla