SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bol 'İptal'li Maçta Nihayet Galibiyet.. 0-2

Bol 'İptal'li Maçta Nihayet Galibiyet.. 0-2
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, ligin 9. haftasında ilk galibiyetini Bandırma deplasmanında aldı. Maça gol ve penaltı iptalleri damgasını vurdu. Karşılaşmada, Haqi Osman attığı 2 golle yıldızlaşırken, 2'si Haqi Osman'dan, diğerleri de Doğukan Emeksiz ve Jospin'den gelen 4 gol de iptal edildi.

STAT:    Bandırma 17 Eylül

HAKEMLER: Reşat Onur Coşkunses, Mehmet Şahan Yılmaz, Suat Güz, 4.Hakem- Oğuzhan Uğurlu, Özgür Yankaya(VAR), Neslihan Muratdağı(AVAR)

BEYÇİMENTO BANDIRMASPOR: 24. Ioannıs Gkelıos, 13. Georgıos Koutroumpıs, 20. Mateusz Holownıa (Dk.66 9. Dımıtros Manos), 22. Caner Cavlun, 17. Okan Alkan, 5. Oğuz Kağan Güçtekin (Dk.46 8. Mustafa Saymak), 6. Remi Jose Michel Mulumba, 10. Kerim Avcı (Dk.79 70. Emir Şenocak), 99. Caner Hüseyin Bağ (Dk.46 18. Isaac Tshıkuna Tshıbangu), 33. Levent Ayçiçek (Dk.66 35. Alpay Koldaş), 11. Atabey Çiçek
YEDEKLER: 61. Arda Akbulut, 26. İsmet Kayahan Eren, 77. Berkan Mahmut Keskin, 35. Alpay Koldaş, 8. Mustafa Saymak, 70. Emir Şenocak, 19. Malaly Dembele, 9. Dımıtros Manos, 18. Isaac Tshıkuna Tshıbangu, 41. Mehmet Özcan
TEKNİK SORUMLU: Ali Onur Cerrah

YENİ MALATYASPOR:1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 7. Doğukan Emeksiz (Dk.86 9. Yakup Alkan), 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle (Dk.76 77. Mert Miraç Altıntaş), 19. Haqı Osman (Dk.79 20. Cengizhan Akgün), 22. Barış Başdaş, 61. Taha Gür, 66. Jospın Nshımırımana (Dk.76 2. Yiğit Ulaş), 99. Burak Kavlak
YEDEKLER: 14. Ahmet Eyüp Türkaslan, 2. Yiğit Ulaş, 5. Arda Hilmi Şengül, 9. Yakup Alkan, 17. Hüseyin Ekici, 20. Cengizhan Akgün, 27. Erşan Yaşa, 54. Atakan Müjde, 77. Mert Miraç Altıntaş
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

GOLLER: Dk.8 ve Dk.75 Haqi Osman (Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Okan Alkan, Remi Jose Michel Mulumba (Bandırmaspor), Ogün Özçiçek, Burak Kavlak, Barış Başdaş (Yeni Malatyaspor)

Dakika 8 GOL: Yeni Malatyaspor Haqi Osman'la öne geçti. Yeni Malatya atağında, ceza sahasına giren Doğukan Emeksiz, savunmanın müdahale çabalarına rağmen Haqi Osman'a pas çıkardı, bu futbolcu topu ağlarla buluşturdu: 0-1

Dakika 10: Yeni Malatyaspor kontraatağında Aly Malle, topu Oğün'e çıkardı, bu futbolcu sağdan atak yapan Rahman Buğra'ya aktardı. Rahman Buğra'nın soldan ceza sahasına ortaladığı top direkt auta çıktı.

Dakika 12: Bandırma atağında Kerim Avcı'nın vuruşunda topa ayak koyan Barış Başdaş, topu uzaklaştırdı.

Dakika 15: Yeni Malatya atak geliştirdi, Jospin ceza sahası önünde uygun durumda kötü vurdu ve topu auta gönderdi.

Dakika 24: Savunmadan topu söken Haqi Osman kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken topu fazla açınca, kaleci topu aldı.

Dakika 25: Bandırmasporlu Mulumba, ceza sahasının dışından sert vurdu, Rahman Buğra'nın ayak koyduğu kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 27: Aly Malle'nin defanstan çıkardığı topla başlayan Malatya atağında Haqi Osman sağdan topu sürdü, atak yapan Doğukan Emeksiz'e pas çıkarmak istedi, defans tehlikeyi önledi.

Dakika 34 PENALTI: Caner Cavlun, soldan ceza sahasına girdi, arkasındaki Aly Malle'nin kendisine müdahale ettiği gerekçesiyle kendini yere attı. Hakem penaltı noktasını gösterdi ve pozisyonu da VAR'dan inceletti. VAR'dan pozisyonu izlemesi tavsiyesi gelince hakem Reşat Onur Coşkunses de pozisyonu ekrandan izledi.

DAKİKA 38 PENALTI İPTAL: Pozisyonu uzun süre izleyen Coşkunses, penaltı kararını iptal etti ve hakem atışıyla oyunu başlattı.

Dakika 44: Bandırma atağında Levent Ayçiçek sağdan ceza sahasına girdi, pas çıkarmak istedi, topa ayak koyan Barış Başdaş tehlikeyi önledi.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2 GOL: Yeni Malatya atağında Doğukan Emeksiz ceza sahasına girdi, vuruşunda defanstan dönen top Jospin'in önüne düştü, bu futbolcu boş kaleye gönderdi. 

Dakika 45+3 GOL İPTAL: Yardımcı hakem ofsaytı belirlerken, VAR incelemesi yapıldı ve hakem kaleci atışıyla oyunu başlattı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 48: Rahman Buğra 'nın pasıyla sağdan ceza sahasına giren Aly Malle, dengesini kaybedip düşünce defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 50 GOL: Orta sahada geriden çıkarılan topu kapan Haqi Osman, topu sürdü, ceza sahasına girdi ve kaleciyle karşı karşıyayken ağlarla buluşturdu. 

Dakika 52 GOL İPTAL: Pozisyonu VAR'dan inceleyen hakem, ofsayt gerekçesiyle verdiği gol kararını iptal etti.

Dakika 53: Kaleye 25 metre mesafeden Bandırma'nın kazandığı serbest atışı Levent Ayçiçek kullandı. Direkt kaleye gönderdiği topu Abdulsamed son anda tokatladı.

Dakika 54 GOL- OFSAYT: Geriden çıkan topu Mustafa Saymak filelere gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı, VAR kontrolü de ofsayt kararını kesinleştirdi.

Dakika 57: Bandırma atağında Levent'in ortaladığı topla 6 pas önünde buluşan Koutroumpıs çok kötü vurdu, üstten auta gönderdi.

Dakika 68 GOL: Yeni Malatyaspor atağı Awuku ile başladı. Aly Malle, topu ceza sahasına soldan giren Haqi Osman'a aktardı, kaleye inen oyuncu, şık çalımlarla gol çizgisine kadar yaklaştı, kale içindeki oyunculara rağman topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 69 GOL İPTAL:  Hakem, VAR'dan gelen uyarı üzerine golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

Dakika 75 GOL: Yeni Malatya atağında rakiplerinden sıyrılan Haqi Osman ceza sahasının girişinde yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi:0-2

Dakika 84 GOL- OFSAYT: Yeni Malatya atağında iki Malatyalı oyuncu ceza sahasına girdi, Doğukan Emeksiz topu ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 85 DİREKTEN DÖNDÜ: Taha'nın pasıyla sağdan topla buluşan Mert Miraç, çaprazdan ceza sahasına girdi, vuruşunda top yan direkten döndü.

Dakika 89: Yeni Malatyaspor mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Geriden çıkarılan topla ceza sahasına giren Cengizhan, sıfıra kadar indi, uygun pozisyondaki Yakup'a vermeyip kendisi vurmayı deneyince, defansa çarpan top kornere çıktı ve Malatya da bu gol fırsatını kaçırmış oldu.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+2: Ceza sahasına giren Cengizhan Akgün, gerideki Rahman Buğra'ya topu çıkardı. Bu futbolcu çok kötü vurdu, üstten aut.

Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 2-0 galibiyetiyle sona erdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: AA- iha (Bandırma)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • hkb (1 yıl önce)
    Defansta kademeli futbolunu begendim hasan hocanin, sahsi hatalari gorup herkesi birbirinin kademesine girmesi icin adeta birbirine baglamis ,Hagi osman biraz daginikligini asarsa cok canlar yakar, iyi bonservis kazanilir. insallah iyiye dogru gidilir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emin can (1 yıl önce)hkb isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim takım zaten 2 sene transfer yasağı var onu da yolla kimle gol atacaksın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Bizim için lig yeni basladi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Tebrikler,ancak bir maçla herşey güllük gülüstanlık olmuyor haftaya Göztepe maçını alırsak bu galibiyet anlamlı olur.Ilerde oynayan oyuncularımızın biraz şansızlığı birazda tecrübesizliği maçı daha erken bitirmememiz için önemli bir durumdu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malik (1 yıl önce)
    Takımı tebrik ederim Cengo hariç
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malik (1 yıl önce)
    Cegizhan bu kafayla devam ederse kendine yazık eder bomboş pozisyondaki arkadaşına pas çukarmayıp egoist davranmak sana hayır getirmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emin can (1 yıl önce)Malik isimli kullanıcı yorumuna
    Bu çocuk her maçta kendine oynuyor uyarılması gerek
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Tebrikler ne de çok özlemiştik sagolun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 yıl önce)
    Hasan Hoca takımı ayağa pas yapan takım oyununun ön planda olduğu bir kimliğe kavuşturursa bizi yenebilecek takım yok bu ligde. Bugün bunun güzel bir örneğini gördük.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    İnanın oyun oynayın, mücadele edin, sevinin ve bizleri sevindirin. Hiçbir takımın oyuncuları sizden kaliteli değil. Sizler daha genç ve yetenekli siniz. Bu ligde yenemeyeceği iz takım yok. Bugün herşeyi gördük. Demekki 90 dk durmadan, yorulmadan harika futbol oynanırmış.Ayağınıza yüreğinize sağlık.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Haci Bilen (1 yıl önce)
    Tam 225 gün sonra kazanılan 3 puan. Hem de Özgür Yankaya'nın Var da olduğu bir maçta...
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Melita44 (1 yıl önce)
    Geçen haftadaki takım ile bu hafta oynayan takım sanki başkaydı Erzurumspor maçında rezil bir futbol ve pozisyonu hatta şutu bile olmayan bir takım nasıl olduda ne değişti anlamak mümkün değil. Bugün ise harika bir oyunla farkı kaçırdık resmen bu maç bir milat olsun haftaya Göztepe 'yi de yenersek her şeyin düzeleceğine inanıyorum. Tebrikler takım tebrikler hocam başarılar diliyorum.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Takım bu hafta geçen haftalardaki bencil futbolunu bırakıp takım oyununa geçmiş, buda oyuna ve skora yansıdı, geçen haftaların bencil oyuncusu Cengizhan oyuna girdikten sonra yine bencilce oynamaya devam ediyor kaçırdığı pozisyonu gören görmüştür.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Inanirsan hakemlerinde gücü yetmez Malatyaspor sıfır hatayla 96 dakikayı tamamladı bandırmaspor taraftarıda saygı duydu oynanılan futbola .Malatyaspor özlenen sevilen sayılan 5 gategorideki mücadele eden altyapısıyla birlik beraberlik bütünlükle tek yürek olarak liglerde kimselere hakkını yedirmeyecektir beşiktaş u-19 macinda net yüzdeyüz penaltisi verilmeyerek mağlup eden malatyalı hakemler Malatyasporun antrenörün e 10 hafta ceza aldırtarak kendisini unutulmayanlar hizasına getirmiştir malatyaspor valisiyle belediyesiyle taraftarıyla yönetimiyle malatyaspor düşmanlarına gerekli cevabı sahada verecektir tebrikler Malatyaspor
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hocam hakemlerin malatyaspor alerjisi her kulvarda tam gaz devam ediyor yılmadan mücadeleye devam biz sizlerleyiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)Kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    Kernekli kardesim adamı vursam bu kadar ceza vermezler ben bunlar vitaminken malatyaspor beyefendiligiyle kültüründen gelmiş biriyim eyyamcılık yapamazsınız malatyaspor gençlerini ağlatamazsinz orduzupinarbasi senin haksızlık yapacağın okey taşı çalma yeri değil ADALET dağıtma yeri olacaktır .10 mac ceza yatar cikariz ya senin eyyamcılık yaptığın ne olacak ödülmu bekleyeceksin malatyaspor düşmanı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    geçen seneden beri unuttuğumuz 3 puanı aldık.emeği geçen tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum.bizde kendi sahamızda tribünleri doldurursak inşallah devamı gelecektir.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Aylar sonra gelen galibiyette emeği geçen tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik eder, aynı ciddiyetle bundan sonraki maçlarda da mücadele etmelerini canı gönülden istiyorum.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Takım baştan sona üstün oynadı. Üzerimizdeki ölü toprağı bu maç ile gitmiş olur inşallah..
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Mertens (1 yıl önce)
    Haftaya Göztepe maçında tarafta iştirak edermi acaba.. galibiyet icin
    %95
    %5
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Coksukur emeginize gonlunuze saglik tebrikler sansiniz acik olsun
    %90
    %10
    Yanıtla
  • zurna44 (1 yıl önce)
    Bandırma taraftarının bile ayakta alkışladığı buz gibi gollerimizi yedi hakem, bunca haksızlığa rağmen ilahi adalet. Muhteşemsin, MaşAllah Hagi Osman.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya li (1 yıl önce)
    Var miş Sahtekarlık yapıyorlar ,ofsayt değildi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Bandırma yetmedi anlaşılan hakemleri de yenmeliyiz. Buz gibi 2 golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Takıma sahip çıkın ey Malatya'nın ileri gelenleri.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    İnşAllah 90 dakika skoru korur, 2-1 kaybetmeyiz. Her maçta aynı senaryodan bıktık.
    %92
    %8
    Yanıtla