SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakkal Üzgün.. "Skoru Hiç Beğenmedim"

0
Güncellendi - 2018-11-04 19:24:03
Bakkal Üzgün..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’a 1-0’lık skorla mağlup olan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Mesut Bakkal, ”Maçın büyük bir bölümü rakip sahada oynandı. Ama futbolda böyle maçlar yaşıyoruz. Ben mücadeleden memnunum. Skoru hiç beğenmedim” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mesut Bakkal, şanssız bir gol yediklerini söyledi. Bakkal, ”Öncelikle tek golden başlayalım. Ceza sahasına bile girmeyen bir rakip, uzaktan çekilen bir şut ve şanssızlıkla yediğimiz bir gol. Haftalardır belki tatmin edici oynamıyorduk ama bu maçta iyi oynayan iyi mücadele eden ve üretmeye çalışan bir Alanyaspor vardı. Kanatları kullandık. Koşu mesafelerimiz yüksekti, denedik ve sonuçta bir penaltı kazandık. Kaçırdık, futbolda bu var” dedi.

“Bu takım her takımı yenebilecek güçte” 

Maçın büyük bir bölümü rakip sahada oynadıklarını aktaran Bakkal şunları söyledi:

”İsteyen oyuncularımızın mücadelenin karşılığını alamadılar diye düşünüyorum. Ama futbolda böyle maçlar yaşıyoruz. Ben mücadeleden memnunum. Skoru hiç beğenmedim. Oyuncularımı mücadeleden dolayı kutluyorum. Malatya’yı tebrik ediyorum, tek şut ve galibiyet. Biz şanssızlıklar yaşıyoruz ama bu mücadeleci ve istekli oyun devam edecek. Bu takım her takımı yenebilecek güçte. Bu futbolun önümüzdeki haftalar da devam etmesi en büyük arzum” diye konuştu.

Alanya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Uğur (5 yıl önce)
    Malatyaspor'u tebrik kısmı manidar olmuş biraz,tek şut tek gol TAMAM ama 3 puan almak mesele kazanmak mesele !! Maalesef oyuna değil yapılan skora puan veriyorlar be mesut hoca öğren bunları ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Küçümsemekten vazgeçin Malatspor böyle ceza alanına girmezsede maç kazanır sen girdin de ne oldu elinde var sıfır Mesut Hoca
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    malatyaspor bu. ilk golü yemeyecen arkadaş . golü yersen ilk bir dahada atamazsın :):)
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Bu isler boyle..attik ve ustune yattik..onundeki maclara bakacaksin artik dostum
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    adam doğru söylüyor, balına bir gol oldu, sonra uyutup maçı aldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Fatih terimden sonra mesut bakkala da ense traşı yaptık.hadi tarlaya..
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (5 yıl önce)
    Mesut efendi malatyasporu tanimadigin belli ceza sahasina giremeyen rakip ve tek gol demissin bizim oyun anlayisimiz bu biz o golu bulana kadar istemedigin kadar girerdik ceza sahasina o kadar becerikli bir takim isen penaltiyi ataydin derler adama gecmis olsun
    0
    0
    Yanıtla