SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Banazı Yolunda Genişletme Çalışmaları Yapıldı

Banazı Yolunda Genişletme Çalışmaları Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla ulaşımı sürücüler açısından daha konforlu ve güvenli hale getiriyor. 

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Konak Mahallesi girişinde yıllar önce yapılan ve günümüz şartlarında trafik yükünü kaldıramayan ve trafik kazalarının yaşandığı köprüyü genişleterek standartlara uygun hale getirdikten sonra istinat duvarı ile yol genişletme ve asfalt çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. 

Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür eden Konak Mahalle Muhtarı Cahit Işıldak, “Mahallemizin yıllardır kullandığı köprü, yol genişletme çalışmaları, asfalt ve istinat duvarları Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Yolumuzun ve köprümüzün dar olmasından dolayı kazalar meydana geliyordu. İnşallah bundan sonra bu alanda kazalar olmaz. Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi. 

Dar yolların genişletildiğini belirten Banazı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Uçak, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yolumuz dardı, asfaltımız çok yıpranmıştı, köprümüzde kazalar meydana geliyordu. Köprü genişletildi istinat duvarı yapıldı ve asfaltımız yenilendi. Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Çalışmaların tamamlandığını belirten Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Hakan Demir, “Malatya’nın son yıllarda gelişmekte olan mahallelerinden biri olan Konak mahallemizde yol genişletme, köprü ve istinat duvarı çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemizin dar bir köprüsü bulunmaktaydı. Bu köprümüzde trafik akışı açısından sorunlar ve kazalar yaşanıyordu. Muhtarlarımızın istekleri ve Sayın Başkanımızın talepleri doğrultusunda ilk olarak köprü genişletme çalışmalarını tamamladık. Akabinde istinat duvarı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yol çalışmalarına başladık. Konak Mahallemizin girişine kadar olan kısmı freze ile kazı çalışmasını yaparak, asfalt çalışmasını tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah yapmış olduğumuz çalışmalar sonrasında bu alanda kazalar yaşanmaz” ifadelerini kullandı.    

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız