SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başından Yaralandı, Öldü

0
Güncellendi - 2020-05-16 03:07:10
Başından Yaralandı, Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da silahla ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.00 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Kırçuval Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aslantepe Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın son katında meydana gelen olayda başından vurulan Veysel Y. ağır yaralandı. Aile yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken ilk müdahalesi olay yerinde yapılan şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Veysel Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Veysel Y.'nin yakınlarının sinir krizi geçirdiği olayda polis ekiplerine mukavemet gösteren 1 kişi gözaltına alınırken, ilk incelemelere göre intihar olduğu değerlendirilen olayda, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için ceset Malatya Adli Tıp Kuruma kaldırıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Argalı (3 yıl önce)
    Bu intihar eden adama il müdürü ne yapsın . Ben sürekli yük tasıyorum. Bundan belki eskiler bilir 10 15 sene önce polisler cok kötü davranıyordu özellikle trafik polisleri ama şuan cok görüyorum gayet hepsi beyefendi. Bundan 3 ay önce aracın vizesi 1 hafta geçtiydi sürgü polisi bana ceza yazdı. Adamlar bana çay bile ikram bile etmişlerdi eskiden korkudan trafik memurlarına birşey bile soramazdık simdi gayet befendiler. Selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis (3 yıl önce)
    Allah kolluk kuvvetlerimizden razı olsun kardeşim gece gündüz demeden, depremde, felakette, virüste daha aklına gelen ne varsa hepsinde emniyet var, asker var bu dönemde ihtiyacı olanlara Hızır gibi yetişiyorlar vatandaşlarımıza her zaman her konuda imdadına yetişiyorlar. Bunlara teş teşekkür edelim, takdir edelim, motive edelim destek olalım lütfen köstek olmayalım. Askerde bizim polisimizde bizim evlatlarımızın arkasındayız Allah onlara zeval vermesin inşallah. Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Olayların psikolojik ekonomik sosyal aile içi proplemler gibi bir takım nedenleri var polisiye tedbirlerle bir yere kadar onlersin tek başına emniyet güçleri ile olayları önlemek çok zordur bu açıdan emniyeti suçlarken biraz düşünmemiz lazım diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    insanlar işsiz güçsüz çoğu borç batağında.emniyet müdürü ne yapsın vali ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadrazam44 (3 yıl önce)
    Olay tamamen farklı emniyetle alakası yok emniyet İşini çok iyi yapıyor malatya gayet iyi temizlendi 1 milyonluk şehir gönül ister hiç olay olmasın lakin Muhakkak ufak tefek olaylar olacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hangi emniyet müdürü gelirse gelsin malatyanin pisliğini çetesini bitiremez
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Kardeşim ,Ortada bir intihar olayı olmuş.Ama sen gelmişsin bunu nasıl olduysa emniyetle ilişkilendirmışsin.Sizin suçunuz da yok.Bu sıkıntılı günlerde Evlerimize doğum günü pastasını bile getiren emniyetimize, bu intiharı da önlüyebiliceklerini düşünmeye başladıysanız durum farklı ve başka mecraları gösterir.Yahu biraz el insaf.Birşey yazmadan önce konuyu iyice öğrenip biraz akıl süzgecinizden geçirip öyle cevap verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    ne yapsın emniyet müdürü o toplasın tayip erdogan çıkarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Oldu olası af kelimesini sevmedim Avrupa ülkelerine bakınız af kelimesi duyarmisiniz insanlar yanlış yapmış ise cezasini çekmelidir bugüne kadar afla çıkanların bir çoğu yeniden cezaevine gidiyor pardon af çıkmadı infaz yasasi çıktı yani kulagimizi doğrudan tutmayip arkadan tutuyoruz affın adı infaz yasasi oluyor maalesef kurallara uymuyoruz birbirimize saygımız kalmamış bazen çok üzülüyorum müslüman bir ulkede bu kadar asayiş sorunları olurmu diye bu ülkede sadece emniyet görevini yapmıyor demek kolayciliktir 130 bin diyanet görevlisi sayıları yüzü geçmiş ilahiyat fakülteleri binlerce imam hatip okulu din ve kanaat önderleri acaba görevlerini yapiyorlarmi yardımlaşma paylaşma azalmış kısacası komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisi şerifini toplum eyleme donusturse inanın bu tür olaylar yarı yarıya azalır diyorum.butun emniyet güçlerine görevlerinde başarılar diliyorum emniyet müdürümüze başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Kardeşim daha ne yapsın Emniyet müdürü geldiğinden beri sokaklarda rahat rahat dolaşabiliyoruz eskiden neydi öyle hergün bir olay, hergün bir iş yerini kurşunlama, koronavirüsle nedeni ile alakalı polis vefa sosyal ekiplerine mi yardımcı olsun, PTT yardımcı olsun, dezenfektan, maske işlemi uğraşsın, sosyal mesafeyi mi ayarlasın, kendi asayiş konularıyla mı ilgilensin, biraz yorum yazarken insaflı olun, ben bir öğretmen olarak inanın polisimizden çok memnunum. Allah yokluklarını vermesin. İnsanlar birazda kendilerine çeki düzen versin her insanın başına bir polis dikilemez....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasız (3 yıl önce)
    Adam intihar etmiş, veya 5.katta olay olmuş. Emniyetle ne alakası var. Allah size az bişey akıl ve yorum yeteneği versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Emniyet müdürü evde intihar eden bir genci nasıl engellesin, saçma sapan yorumlar yapmayın. Adam gelir gelmez malatyaya kabus olmuş tüm suç çetelerini hapse attırdı.Gelmiş geçmiş en iyi müdürlerden bir tanesi olduğu net,sadece trafikte görev yapan polisler gerçekten insanlara çok kötü davranıyorlar,özellikle dörtyol da görevli polisler insanlara karşı aşırı saldırganlar acil müdahale edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizce tarikte gezen vatandaş çok mu uysal ben hergun inönü caddesindeyim adamlar kırk defa güzel dille uyarıyorlar ama kimsenin laftan anladığı yok bazen de ister istemez sert olmak zorunda kalıyorlar bana kalsa o bile az ama toplumun hali ortada. Yani cadde trafiğe kapanmış o polis de orda görevli napacak her önüne gelene geç mi diyecek. Bence evvela toplum bi üslubunu düzeltmeli adamlar gayet kibarlar kimse polise kara çalmasın. Trafikte çalışan polisler ceza yazdıkları için kötü davranıyor oluyordur. O da onların görevi iki gün ceza yazmasınlar bak bakalım targik nasıl oluyor sen o inönü caddesinde gezebiliyor musun
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)Semih isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş belliki trafik polisisin anlaşıldı seninki kalsın, Dörtyol’da iki tane polis duruyor millete ızdırap olmuş,neyini savunuyorsun?Tahammülleri yoksa bu işi yapmasınlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş burda atıp tutma aslan. Bende hergün geciyorum bir sorun görmedim herkes işini yapıyor. Malatyada ehliyeti kasaptan almış gibi araba sürenler var Varsa bir derdin her kurumun amiri müdürü var git şikayet et. Ki ercan bey geldikten sonra malatyada coluk cocuğumuzla daha rahat cıkıyoruz. Eskiden hergün 2-3 defa olay oluyordu Ben şimdiye kadar polislerde sıkıntı görmedim hele trafik polislerimiz garibanlar sabah akşam calışıyor ne yapacak seni görünce esas duruşamı gececek. Bence sen araba kullanmayı bilmiyosun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedir (3 yıl önce)
    Emniyet müdürü ilk geldiği zaman gibi çalışmıyor trafiğe kapalı caddelerde kaçak göçek hala trafik akıyor pandemi kurulunun kararlarını ihlal edenlere yaptırım yapacak polis bile yok caddelerde polis esnaf ile akşam çayı içiyor malum çay ocakları kahveler kapalı asayiş olayları patladı gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (3 yıl önce)Bedir isimli kullanıcı yorumuna
    Size katılıyorum ilk geldiğinde şehirde kuş uçmuyordu korkudan kimse üzerinde çakı bile taşımıyordu ama baya baya gevşettiler tekrardan aynı disiplini sağlaması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafanalı44 (3 yıl önce)Muharrem isimli kullanıcı yorumuna
    Saçmalamayın kardeşim, adam evinde vurulmuş. Her evin içine polis mi dikecek adam. Herkes çoluğuna çocuğuna sahip çıksın. Bu olayların hepsini sonradan göçenler mi yapıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal Asiltürk (3 yıl önce)Bedir isimli kullanıcı yorumuna
    Emniyet müdürü daha nasıl çalışsın. sosyal medya kullanıyorsanız Malatya emniyetin sayfasına bakım hiç aksatmadan tüm risklere rağmen uygulamalar aramalar huzur operasyonları son gaz devam ediyor emniyet gece gündüz demeden çalışıyor. Son zamandaki asayiş olaylarına gelince yasadan dolayı dışarı çıkanları çıkartanları siyaseti suçlayın evet asayiş olayları on gündür arttı ama sebebine bir bakın yüzde seksen cezaevinden tahliye olanlar pandemi kurulunun kararları ortada çarşıda araba meselesi falan hepsi yazıyor esnaf kurum araçları ticari taksiler girecek insanlara gelince önce kendimizi eleştirelim avm ye akın var magazalar hınca hınç dolu polis ne yapsın işlem yapıyor haber sitesine düşüyor polisi görevden alıyorlar işlem yapmıyorv uyarı yapıyor sosyal medyaya düşüyor yüne açığa alınıyor öncelikle insanların kendini düzeltmesi sonrasında ise yasaların düzenli bir şekilde işlemesi gerekli işin özü Malatya emniyeti özveriyle çalışıyor kimse Ercan müdürün ve emniyet personelinin hakkını yemesin
    0
    0
    Yanıtla