SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkandan Kan Bağışı Çağrısı

0
Güncellendi - 2021-09-05 04:21:54
Başkandan Kan Bağışı Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu yaptığı açıklamada, pandemi sürecinde kan bağışına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, korona virüs salgını nedeniyle vatandaşları kan bağışı yapmaktan çekindiğini söyleyerek, virüs ile kan bağışı arasında ilişki bulunmadığını vurguladı. Soylu, “Kan her zaman ihtiyaç tır. Duyarlı vatandaşlarımız kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Korona virüs salgını nedeniyle kan ihtiyacımız oluyor” dedi.

Covid-19 aşısının kan bağışına hiçbir engeli olmadığını ifade eden Soylu, vatandaşların gönül rahatlığıyla kan bağışında bulunabileceklerini kaydetti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MURATHAN (2 yıl önce)
    kızılayın resmi aracıyla gece özel yemeklere çıkarken çok etik olmuyor. üstelik şehirden 20 km uzaklıktaki mekanlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pandemide Kızılay&Malatya (2 yıl önce)
    Ramazan Soylu Beyefendi. Siz önce bu iki yılda yani Pandemi sürecinde Malatya'da neler yaptınız onu anlatın. Malatya derken sadece merkezden bahsetmiyorum. Yani Arguvan da mesela, Arapkir de, Hekimhan da, Akcadagda mesela. Bütün ilçeleri de kapsayan yaptığınız çalışmalarla ilgili bir bilgilendirme yaparsanız seviniriz. Bu arada Malatya Kızılay ın Battalgazi ve Yeşilyurt daki çalışmalarınızda hep siyasiler vardı yanınızda. Siz yokken de sanki kendileri bu yardımları yapıyor ve malzemeleri kendileri almış gibi boy boy resimler vererek reklam yaptılar. Unutmayın ki bu kan bagisini sadece bir kesim yapmıyor. Kimliği olan ve üzerinde TC yazan herkes yapıyor. Sizlerde inşallah bu yardımları yaparken dil din ırk cinsiyet mezhep ayrımı yapmadan yapmıştirsiniz. Yoksa bu vebal sizlerin yakasını bırakmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Sayın soylu, kan dostum diye mesaj geliyor ya hani sana ihtiyacımız var diye lütfen o mesajları göndermeyin. Belki 15 defa kızılaya kan verdim helâl hoş olsun. Kızılay fabrikasına girmek için dost bulamadım. Kırk torpille aldığınız işçilerden temin edin kanları. Asla vermem daha...
    0
    0
    Yanıtla