SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Millet Öyle Bir Şey ki.. Rahatlığın Rahatlığını İstiyor!"

0
Güncellendi - 2020-03-28 02:43:17
A- A+ PAYLAŞ

"BAKIN İÇERİYE KAPANDIK KALDIK İŞTE..!" Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Koronavirüs salgını konusunda Malatya’da alınan tedbirleri anlatmak üzere konuk olduğu televizyon programında, Şubat ayının ortalarında kent genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası, Büyükşehir Belediyesi’ne, kar nedeniyle gündelik hayatı zorlaştıran koşulları ortadan kaldıramadığı ve insanların evden dışarı çıkamadıkları yolunda eleştirileri yöneltildiğini hatırlatarak, bu eleştiriler sonrası, Koronavirüs nedeniyle insanların evlere kapanmak zorunda kalınmasının  ibret verici olduğunu vurguladı.

Koronavirüs nedeniye evde kalma zorunluluğunu kar yağışı sonrası Büyükşehir Belediyesi’ne yöneltilen eleştirilerle ilişkilendirdi...

Kar yağışı sonrası Malatya kent merkezinde yaşanan sorunlar nedeniyle, “Büyükşehir sınıfta kaldı” şeklinde eleştiriler yapıldığını söyleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, eleştiriyi yapanların art niyetli olduğunu ve eleştirilerin “Cenab-ı Allah'ın gönlüne hoş gelmeyeceğini” belirterek, “Ve bakın içeriye kapandık kaldık işte…Yani bu bir ibrettir; eğer kişi ibret alırsa…” diye konuştu.

 “(Yollar) Velev ki kapalı kalsa nolur yani...”

Geçtiğimiz günlerde ERTV’de Hülya Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olan Selahattin Gürkan, coronavirüs konusunda Malatya’da alınan tedbirlere ilişkin konuşurken, Şubat ayı ortalarındaki yoğun kar yağışı nedeniyle muhatap olduğu eleştirilere sert cevap verdi

Eleştirilerin, “Art niyetli ve dolduruşa getirilenlerin” eseri olduğunu vurgulayan Gürkan, “ (Yollar) Kaldı ki velev ki de kapalı kalsın… N'olur yani… N'olur yani bir gün kapalı kalsa…” ifadelerini kullandı....

Avrupa ülkelerinde kar yağışı sonrası temizliğin özel şirketler tarafından yapıldığını, bu hizmet için yapılan masrafların da kent sakinlerinden tahsil edildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Avrupa’da herkes evinin, dükkanının önünü süpürmek zorundadır. Kaldı ki kar temizliğini de özel şirketler yapar, o şirketlerin yaptığı masraflar da bütün o şehirde yaşayanlardan da alınır” dedi.

“Millet öyle bir şey ki...Rahatlığın rahatlığını istiyor ki”

Almanya'nın Berlin kenti üzerinden Avrupa ile Türk insanının kamu kurumlarından hizmet beklentisini kıyaslayan Selahattin Gürkan, “Bakınız size şunu söyleyem: Türkiye kadar demokratik ikinci bir dünya ülkesi yoktur. Türkiye kadar kişisel hak ve hürriyetlerin özgürce kullanıldığı ikinci bir dünya ülkesi yoktur; yani Avrupa falan değil... Millet öyle bir şey ki...Rahatlığın rahatlığını istiyor ki… Öyle bir dünya yoktur… Fedakarlık etmeden muhterem olunmaz arkadaşlar...Her şey bedava, her şey bedava, öyle bir dünya yoktur. Her şey bedava olmaz ki…” diye konuştu.

“Gel okulu temizle, gel hastaneyi temizle...”

Belediyeye temizlik konusunda çeşitli talepler geldiğini belirten Gürkan, Koronavirüs konusunda belediyenin çalışmalarını anlattığı programda,  “Gel okulu temizle, gel hastaneyi temizle, kurumu temizle, yolu temizle… Temizlemekten çok temiz tutmanın yollarını öğrenmemiz lazım...” şeklinde konuştu.

ERTV’de Hülya Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selhattin Gürkan, sunucu Hülya Kaya’nın belediye personelinin coronavirüs tedbirleri kapsamındaki çalışma ve çabalarına ilişkin sorusunu cevaplandırırken, geriye dönerek Şubat ortalarındaki kar yağışı sonrası Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne yöneltilen eleştirilenler ile Koronavirüs nedeniyle insanların evde kalma zorunluluğu arasında ilginç bir ilişki kurdu.

Başkan Selahattin Gürkan’ın programdaki sözleri özetle şöyle:

“Belediye personelimizin hakkaten gece-gündüz demeden, bugün mesela Arapgir’de, Doğanşehir’de Arguvan’da, Pütürge’de, Doğanyol’da karla mücadele ettiğini gördünüz. Dört metre yükseklikte karla mücadele ettiğini...

Şimdi geçtiğimiz günlerde bir kar yağdı; esasında insanların şükretmeyi bilmesi lazım. Bu çok önemli bir hadise… Akşamdan “Efendim, büyükşehir kardan sınıfta kaldı” denildi. Oysa ki biz sabahleyin Valimizle beraber bunun, bu şekilde speküle edileceğini… Bu tür art düşünceli insanların, bu düşüncelerden vazgeçmeleri lazım. Yazık, yazık, yazık… Bu kimseyi etkilemez ama Cenab-ı Allah'ın gönlüne hoş gelmez bu işler. Ve bakın içeriye kapandık kaldık işte…Yani bu bir ibrettir; eğer kişi ibret alırsa… Ve akşamdan şey...Oysa ki Malatya tarihinin en hızlı karla mücadelesinin en hızlı süreci yaşandı. Ve Türkiye’de de, bunun altını çizerek söylüyorum, düşünün, 717 mahalleniz var. O dönemde, bu ekranda bizi izleyenlerin gözlerine bakarak söylüyorum 717 mahalle aynı gün bütün arteller açılmış mıydı? Açılmıştı. Şehrimizin bütün artelleri açık mıydı? Açıktı. Ama insanımız nasıl bir şey bulacak diye bu tür spekülasyonlar… Kaldı ki velevki de kapalı kalsın… N'olur yani… N'olur yani bir gün kapalı kalsa…

Bakınız, şimdi kendi elimiz… Allah’ın rahmetine şükretmemiz lazım.

Ha bu bizi şundan alıkoyma anlamına da gelmez.

Şimdi aynı adamlar “Efendim modern çağda…” Bakınız size şunu söyleyem: Türkiye kadar demokratik ikinci bir dünya ülkesi yoktur. Türkiye kadar kişisel hak ve hürriyetlerin özgürce kullanıldığı ikinci bir dünya ülkesi yoktur; yani Avrupa falan değil.

Avrupa’da herkes evinin, dükkanının önünü süpürmek zorundadır. Kaldı ki kar temizliğini de özel şirketler yapar, o şirketlerin yaptığı masraflar da bütün o şehirde yaşayanlardan da alınır.

Nerden biliyorsunuz? Berlin’in kar temizliğini yapan Ali Uçbağlar diye bir hemşehrimiz var. Ben ziyaret ettiğimde, ‘Burda görevin nedir?’... Ben bunları yaparım, bu şeyden de alırım ücretleri…

Millet öyle bir şey ki...Rahatlığın rahatlığını istiyor ki… Öyle bir dünya yoktur… Fedakarlık etmeden muhterem olunmaz arkadaşlar...Her şey bedava, her şey bedava, öyle bir dünya yoktur. Her şey bedava olmaz ki…

Gel okulu temizle, gel hastaneyi temizle, kurumu temizle, yolu temizle… Temizlemekten çok temiz tutmanın yollarını öğrenmemiz lazım. Onun bilincinde olmamız lazım. Siz ne kadar temizlerseniz temizleyin, ama o vatandaşlar temiz tutmanın yollarını öğrenememiş ise, bir dakika öce temizlersiniz, bir dakika sonra peçetesini atar, pet şişesini atar… Dolayısıyla, temizliği kendimize şiar edinmemiz lazım diye düşünüyorum.

Hadiseleri de değerlendirirken objektif ve berrak bir şekilde hissi duygularla değil, objektif duygularla değerlendirmek daha uygun olur diye düşünüyorum.

Hissiyat olmayan, böyle dolduruşa gelenler de vardır ama biz ona takılıp kalmamışız ama biz toplumun huzur ve ahengi, gelecekte bu toplumun maddi anlamda da manevi anlamda da huzurlu olması için, ahlaki değerlerin, ahlakın norumların olması gerekeni herkesin ve her toplumun taşıması noktasında ifadelerimi sunuyorum.

Tabi ki belediye olarak da şu andaki günümüz belediyesi bizim görevlerimiz var. Vatandaşın suyunu götüreceğiz, yolunu götüreceğiz, ulaşımını götüreceğiz. Toplum sağlığı ile ilgili bunların sosyal devlet ilkesi içerisinde olan sorumluluğumuzla ilgili görevlerimizi yerine getireceğiz”.

malatyahaber.com- ER TV

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

122 yorum yapılmış

  • OGUZHAN (3 yıl önce)
    öfke bize, uysallık sana. Güceniklik bize, gönül almak sana. Suçlamak bize, katlanmak sana. Acizlik bize, hoşgörmek sana. Anlaşmazlıklar bize, adalet sana. Haksızlık bize, bağışlamak sana...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Hizmette kalitenin sınırı yoktur.Her hizmetin bir iyisi vardır. Değişmiyen tek şey Değişimdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (4 yıl önce)
    Muhtereş Başkanımız sonuna kadar haklı. Hala fütursuzca eleştirmeye çalışanlar var. İbret alın ibret. Başkanım hakkında ileri geri konuşuyorsunuz sonra da maskelerden sitem ediyorsunuz. Muhterem başkanımı eleştirirseniz Allah'ta size eleştirdiğiniz ağzınızı maskeyle kapattırır böyle. Sen yürü başkanım. Sen yürü ki bu millet hizmet nedir adamlık nedir görsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Min4 (4 yıl önce)
    Ağam bizimle eğlenir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bende proğramı izledim Selahattin başkan gayet samimi ve doğal konuştu ve kar varken dışarı çıkamıyoruz diye şikayet edenler şimdide korona tehlikesinden kendileri evden çıkamıyorlar...şimdi orda ortada bir gündem varken bir salgın varken birlik ve beraberliğe bu kadar ihtiyaç varken birilerinin bunu algı malzemesi olarak kullanmak istemesi etik değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Bir okul müdürü olarak söylüyorum tenezzül edip sana iş yaptırmayız. okulların suyunu ve çöp hizmetlerini en fahiş fiyatla yapan belediyesiniz.Evet avrupayı iyi söylemişsiniz ama Avrupada okulların bütün işlerini belediyeler yapıyor.sadece siz değil Yeşilyurt belediyesi okulun ana yolunu açmak için 3 gün sonra rica minnet geldi.Anlayacağınız bu memlekette başkanlık yapacak adam yok size dışarıdan biri lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • eren elibol (4 yıl önce)
    Başkanım. Bu kadro ile olmaz .,genel sekreter ve sek yard,,.dai bşk seni bir yere götürmez,,.vizyon yok,,.yüzü asık,,..gelen giden çalışanı azarlayan ,,tepeden bakan .bir yönetım var..
    0
    0
    Yanıtla
  • eyüp (4 yıl önce)
    Lise yapmış yerini almış,DSİ yapmış yerini almış tarihi yerleri yapmis,eskimalatyada yaşayan insanlar peki ne halde bitirdin koskoca eskimalatyayi hiç bir geliri yok insanlar ev bulamiyolar oturmaya herkes kaciyor.. evet kar yağdı sınıfta kaldin suyu en pahalı olan illerden biriyiz esenlik marketini gezmeyi bırak müdürü var aksaklık olursa git bak sende devlete bir iki maaşını bagislada bu zor günde devletin yardımcısı olun birde ders vermeyin millete temizliyosaniz yolları caddeleri temizliyosnz parasını ödüyoruz fazlasıyla kime ne anlatıyorsun milleti suçluyor birde
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Programı seyretmedim ama şok oldum işin doğrusu bu cümleler kendisine aitse Vay bizim halimize, Vatandaş rahatın da rahatını istiyormuş, hizmet etmeye talip olma o zaman sayın başkanım, makam itibariyle halktan bu şekilde şikayetçi olmaya hakkınız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • deli devriş (4 yıl önce)
    Sayın başkan yine sınıfta kaldın nasılki karda yolları açamayarak sınıfta kaldıysan bu koronavirüs tede sınıfta kaldın ne bir dezefenkte ne bir ilaçlama özel şirketlere gün doğdu binaları onlar dezefenkte edim fahiş paralar kazanıyor bunlar belediyelerin işi değilmi yok eleştirdiğin zaman Allahın gönlüne ağır geliyormuş sayın başkan kendini yaradan mı zan ediyorsun sen bu eleştiren insanların oylarıyla belediye başkanı olmuş ve bu insanlara hizmet etmek zorunda olan bir kul sun esas bu halkın günahı mabalı senin boynundadır bu insanlara hizmet etmediğin zaman yaradanın zoruna gider bir an önce tüm binaların ortak kulanım alanlarını ilaçlatın ve görevinizi yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (4 yıl önce)
    Adam hakli bir belediyenin olcusu verdigi degil veremedigi hizmetlerdir o da hizmet veremiyor onun icin cok basarili
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinirli (4 yıl önce)
    Meleksin ya sayın Gürkan sana eğri diyen çarpıldı bu kadarına pes diyorum insanlar hatalarını söylüyor şapkayı önüne al düşün bi ya ayıp ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (4 yıl önce)
    Vala sayın gürkan zoruna gitmesin bütün illerde dezenfekte hat safadayken sen yatıyodun kimin oyuyla gelsigini unutup kendini haklı cıkarma herkes kimin ne oldugu biliyor malatya halkı mütavazı hösgörülü kimseyi salak yerine koymayın yaptıgınız bişe yok hatanızı bilip susacagınıza bide sedi secen millete sitem ediyorsun bunca insan bos konusuyor bi siz dolu konusuyorsunuz sınıfta kaldınız......
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    bostanbasi pislik ten geçilmiyor temizlik yapilmiyor sokaklar cok pis
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogan (4 yıl önce)
    Bu kadar işi kendimiz yapacaksak vatandaş olarak belediyeye belediye başkanına ne gerek var ki ozaman bikerede evet arkdşlar geç kaldık planlamada öncelikleri belirlemede hata yaptık deseniz neolur ama okadar kibir kendini begenmis tavır ben olmasam belediye olmaz hizmet olmaz edaları sizi siz yapan malatyadır size oy verenlerdir simdi sizi siz yapanların aklı ile dalga gecmeye calısıyorsunuz ya emin olun gülüyoruz ve şeçim zamanını dört gözle bekliyoruz bunu unutma bay başkan bugünün yarını da var
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Hele sorun bakalım biz her yıl o zaman belediyeye neden vergi ödeyelim kafaya bak sen yolları temizletip parasını bizden tahsil edecek sana oy verdiğim ellerim kırılsaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Buna o verenler ne düşündünüz Orasi hizmet yeri olduğunu bilmiyor geribim Ya birde reis duysa Reisde de korkmuyor kahraman başkan Şu günlerde susmasi daha iyi olurdu Koltuk salandi galiba bir kahvenin 40 yil hatri var Oylarin 1 yil bile hatri yokmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Başkan,tövbe,tövbe...Çin'e,İtalya' ya güldük,başımıza virüs belası geldi...Sevgili baskanım,başımıza deprem felaketi geldi neden acaba?Kimi eleştirdik acaba ?Sen daha iyi bilirsin...Kar yağarsa,bir daha seni eleştirmeyiz,gör başımıza ne gelür,na haddimize...Ha sayın başkanım,bu millet sana oy vermedi,reise verdi..Bunu da böyle bil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ademoğlu (4 yıl önce)
    ALLAH hepimizin yardımıcısı olsun sanki cebinden para harcıyorlar devletin aktardığı parayla hizmet yapılıyor. İşimi adama öğretiyoruz adamamı işi öğretiyoruz. Yönettiğiniz şuan ki belediye şirketlerinin içi emmi dayı yiğen ilişkisiyle yönetiliyor. Sadece herzaman HAKTAN yana HALKTAN yana olun dardada kalmazsınız yolda da kalmazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    sümme haşa başkanımıza laf atarsanız ha. bakın bu laflarınız yüzünden korona çıktı ve evinizden çıkamıyorsunuz. sakın ha başkana laf eden çarpılır, korona olur. haddinizi bilin, ses etmeyin, evinizde oturun, tövbe tövbe. başkanımızın her icraatı kendi deyimiyle Türkiye rekorudur. 1 yıldır görüyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Devlet biziz (4 yıl önce)
    1071 den kıyamete kadar aslan parçalarını kara toprağın bağrına gömen tankın önüne yatan uçağa levye sallayan bu büyük millet istese istese hakkını ister senden harçlık, bahşiş sadaka istemez sadece hakkını ister sen bize hizmet etmeye geldin efendi olmaya değil başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (4 yıl önce)
    bu ne diyo ya anlayan varmı vatandaşı hangi konuda rahat ettirmişde daha rahatını istiyomuşuz yazıklar olsun sana biz 4 yıl nasıl tahammül edicez allahım sen bize sabırlar ver
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Selahattin başkan İngiltere kraliçesi ve prensinin koronavirüse yakalandığını çok erkenden bilgi almış gibi. Sen çok yaşa selahattin başka. Sen de dersen doğrudur. Sen şehrin girişine ve çıkışına heykeli dikilecek adamsın. Vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (4 yıl önce)
    Avrupa'da kendini kral zanneden bir tane belediye başkanı var mı acaba? Almanya'daki arkadaşına sor bakayım, belediye başkanının dayalı döşeli lüks minibüsü, son model makam arabası var mıymış? İşine ne ile gelip gidiydrmuş. Daha soru çok. Ama kime soracaksın ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Avurpada kendini kral sanan başkan o koltukda oturamaz insanlär neden eğtilmiyor spor icin siyaset icin kavga eden bir miletin belediye başjani kral olmayi hak etmezmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    27 Mart 2020, 21:22 Sürekli Esenlik reklamı yapıyosunuz başkan ya diğer marketler ne olacak kapıda hizmetlerini onlarında reklamını yapsana adalet mi bu yani esenlikte esenlik önce fiyatlarını bi gerceten düşür indirimlerini yap reklamını yapmak esenlik belediyesine ait olsun o zamn cumhurbaşkanımızda türkiye geneli market acsın oradan milyonlara reklam versin olacak sey mi bu ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Yurda (4 yıl önce)
    Siz ne kadar mubarek sanıyorsunuz kendınızı eleştiri yapıldı beddua ettım de bu hale mı geldık dıyorsunız acaba??
    0
    0
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (4 yıl önce)
    Bizim Başkan burda harcanıyor. Böyle belediye başkanlığını herkes yapar. İlk kabine değişikliğinde bakanlık, 2023'te de Cumhurbaşkanlığı istiyoruz. Sağlık, Milli Eğitim, Çevre Şehircilik ne olursa yapar. Hatta üçünü birleştirip başına koyalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alhas (4 yıl önce)
    Başkanım benden sana kardeş tavsiyesi, az konuş, çok az konuş, çok iş yap. İslerin konuşsun, millet senin skandal açıklamalarını değil, icraatlarını konuşsun. Ama maalesef konusacak icraatım yok derseniz valla haklısınız derim. Başkanım ben de diyorum ki "biz nasıl bir günah işledik ki, nasıl bir vefasızlık ettik mi, Çerci, Akın ve Çakır gibi mütevazi insanların kadri kıymetini bilmedik de Ulu Tanrım seni başımıza getirdi? Ne yapayım baskanım böyle beyanata böyle cevap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enesss (4 yıl önce)
    Biz seni seviyoruz başkanım Allah yolunu her daim açık etsin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben açıklamalarını dinlediğim ve okuduğum zaman stres atıyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (4 yıl önce)
    Yarın seçim olsa, reis bunu aday gösterse yine %68 le kazanır. Siz burda atıp tutarsınız o sandığa gittiniz mi büyülenmiş kuzu gibi yine! DÜŞÜNMEK YOK YOLA DEVAM!
    0
    0
    Yanıtla
  • Reisçi (4 yıl önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Ben veririm oyumu valla reise canımız kurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Ver gurban ver
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (4 yıl önce)
    Yorumlara bakınca haberi okumadan ön yargılı troll bir organizasyon gibi. Haberde "Temizlemekten çok temiz tutmanın yollarını öğrenmemiz lazım. Onun bilincinde olmamız lazım. Siz ne kadar temizlerseniz temizleyin... " diye devam ediyor. Yani biz vergi veriyoruz parasını ödüyoruz. Onun için kirleteceğiz. Kıracağız, yıkacağız, dökeceğiz. Böyle bir mantık olmaz. Sorumluluk sahibi bilinçli vatandaş olacağız. Ödediğimiz vergileri beytül mal gibi gören ve ona göre yerine göre harcayan bir siyasetçi olmalı. devletin malı kimseye peşkeş çekilmez. Muslukları kesilenler rahatsız olur ve olacak. SELAHATTİN başkan Battalgazi de sobalı belediye binasından nerelere getirdi. Kız lisesini yaptı. İspendere içme suyu yerini yaptı. Çınar parkı yaptı. DSİ binası yaptı. Askerlik şubesini yaptı. Poyraz konağını yaptı. Surların tadilatını yaptı. Engelliler yaşam merkezini yaptı. Sosyal yaşam merkezini yaptı. Rol model olacak sanat sokağı ve belediye kültür festivalini yaptı. Millet bahçesine temel olacak kanal boyunda alt yapı çalışmalarını yaptı. Asfalt plent şantiyesini yaptı. Araç parkı ve diğer aklımıza gelmeyen bir sürü işi yaptı. canınızı sıkmayın erken konuşmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanım siz misiniz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Valla ben bu yorumu okuyunca bir an Selahattin Başkan yazdı zannettim. De yapmaz herhalde belki bi yakınına ya da yanında çalışana tek tek söyleyerek yazdırmıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kızma Başkanım! (4 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumlar ve haber belli ki başkanı çok kızdırmış, başkanım kızmana sinirlenmene gerek yok. Senin açıklamalarını millet yorumlamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Haber kuruldu kurulalı bu kadar yorum pek az almıştır galiba ? yalnız başkanım senin yorum arada kaynamıştır bu kadar yorumun arasında mesela ben alt alta çok cevap görünce merak edip okudum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Haha :)) tamam öyle yaparız.İnstagram da ki yorumları da kaldırmayın o zaman,millet dilediği gibi yorum yapsın.Eleştiri içeren yorum olunca saniyesinde siliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Surlar ve konağı vakıflar genel müdürlüğü mü yaptı selahattin gürkan mı araştır biraz,saydıkların 9 u geçmedi askerlik şubesini de kravatını gömleğini koymuş ne hizmet yapmış adam yahu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Memleket İşi Gönül İşi (4 yıl önce)
    Sayın Başkan, dünyada ve ülkemizde birçok soruna kafa yoran, gecesini ve gündüzünü bu millete harcayan o koca yürekli REİS'in belini bükme artık, azıcık destek olmasını bilin, yazık bu verilen emeğe, siz ne söylediğinizin farkında değilsiniz, bu söylemlerinizi REİS duysa kaçacak yer arayın bence, sizin ilk belediye başkanlığınızmıki bu dönem hiçbir krizin üstesinden gelemediniz, birde kendinize bakmadan REİS'in hatrına size oy vermiş vatandaşı tersliyorsunuz. Sizin amacınız ne anlam vermiş değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Herhalde başkanımız bu büyük şehir belediye başkanlığını babasının hayrına yapmıyor galiba. SAYIN malatyalılar chp belediyeleri nasıl ak parti belediyeleri nasıl çalışıyor farkı anlarsınız. Bir arkadaş dediki antep belediyesi diye suyu 60 km den getiren g.antep hergün caddeleri yıkıyor edirne suyu yarı fiyatına indirdi, b.çekmece site ve apartman içlerini dezenfekte ediyor. Halkın parasını halka harcıyor acaba malatyada başkanlar kendi ceplerindenmi harcıyorlar. Başkanım lütfen kibre düşmeyin her zaman tohum yere girmeden göğe yükselmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Yahu selattin gürkan bu ne hiddet bu ne celal? Ahh aahh siyasetin gözü kör olsun! Reisimizin sayesinde işte böyle esip gürlüyorsunuz! Koskoca Cumhurbaşkanımız bile "Biz Millete Efendi Olmaya Değil, Hizmetkar Olmaya Geldik" diyecek kadar alçak gönüllülük sergiliyorken bunlar tam tersine kraldan çok kralcı olmuşlar asıp kesiyorlar! Ama şunu asla unutmasınlar ki "Sizi o makamlara çıkaran bu aziz millet vakti saati geldiğinde oradan indirmesini de çok iyi bilir! Hiç kimse boyundan büyük konuşup böbürlenmesin! Yaptığınız işten şikayet edecekseniz orada oturmayacaksınız istifa edip haddinizi bileceksiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hahaha evet bir şekilde Çakır gibi Miletvekili olarak gider canınızı sıkmayın bu il hiç düzelmeyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Allahım ne günlerden geçiyoruz, neler duyuyoruz, okuyoruz. Bir gün bu Vaiz oğluyla aynı düşüncede olacağım hiç aklıma gelmezdi. Helal Selahattin başkan, bunu da başardın ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gariban 44 (4 yıl önce)
    Ne var yolunuz kapalı kalsa 1 gün yani? hastalarınız evde kalır yaşlılarınız evde aç kalır arabalar çalışmaz yangın çıksa itfaiye gelmez nolacak yani accık dişinizi sıkın. Gurur yapma malatya büyük Şehir çalışıyor malatya böyüyor hülöööğğğ???
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    Ey başkan biz sizi niye seçtik milletin hizmetkarı olun diye. Orda yatın diye değil. Okulu da temizleyeceksiniz,yollarıda açacaksınız, camileride temizleyeceksiniz,ilaçlamada yapacaksınız, kaldırımlarıda yapacaksınız, asfalt yapacaksınız, yok yapamam diyorsanız istifa edip gideceksiniz. yoksa sizleri başkana şikayet ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağspor (4 yıl önce)
    Dürüst devletçi halkçı Baskanım senin yanındayız.Allah yardımcın olsun her daim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aha bi tene kendi gibi çıkmış buda çok komik, evde hayat halimizde gerçekten çok iyi geliyorsunuz bize ?
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (4 yıl önce)
    Sıkı durun abiler çevre temizlik vergisinden sonra büyükşehir,kar temizleme vergisi alacak.hazır olun abiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ates44 (4 yıl önce)
    Yerel yönetimler ak partiyi bitirdi chp yapamadı sizin Yaptıgınızı ancak reisin gölgesinde hava yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • remzi (4 yıl önce)
    Başkan çık hemşerilerinden özür dile!Burası Malatya..Bu nasıl ifadeler? Bu üstten bakma,totaliter sözler!Kardeşim sen belediye başkanısın ve belediye kanununu önüne koy önce vazifene bir bak?Yahu dinledikçe usandırıyorsunuz.Tabi ahkam kesmekten vakit bulursan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu (4 yıl önce)
    Milleti şikayet edeceksen o koltukta oturma, bu senin görevin, ya yapacaksın ya bırakacaksın o koltuğu, memuriyet değil senin işin Cumhurbaşkanımız ne diyor” biz milletin efendisi değil hizmetkarı olmaya geldik”.
    0
    0
    Yanıtla
  • İki Gözümün Çiçeği (4 yıl önce)
    Oooo konuşmuş gene iki gözümün çiçeği. Başkan yav adamın kralı nasılda milletini düşünüyor şimdi herkes somurtuyor bu haberi okuyan herkes kahkahayı basıyordur ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Payitaht (4 yıl önce)
    İlginç
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan ince (4 yıl önce)
    Cinar pazarda en azından sokakta selahattin nerede sahi vekiller nerede piyasa piyasada yoklar bir basın açıklaması dahi yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan ince (4 yıl önce)
    Malatya en hızlı kar mücadelesi yeşiltepe ye 2 gün sonra kepçe geldi yolun ortasındaki karı alıp yolun kenarlarına itti araçlarımız çıkamadı hız buysa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Koltuga oturana kadar hizmetkâr oturduktan sonra efendi tabiki millet rahatligini isteyecek seni o koltuga niye oturttular saniyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan ince (4 yıl önce)
    Ne demek ya karli yolu acmayada her yeri ilaclamayada mecbursun ne için seçildin sen ana caddeleri sokakları dezenfektan ile yıkamalısın dert yanma bu zor gün de bunları yapmak senin görevin
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    selahattin gürkanı belediye başkanı yapanlar kendilerini sorguluyorlarmı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (4 yıl önce)
    Selo başkan şimdi senin hani o maaşlı elemanların varya yorum yapan; bu kadar pot kırdığın bir haberde onlar bile seni savunamaz ve olumlu yorum atamaz, çünkü savunulacak bir tarafın yoktur. O çocukları da zor durumda bırakıyorsun şimdi bir sürü fırça atacaksın. Siz nasıl organize olup olumlu yorum atamıyorsunuz diye ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Yönetim görevini üstlenenler halkın eleştirilerini göğüslemeyi bilmeli, halkı azarlamaktan, onları paylamaktan vazgeçsinler. Ana sütü gibi hakları olan eleştirilerinden rahatsız olup halkı suçlayacaksanız, özeleştiri yapmayacaksanız niye bu göreve talip oldunuz? Çevrenizde hep şakşakçı aramayı bırakın. Akl-ı selim davranarak eleştirilere kulak kabartın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin (4 yıl önce)
    Sayın baskan, Almanya ile kiyaslamaniza gerek yok. Eskişehir belediyesini örnek alabilirsiniz mesela. Yere kar düşmeden onlarca kar temizleme aracı hazır ve nazır bekliyor. Tuzlama çalışmaları eksiksiz yapılıyor. Site içlerine kadar kepçeler girip yolları temizliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Coskun (4 yıl önce)
    Kar yağdığı gün bir kar küreme aracı bile çıkaramadınız. Şimdide kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Yani sana haksızlık ettik Allah Malatyalıyı cezalandırdı. Malatyalı günahkarda bütün dünyanın suçu ne, Çinlilerde mi sana haksızlık etti başkanım. Bu nasıl bir bakış açısı. Malatya Büyükşehir belediyesi sınıfta kalmadı, sınıf geriledi ve sizin bu bakış açınızla biz daha çok geri gideriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerem (4 yıl önce)
    Başkan birşey diyeceğim sen bunları gerçekten ciddi ciddi düşünerek mi söylüyorsun? Yoksa o an ağzından çıkanları mı söylüyorsun? Benim için fark etmez ikiside rahatsız edici bir durum. Hem senin adına hemde Malatya adına çok üzülürüm. Bence tıbbi destek almalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Başgan bu gün dediklerini unutursak vay halimize. Sana söz ilk seçimde seçmen seni evde oturtacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Asas44 (4 yıl önce)
    “Ve bakın içeriye kapandık kaldık işte…Yani bu bir ibrettir; eğer kişi ibret alırsa…” Karla bu salgın ne alaka sanki bütün Türkiye karla alakalı Malatya ya yorum yapmış yada bu salgın sadece Malatya da gibi konuşmuş başkan Ve en önemlisi işin sonunda belediyenin görevlerini kısa bir cümle ile özetlemiş nerede para gelecek iş varsa belediye onu yapmalı demiş kısaca suyu götürecen para alacan yolu yapacan taşımasını yapıp para alacan zaten belediye olarak su ve emlak vergilerinde gerekli olan paralarda mevcut. Veyahutta bu salgın çıkmasaydı yollardaki parklarda artık paraliydi. Sayın başkan bidaha ki seçimde kesinlikle favorim değilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Allah Allah ya Başkan artık milletin aklıyla dalga geçmeyi bırak. Bize de yazık şehre yazık. Kar için şikayetçi olmuşuz o yüzden korona hastalığı gelmiş. Dünyanın dört bir tarafı bu hastalıkla kavruluyor demek onlarında senin gibi bir belediye başkanı var ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Üste çıkmak konusunda zeytinyağının bile bu konuşmadan öğrenecekleri var... Hem önceki dönemlerin performansından geri kal, hem de eleştirenlere dolduruluşa getirilenler de hem de hızını alamayıp "Oysa ki Malatya tarihinin en hızlı karla mücadelesinin en hızlı süreci yaşandı." gibi bir söz sarfet... Pes doğrusu! Sana inanıp AKP'ye bile hayatımda ilk defa oy bastım. Ben gidem gafamı nerelere vuram gardaş?
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (4 yıl önce)
    Sayın Selahattin Başkan her şey paralı diyor peki sosyal belediyecilik nerede kalıyor ve herkesin geliri belli. Bu para nereye kadar. Parkmetreyi tekrar getiriyorsunuz. niye birileri para kazansın diye. ayıptır günahtır. son parkmetrede bir insanımız öldü vergisini veren vatandaşa otopark hizmeti sunacağınıza yolları paralı yaparak vatandaşları mağdur ediyorsunuz. belirli yerlerde katlı otoparklar yapacaklarına yolları kiralıyorlar ve rant sağlamaya çalışıyorlar. Her şey para diyen zihniyeti de kınıyorum. ve Allah'a havale ediyorum. Yarın kaldırımları da kiralarsanız hiç şaşırmam. Deli Dumrul hikayesinde olduğu gibi yazık Malatya nereye gidiyor arkadaş...
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (4 yıl önce)
    1yıl geçti bi icraatın yok anca sanat boş işler
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (4 yıl önce)
    Sende olmazsan bu sıkıntılı günlerimizde neşemizi kim getirecek, maşallah bu ara da iyice sıklaştı bizim neşemize neşe katman ? Başkan dediğin böyle olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • trabzondan (4 yıl önce)
    Bunu söyleyen Malatya Büyük Şehir Belediye başkanıysa vay halimize... Senin personelin 10 dakika geç gelse bir şey olmaz diyor musun veya senin çocuğunun öğretmeni derse 1 saat geç gitse bir şey olmaz der misin? Hadi bunlar kamu kurumunda çalışıyor ya özel sektörde çalışanlar ne yapacak işe saatinde gelemediği için azar işitecek ama aslında adam suçlu değil kime ne anlatacak? Ayrıca çevre temizlik ve atıklar için aldığın vergiler hibe mi yoksa yukarıda söylediğin gibi yaptığın hizmetin ücreti mi? Kusura bakma başkan senin dediğin dünyada, şehirde 10 yıl öncesinde kaldı artık büyükşehiri yönettiğini farketmen lazım, ilçe belediyesi yönetmiyorsun. Yanlış yaptığını kabul etmek bir erdemdir ve kibir iyi değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (4 yıl önce)
    Başkanımı eleştiren çarpılır sakın tövbeler tövbesi ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Ben 32 yaşındayım daha öncede Malatya'ya en az bu kadar kar yağdı zafer mahallesinin ara sokakları bile ilk gün açılıyordu. Belediyeler asli görevini bırakıp müteahhitlik işi yaptıkları için akıllarına asli işleri gelmiyor akılları ihale inşaat yüzdeliklerinde... Yakındır kar yağdığında belediyenin yol açma gibi bir görevi yok vatandaşlar alsınlar eline kürekleri açsınlar yolları da der Malatya'nın hayal kırıklığı salo efendi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Gerçekten Başkan ne demek isiyor anlamak mümkün degil yani kar yağacak İstanbul’un 30 biri olacak şehir herşey alt üst olacak sen ömürde olan bir durumun altından kalkmayacak kadar basiretsiz olacaksın ve bunu insaları sabırsız olarak söyleyecek ve virüs ile bir tutacak hakikat sende suç yok sana oy veren bizlere yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    begime makam ağır gelmiş ilk seçimde indirmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • HİLMİCAN (4 yıl önce)
    Başkanın sanırım Büyükşehir Kanununda yazılı olan Büyükşehir Belediyesi görevlerinden haberi yok! Çok büyük bir hayal kırıklığı ve hezeyan içinde okudum bu haberi gerçekten Malatya adına üzülüyorum. Bu millet size vergi ödüyor birtakım hizmetlerin yapılması için ancak siz pişkince bir de dini kullanarak şark kurnazlığı yapıyorsunuz. Lütfen kendinize geliniz işinizi yapınız!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • kılıç44 (4 yıl önce)
    Sayın başkanın siz beni eleştirdiniz, Allah'da sizi eve kapattı derse bu cahilliğin, kendi vatandaşını küçük görmenin göstergesidir. belediyenin asli görevi alt yapı üst yapı ,çevre temizliği ve insanların ulaşımını sağlamaktır. bu nedenle kar temizliğide asli görevidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (4 yıl önce)
    Siyasetçi dediğin böyle olur. Lafı eveleyip gevelemeden ağzına geldiği gibi konuşuyor.. hiç hayiflanmayin Malatya'li hemşerilerim ne demiş iki cihan sultanı peygamberimiz Hz Muhammed (sav)"hakettiginiz biçimde yonetilirsiniz"...siz istediniz böyle yonetiliyorsunuz..tabi kurunun içinde yaşın yandığı konusuna girersek işin içinden çıkamayız;))
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (4 yıl önce)
    Hizmet için gelenler patron gibi konuşuyor !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yasar (4 yıl önce)
    Ya gerçekten hayretler içindeyim. Neymiş kar temizleme işini beceremediklerini vatandaş eleştirdi diye Allah vatandaşlara böyle bir hastalık göndermiş. Bu nasıl bir kibir adam o kadar hatasız görüyor ki neredeyse eleştiriliyor diye bize bela okuyacak. Bu konuşmayı yapan koca şeh-rül emin yazık bize ki bizler bu adama rekor öyle başımıza getirdik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Vallaha Avrupa yaşantı şekli bizde yok biz 100de/90vergiyle yasiyoz herşeye vergi kesiliyor biz köylü değiliz İngiltere ve holladada oturan akrabalarımız var insana verilen deyer belli ozaman çevre temizlik vergisi almayın emlak vergi almayın sudan vergi almayın reklam vergisi almayın su bedava olsun esnaf ta pırıl pırıl eder iş yerinin önünü dünyada iki şehirde sü dağdan bedava geliyor biri Hollanda'da bir sehirbirde Malatya'da Hollanda'da ücretsiz su Malatya'da 9tl tonu onlar insan biz neyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Has malatyalı (4 yıl önce)
    Sana oy veren elim mühürlene.. sende bir dahaki dönem kaybetsen nolurkiii acaba zihniyete bak vizyona vak....
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    Türkiye kadar demokratik ülke yoktur evet yandaşsan
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (4 yıl önce)
    İyi de bu haber ‘İmaj ve Ağırlama’ haberini gölgede bırakır ? o haberde çok önemli. Başkanımızın maşallahı var yav. Nerden seçtik biz bunu ? hadi yine iyisin malatyahaber sana kıyak haber yapmış, yoksa herkes diğer haberi okur ah vah çekerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (4 yıl önce)
    Belediyenin görevi nedir Halkını rahat ve refah içinde yaşatmak. Dogru kar yagısında belediye sınıfta kaldı bir hafta kaldırımlar buz pisti gibiydi. Hastaneyi Okulu biz mi temizleyelim bunlarda belediyenin görevi. Yol Su getiriyorsunuz şu bir gercek ki Malatya zaten betonarme bir şehir oldu kimse yol falan istemiyor Su yu da kuruşu kurusuna faturamızı ödüyoruz yani kimse bedava yaşamıyor sayın başkan. Herkes kullandığı kaynagın bedelini ödüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Boncuk (4 yıl önce)
    Bu nasıl bir mantık arkadaş! Allah yardım etsin , küçükte olsa bi umudum vardı, artık oda yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Eeee doğru. Bende valinin önünde elim cebimde gezmek istiyorum....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (4 yıl önce)
    Sayın Başkan sizde bu milletin bir ferdisiniz. Teflon tava siyasetini bırakınız. Yaptığınız bir tek iş yoktur. Size oy verdiğim için yüzbin kere pişmanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Sana göre nevar ki başkan her ayın 15 nde maaşını alıyorsun ya bizler yolların 1 gün kapalı kalması nedemek bilirmisin desem bilmezsin çünkü halimizden anlamazsın şimdi virüs nedeniyle işyerimizi kapatmak zorunda kaldık tabi ki öncelik sağlığımıx müşterilerimizin sağlığı ama ben kira veriyorum elektirik su doğalgaz faturaları ödüyorum sgk primleri vergi personel maaşları veriyorum evimi gecindiriyor çala çocuguma bakıyorum bunların hiç hesabını yaptın mı sen hic ömründe hic sgk primi ödedin mi sen YOK nerden bileceksin ne halde oldugumuzu bekara karı boşamak kolaydır neolacak 1 gün kapalı kalsa yok avrupa da şöyle yapıyorlar yok böyle temizliyorlar madem bukadar avrupa hayranısın git orda belediye başkanlıgı yap bizlerle dalga gecme yeter artık gına geldi senden ve acıklamalarından başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap (4 yıl önce)
    yapacağız edeceğiz götüreceğizden başka lafın yok yeter artık hikaye anlatma yapacaksan bir an önce büyük yatırımlarına başla tamiratla değişikliklerle milleti kandırma tüm aile benim isteğimle oyunu verdi pişman ettirme
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (4 yıl önce)
    Malatya'nın tolstoyu !
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Evet tamamen doğru ama bir doğru daha var, neye layıksanız onla yönetilirsiniz. Sadece siyasi anlamda oy vermekten bahsetmiyorum. Okumayan düşünmeyen evrimleşmemiş, 500 yıl önceki Osmanlı İmp. Bugünden daha medeni. Ecdadı unuttuk onlardan bize emanet kalan ahlakı unuttuk. Sonrada bu adamlar neden eş dost akrabasını kayırıyor. İş bilmeyen adamlar her yere doluyor diye şikayet ediyoruz. Allah tan korkmuyoruz ki kul hakkını bilelim. Biz nasılsak onlarda öyle işte... Fırsat buldukmu işte kolonya üç katına maske on katına çıkıyor. Sebze et herşeye zam yapıyoruz. Ortada ölüm kol gezerken ahlaksız ve Allahsız adam yapacağı karı düşünüyor. Biz ecdadın ahlakını unuttuk, elindeki iki salkım üzümün birini askerine yedirmek için yalvaran teyzenin gönül zenginliğini unuttuk. Ondan sonra böyle yönetiliriz işte. Rabbim bizleri tez zamanda hidayete erdirsin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    vatandaşa bi nankör demediği kalmış ne biçim bi insansın sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    İnanamıyorum şu cümlelere,yazık gerçekten çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (4 yıl önce)
    başkan tüm ülkede yollar ilaçlı su ile yıkanırken malatya adeta uyuyormu bu kadar milletin vebali sendedir para bu kadarmı tatlıki ilaçlama yapmıyorsunuz. tüm kamu kurumları virüs önlemi alırkan belediyeden ses çıkmıyor paran olsa ki ne yazar mezarda
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Malatya seni hak edecek ne yaptı acaba? ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (4 yıl önce)
    Başkan Allah’ını seversen sen konuşma, konuştukça batıyorsun. Yazık Malatya’ya çok yazık millet seni ne ümitlerle seçmişti. Başkan sende ancak laf varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi (4 yıl önce)
    B Şehir Bel. Bşk. Malatya halkının karşısına projeleri ve umut verecek bir ekiple çıkmadı.Hizmetleri abartarak ve geçmişi kötüleyerek bu şehre hizmet edilmez. Geriye bir müftü kıvamında konuşmak kalmıştı!Onu da yaptı. Böyle ifadeler hiç hoş olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Seni başkan diye başımıza diktiler ya bu hükümetin en büyük hatası. Virüsle beceriksizligini nasıl eşit tutuyorsun ? Kar yağdı diye ülke evinde kal mi denildi. Kendinden oncekileri eleştirmek ve kıyım yapmakta üstüne yok. Allah yaptıklarını karşına çıkardı. Ve seninde ne kadar beceriksiz , eleştirmekten başka bir ise yaramadigini herkes gördü. Halen kibirini üstünden atamamissin. 3 ay önceki eleştiriyi bile sindirememissin. Ders çıkarmam lazimken , halen diş gösteriyorsun. Kimsin sen. Ne oldun? Kendine gel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (4 yıl önce)
    Yuh yahu, cidden yuh...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (4 yıl önce)
    Çok boş bir mevzu yapılmış , sizin işiniz insanlara ibret'i anlatmak değil hizmet yapmak . Kar ile mücadele de sınıfta kaldınız bunu da virüs ten dolayı sözde ibret veriyorsunuz insanlara. Çok komik olmuş çoooooook .
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat44 (4 yıl önce)
    İnsanlar gerçekten doyumsuz, yapılan her hizmet bizden çıkıyor zaten, anında herşeyi istiyoruz, ama biz kendi kapımızın önünü temizlemeden başkasının kapısı neden kirli diye konuşuyoruz.. Ben sanmıyorum kimse oturuyor. Herkes üstüne düşeni yapmakla mükellef
    0
    0
    Yanıtla
  • m.bahaddin (4 yıl önce)
    Millete hizmet aşkı ile goreve gelen milletten ahlak ve temizlik şıkayet ile yakınan bir başkan siyasi enkaz olmuştur.Başka bir ust gorev verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Başkanımız Allah'ın yeryüzündeki mucizesi. Onu incitecek sözler Allah'ı da incitir. Sonra işte böyle şefkat tokadı yer eve kapanırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • İdealist (4 yıl önce)
    Sayın başkan tam 1 yıl oldu büyükşehir göreviniz.O dönmlerde sizin isminiz açıklanınca çok heyecnlnmış,çok umutlnmış işte malatyamızın makus talihi bu sefer değişior diye düşünmüştük.Fakat çok üzgünüm boyle olmadı..söylediklerini z ve faat ettiklerinizle reaalite çok farklı oldu.hani adalet olacaktı..hani israf kiralık araç olmayacaktı...akraba ataması yapmayaktınız..yaptınız...başkanım ya siz bizi aldattınız yada etrafınızdaki dalkavuklar sizi aldatıor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Evet başkan haklı Belediye karmı temizler çöpmü alır temizlikmi yapar ancak belediye emlak vergisi alır içinde çevre temizlik için para vardır su parası alır içinde yarsı temizlik içindir ancak demekki sayın başkana bunlar yetmez daha fazlasını ister Doğru belediye temizlik yapmaz ama varandaştan toplanan paralarla başkanlar bilbordlara boy boy resimleri asarak ıvır zıvır günleri kutlayarak reklam yaparlar Çünkü ağa böyle uygun görmüş aklımızla dalga geçiliyor yani ağam bizle eğleniyi herhalım Allah ne verirse hayırlısını versin Amin!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Çok rahatız sayın başkan,koyunoğlu mah.de sular kesik .6 saat sonra gelecekmiş..Son ekmek paramı suya verdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hamdi (4 yıl önce)
    kar yağdığında belediyemiz uyudu nedeni mahalle yolları ve kaldırımlar kaç gün kapalı kaldı. kar tabiki doğal afet ama belediye bunun için var ve bende kendine oy verdim eleştiri değil görev istemek hakkım diye düşünüyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • M. Kadıoğlu (4 yıl önce)
    Hayır başkan yanılıyorsunuz bu millet öyle bir millet ki dünyanın en cefakar ve vefakar milleti malını alıyorsunuz gık demiyor canını veriyor bu vatan için feda olsun diyor binbir zorluklarla büyüttüğü gözünden sakındığı biricik evladını bu vatana kurban veriyor Allah bu devlete zeval vermesin diyor. Eğer bu millette biraz aymazlık varsa onda da sizlere bu memleketi bu ülkeyi top yekün yönetenlere bakmak lazım hani bir söz vardır”BALIK BAŞTAN KOKAR”
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (4 yıl önce)
    evet haklı sn başkan ama bu virüs tüm dünyada ben büyüğüm diyen liderlere kimin büyük olduğunu gösteren bir virüs.kendi çıkarları için insanlara zulmedenler,ben büyüğün asarım keserim yok ederim diyenlere Allah ın tokadıdır.Hadi bakalım dünyaya meydan okuyan bedbahtlar küçücük bir virüse bile gücünüz yetmiyor.siz bu kadar acizsiniz diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Seçim zamani da böyle konuş alnindan öpelim millet tabiki rahatlik isteyecek millet tabiki sizden hizmet bekleyevek rahatsizsan yapma bu işi sayin baskan cok buyuk umudumuzdun sende bunlari dedin ya tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Başkanım kar kendiliğinden kalkana kadar temizlemeyin bundan sonra
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    "Millet öyle bir şey ki…Rahatlığın rahatlığını istiyor ki" Sen Malatya'nın en büyük yanılgısısın GÜRKAN. kelime oyunlarını Demirel gibi iyi beceriyorsun. hatırlatırım bu millet rahmetten (kardan) de rahatsız olmuştu. bunu sen söylemiştin. demek ki bu millette bir sıkıntı var değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Tek kelimeyle yazık sana başkan Kar yağışı nedeniyle başarısız oldun diye virüs ona baglaman çok ileri akıl ekipleri önceden hazırlanmış olsaydın sıkıntı olmazdı saat 08.20 de hava alanından geldim her yer kapalı kar temizliği başlamıştı maddi konuya gelince harcadığınız bütün para bizim ödediğimiz vergiler zaten o zaman konusunu bile etmen yanlış herkes görevini yapacak bu sitem neyin sitemi
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (4 yıl önce)
    bırakın bu göz boyamaya yönelik boş işleri. eskilerle oynamayı bırakın artık. büyük şehre soruyorum: yıllardır dilinizden düşürmediğiniz hürriyet parkından battalgazi belediyesine kadar uzanan yeşil kuşak projesi ne oldu? şehrin trafiği felç durumda alternatif yollar, köprülü kavşaklar, alt ve üst geçitler, kapalı ve açık oto parklar, hafif raylı sistem, şehir hastanesi, kuzey çevre yolu, devasa yeşil alanlı parklar ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa H. (4 yıl önce)
    Sayın Başkan çok haklılar , Allahın zoruna gider böyle düşünceler zaten ondan dolayı Korona virüsünü biz insanlara gönderdi ki bir daha Belediye kar çalışması yapmadı mı biz hastamızla evde oturalım dışarı çıkmayalım , kanaatkar olalım , ha bir de bu temizlemenin bedelini de ödeyelim tam Avrupalı olalım , ama içiniz rahat olsun Çünkü Sayın Başkanımız 2 Trilyonluk işi 20.000TL'ye yaptırır kişi başı da çok az bir para düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (4 yıl önce)
    O millet var ya o millet sana öyle bir cevap verecek ki seçim zamanı. O zaman göreceksin. İnşAllah CUMHUR BAŞKANIMIZ bu açıklamanı okur tek duam bu. Sen görevini yapacaksın belediye başkanısın. Mazeretin olmayacak o yollar bir gün kapalı kalacaksa sana ne ihtiyaç var. Velev ki Belediye başkanı olmadı nolur yani, zaten evde oturuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (4 yıl önce)
    Gaziantep belediye başkanı gibi bir başkanımız olmadı.
    0
    0
    Yanıtla