SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başkonsolosu Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:12:43
Başkonsolosu Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Hollanda'daki hemşehrilerimizin oluşturduğu Malatyalılar Platformu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Rotterdam Başkonsolosu Toğan Oral'ı ziyaret ettiler.

Malatyalılar Platformu başkanı Ali Merdan Alp, sekreter Ahmet Yalçın Yıldırım ile üye Nizamettin Yiğit'ten oluşan heyet, ziyaret sırasında Oral'a günkurusu kayısı hediye ettiler. Alp, ziyaret sırasında, Malatyalılar Platformu ve çalışmaları hakkında bilgi verdikten sonra Türk vatandaşlarının sorunlarını dile getirdi.

Başkonsolos Oral ise, Hollanda'daki Türk vatandaşlarının sorunları ile yakından ilgilendiklerini, geçmişe göre daha fazla vatandaşla yüz yüze görüştüklerini, davetlerine katıldıklarını belirtti. Hollanda'da Türkiye'ye nazaran hak arama ve alma mücadelesinin bir kültür olduğunu belirten Oral, bu kültürü benimseyip gereğini yapmaları tavsiyesinde bulundu. Vatandaşlık ve demokratik haklarını kullanma yönünde vatandaşların daha fazla çaba sarfetmelerinin önemine değinen Başkonsolos, Türk sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra hemşehri örgütlenmelerinin bilinçlendirme, kültürel değerlere sahip çıkma, Hollanda toplumu ile kaynaşıp sorumluluk yükleme konusunda önemli bir misyon üstlendiklerini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız