SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balığa Gittikleri Baraj Gölünde Boğuldu

0
Güncellendi - 2019-04-08 20:53:35
Balığa Gittikleri Baraj Gölünde Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, arkadaşlarıyla balık avlamaya giden teknisyen motorlu botla açıldığı baraj gölünde boğuldu.

Alınan bilgiye göre olay, Yazıhan İlçesi Eğribük mevkiinde meydana geldi. Karakaya Baraj gölü kıyısına 3 arkadaşıyla balık avlayıp piknik yapmaya giden 36 yaşındaki Orhan Yüce, 09.00’da baraja bıraktıkları oltaları kontrol etmek amacıyla motorlu şişme botla baraja açıldı.

Yüce’nin geri gelmemesi üzerine arkadaşları endişeye kapılırken bir süre sonra botun kontrolsüz bir şekilde suyun üzerinde sürüklenip döndüğünü fark ettiler.

Haber verilmesi üzerine olay yerine giden Malatya İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Ekipler, vakanın yerinin net olarak bilinmemesi ve görgü tanığı olmaması nedeni ile zorlaşan arama çalışmaları sonrasında olaydan 3 saat sonra kıyıya 50 metre açıkta 15 metre derinlikte Orhan Yüce’nin (yandaki fotoğrafta) cansız bedenine ulaştı. Yüce’nin cansız bedenini gören arkadaşları sinir krizi geçirdi.

Diş Teknisyeni olduğu bildirilen Yüce’nin cesedi otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ismet yuce (5 yıl önce)
    Ismet yuce Allah razi olsun. Gardasimin mekani cennet olsun. Cevresinde herkes razi idi Rabbimde ondan razi olsun insallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet erdoğan (5 yıl önce)
    Orhan arkadaşımız iyi bir gençti biz ondan razıyız Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla