SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakandan 'Ambalajlı Gıda Tüketin' Tavsiyesi

0
Güncellendi - 2018-10-14 17:36:52
Bakandan 'Ambalajlı Gıda Tüketin' Tavsiyesi
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Özellikle vatandaşlarımıza tavsiyem ambalajlı gıdaları tüketsinler." dedi.

Pakdemirli, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde süt ve süt ürünleri ile pekmez üretimi yapan bir fabrikayı ziyaret etti.

Fabrikanın tüm birimlerini gezen Pakdemirli, forklift ile ürün taşıdı.

Laboratuvardaki incelemenin ardından gazetecilere açıklama yapan Pakdemirli, gıdada arz güvenliğinin çok önemli olduğunu ve özellikle laboratuvar kısmında çalışanlara bu konuda çok büyük görev düştüğünü söyledi.

Pakdemirli, gıdada güvenin, kendileri için birinci öncelik olduğuna işaret ederek, işletmeler, restoranlar ve perakende satış noktalarında denetimlerin sıkı bir şekilde sürdüğünü belirtti.

Denetimlerin daha sıkı bir şekilde devam edeceğine dikkati çeken Pakdemirli, şöyle konuştu:

"Üretim yerleri çok çok önemli. Özellikle ambalajlı gıdaya ben çok önem veriyorum. Bir ürün ambalaja giriyorsa bunun geri planında bir laboratuvar, denetim, ciddi ve deneyimli bir iş gücü var demektir. Merdiven altında yapılan ürünler, bazen ne yazık ki doğallık adı altına satılıyor ama bunları karşılayamıyor. Çoğunlukla da böyle olduğunu görüyoruz. Bu anlamda özellikle vatandaşlarımıza tavsiyem ambalajlı gıdaları tüketsinler."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • garip44 (5 yıl önce)
    normalini alamıyoruz.nerdeki ambalajı alalım.günü kurtarma polıtıkası ,,bir sorsaydınız peynır 13 tl den 30 tl olmuş.salça 4 tl den 13 tl olmuş.bunu hesabını sorsaydınız.maaş 1600 tl ne ile alacam
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    ambalajlı ürünlerden uzak durun en iyisi evde yapın..Hepsinin içinde katkı maddesi var ve resmen zehir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Vay he he Bakan bey resmen milletle dalga geçiyor. Dahada bişey demiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (5 yıl önce)
    Fabrikasyon ürünlerden uzak durun içerisinde onlarca katkı maddesi var.15 gün dolapta kalan yoğurt ta bile en ufak ekşime olmuyor.Özellikle çocuklarınıza ev sütü içirin
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (5 yıl önce)
    Bakan bey bunları söylemek için mi bunca zahmet edip gelmiş. Önceki bakan geldi hamam açtı gitti buda gelmiş bütün uzmanlar ambalajlı gıdadan uzak durun derken ambalajlı gıda tüketin diyor. KAYISI NE OLACAK BEYLER KAYISI ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok merak ettim ambalajlı gıdadan uzak durun diyen uzmanlar kim?Yoksa "şarbonlu eti koklayarak anlayabiliriz" diyen şarlatanlar gibi uzmanlar mi??
    0
    0
    Yanıtla