SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başsavcıdan Kan Bağışı

0
Güncellendi - 2020-04-14 05:15:46
Başsavcıdan Kan Bağışı
A- A+ PAYLAŞ

Korona virüs ile mücadele ve insanların dışarıya çıkmaları yönündeki kısıtlamalar nedeniyle Malatya'da kan stokları azaldı. Kızılay'ın kan bağış çağrısına kulak veren Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, kan vererek, örnek bir davranışta bulundu.

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle kan bağışında zorlü bir süreç yaşayan Kızılay Malatya Şube Başkanlığı Kan merkezine giderek, bağışta bulundu. Örnek hareketi nedeniyle takdir toplayan Başsavcı Savran, kızılayın kan bağış kampanyalarına destek verilmesi çağrısında bulundu. Savran, "Uzun zamandır tekrar ettiğimiz bir rutini tekrar ettik, kendimize iyilik yaptık, Kızılay'ın bünyesinde ihtiyacı olanlara iyilik yaptık. Son dönemdeki olaylar kapsamında Kızılay'ın ehemmiyetini gözlerimizle gördük. Bu sebeple elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu da bu ziyaret ve kan kampanyasına destekten ötürü Başsavcı Savran’a teşekkür etti.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız