SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkan Vekili Tartaklandı

A- A+ PAYLAŞ

Giresun'da oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Giresunspor- Malatyaspor maçından sonra, Protokol Tribünü'nü terketmekte olan Malatyaspor yöneticilerinden Başkan Vekili Selahattin Karagözlü (fotoğraftaki)'nün yumruklandığı bildirildi. Seyircisiz oynanan maçta protokol tribününü terketmekte olan Karagözlü'ye yumruk atanın belirlenemediği, Malatyaspor yöneticilerinin durumu federasyon temsilcisine ilettikleri belirtildi.

Bu arada maç için, Malatya plakalı otomobiliyle Giresun'a giden Malatyaspor yöneticilerinden Mahmut Cücemen'in otomobilinin de sonuca tepki gösteren bazı kişilerce tahrip edilmek istendiği, otoda küçük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.

Maç öncesi de Malatyaspor kafilesi araçtan inip soyunma odasına geçerken, burada toplanan bir grup Giresunspor seyircisi futbolcu ve teknik kadroya hakaret yağdırdı. Bu seyircilerin, üstelik seyircisiz oynanan bir maçta, güvenlik bariyerlerini aşıp oraya kadar nasıl geldikleri ve bu tezahüratı yapabildikleri anlaşılamadı.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, maç sonrası Malatyaspor Resmi Internet Sitesine yaptığı açıklamada yaşanan olayları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Cengiz şöyle dedi:

“Malatyaspor olarak futbolda her zaman fair-play ruhunu ön plana çıkarma gayretindeyiz. Başta başkanımız Sayın İlhan Kavuk olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcu ve teknik heyetimiz buna dikkat ediyor.

Giresunspor ilk yarıda bizi sahamızda yendi. Seyircimiz kazanan takımı alkışla gönderdi. Ayrıca bundan birkaç hafta önce Giresun kafilesi Elazığ maçına giderken Malatya’da aracı arızalandığı için biz ve Malatya Emniyet Müdürlüğü harekete geçip her türlü desteği verdi. Biz bunları ‘yaptık, ettik’ diye söylemek istemiyoruz. Bunlar olması, yapılması gerekenler.

Maalesef Giresun’da olmaması gerekenler oldu, yapılmaması gerekenler yapıldı. Başkan Vekilimiz Sayın Karagözlü tartaklandı; futbolcularımıza hakaret edildi. Buna sebebiyet verenleri, sporun ruhuna gölge düşürenleri şiddetle kınıyoruz. Ayrıca Başkan Vekilimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Cengiz, karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ortada bir maç olduğunu belirterek “Buraya puan için gelmiştik. Son dakikalarda da olsa aldığımız 1 puan için sevinçliyiz. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Futbolcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız