SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Balon Şişir, Uyu ve Rahatla!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da üniversiteye hazırlanan öğrenciler, sınav stresini önce uyuyarak, sonrada balon şişirip, kazanmak istedikleri üniversitenin ismini yazdıkları kağıtları uçak yayıp uçurdu.

Malatya'da faaliyet gösteren Odak Dershanesi tarafından Belediye Konferans Salonu'nda öğrencilere yönelik olarak, "Hipnotik Motivasyon ile Maksimum Başarı" konulu bir konferans verildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan kişisel gelişim uzmanı Adil Maviş, öğrencilere sınav stresini atlatmanın ve sınava doğru hazırlanmanın yollarını anlattı.

Öğrenciler için eğlenceye dönen konferansın sonunda ilginç manzaralar yaşandı. Öğrenciler hipnoz ile uykuya daldı. Salondaki kalabalığın büyük bir bölümünün uykuya daldığı konferansın sonunda ise öğrenciler balon şişirip, ardından da kazanmak istedikleri üniversiteyi ve girmek istedikleri bölümü yazdıkları kağıdı uçak yapıp salonda toplu halde uçurdular.

Öğrencilerin doyasıya eğlendiği konferans balonların patlatılması ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız