SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Basketbol'da Fikstür Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:11:08
Basketbol'da Fikstür Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbol Liglerinde fikstürler belli oldu. 

20 Ekim tarihinde başlayacak olan Genç Erkekler Ligi’nde Esenlik Belediye, Rahime Batu Koleji, Yıldızlar Basketbol, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü (A), Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü (B), Bilim Spor, Malatya Basket, Turgut Özal Anadolu Lisesi ve 1932 Malatya Gücü mücadele edecek.

Ligde ilk hafta müsabaka programı şöyle: “Atatürk Spor Salonu 15.00 Rahime Batu Koleji- Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü (A). 16.30 Yıldızlar Basketbol-1932 Malatya Gücü. 18.00 Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü (B)-Turgut Özal Anadolu Lisesi. 19.30 Bilim Spor-Malatya Basket.”

20 Ekim’de start alacak olan bir diğer lig ise Küçük Erkekler Ligi. Küçük Erkekler Ligi’nde Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Sancaktar Spor Kulübü, Malatya Basketbol, Rahime Batu Koleji, Yıldızlar Basket, Malatya Basketbol Akademi ve Maraton Spor mücadele edecek.

Ligde ilk hafta müsabakaları ise şöyle: “Atatürk Spor Salonu 10.30 Sancaktar Spor Kulübü-Maraton Spor. 12.00 Malatya Basketbol-Malatya Basketbol Akademi. 13.30 Rahime Batu Koleji-Yıldızlar Basket.”

Yıldız Bayanlarda ise lig 10 Şubat’ta başlayacak. Ligde Sancaktar Spor-Konak Akademi (A), Konak Akademi (B) ve Maraton Spor takımları mücadele edecek.

Küçük Bayanlar ligi 26 Ocak tarihinde start alacak. Ligde Sancaktar Spor, Konak Akademi (A), Konak Akademi (B), Akademi Malatya ve Maraton Spor takımları mücadele edecek.

Genç Bayanlar Ligi de 26 Ocak tarihinde başlayacak. Ligde Sancaktar Spor (A), Sancaktar Spor (B), Konak Akademi (A), Konak Akademi (B) ve Maraton Spor takımları mücadele edecek.

Yıldız Erkekler Ligi ise 7 Ocak tarihinde start alacak. Ligde Rahime Batu Koleji, Malatya Basket, Yıldızlar Basketbol, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Malatya Spor, Malatya Basketbol Akademi, Turgut Özal Anadolu Lisesi, 1932 Malatya Gücü ve Maraton Spor mücadele edecek.

Liglerle ilgili bir açıklamada bulunan Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail Değirmenci, “Genç Erkek ve Küçük Erkeklerde liglerimiz 20 Ekim tarihi itibariyle başlayacak. Bütün liglerimizde fikstürlerimizi belirledik. Bu anlamda bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Değirmenci, yerel liglerde Türkiye’de sayılı iller arasında olduklarını anımsatarak, “Yerel lig faaliyetlerinde sporcu sayısına baktığımızda birçok ilden ön plandayız. Her sezon yoğun bir katılımla liglerimizi gerçekleştiriyoruz. Her sezon olduğu gibi bu sezonda müsabakalarımız çekişmeli ve zevkli geçecektir. Ben kazasız ve sakatlıksız bir sezon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Malatya’da yerel liglerde görev alacak saha ve masa hakemleri Atatürk Spor Salonu’nda 2012-2013 sezonunun toplantını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni sezonla ilgili değişen kurallar ve yapılması gerekenlerle ilgili hakemlere bilgiler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız