SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baştürk'ten MTSO Seçimleri Sonrası Teşekkür Mesajı

Baştürk'ten MTSO Seçimleri Sonrası Teşekkür Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde aday olan ve seçimlerin sonucunda 30 meslek grubundan 7'sini alan Akif Baştürk, yazılı açıklama yaparak kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Baştürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Malatya ilimizin, sanayi ve ticaret dünyasından daha fazla pay alması, ekonomik gelişmeleri ve yatırımları ilimiz menfaatine yönlendirmek ve istihdamı artırmak için çalışma arkadaşlarımızla birlikte çıktığımız yolda yaşadığımız tüm seçim süreci ve sonunda; öncelikle sevdalısı olduğumuz Malatya halkımıza sorumluluk ve vefa örneği gösterip oy kullanan tüm değerli MTSO üyelerine, şahsıma güvenerek benimle beraber yola çıkan dava arkadaşlarıma, bizlere güven vererek yanımızda olduklarını hissettiren tüm dostlarımıza, gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarımıza, seçim sürecince kamuoyunu aydınlatan yerel ve ulusal basın kuruluşları ve temsilcilerine, üyelerin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oy kullanması için emeği geçen sayın Malatya Valimize, İl Seçim Kurulu Başkanımıza, İl Emniyet Müdürümüze ve Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına, MTSO çalışanlarına ve sandık kurulu üyelerine şükranlarımı iletir, MTSO’nun yeni seçilen tüm üyelerini tebrik eder, halkımıza ve iş dünyamıza sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ahmet Met (1 yıl önce)
    Forbes’in 94 başlıkta hazırlanan raporda Türkiye'nin YAŞAMAK ve ÇALIŞMAK için EN İYİ ŞEHİRLER listesinde Malatya 28. sırada yer bulabildi. ELAZIĞ 19 MALATYA 28 Haydi anlatın Malatya halkına hep birlikte şehri ne hale getirdiğinizi. Ama birazda halkın kendisinde suç sadece çıkarı ve koltuğunu düşünen Liyakat sahibi olmayan birilerini seçerseniz sıralama böyle olur. En son TSO seçimlerinde de gördük. Bu tabloyu hep birlikte bu hale getirdik yazık Bundan sonrası daha da aşağı sıralar olacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SC. (1 yıl önce)
    Selahattin başkanı unutmuşun Bülent beyi unutmuşsun kırılmasınlar bi teşekkürü çok gördü demesinler :) 1. Siz zengi kapıları dolaştınız kazığı da ordan yediniz. 2. Şahsınız Aday olarak lanse edilmedi 3."Başkan , Bülent bey" destekledi diye kaybettiniz işin özeti..
    %25
    %75
    Yanıtla
  • necati (1 yıl önce)
    bir seçim daha bitti. benim merak ettiğim bir aday oy almak için neden tacirin odaya olan borçlarını ödemek zorunda kalıyor. başkan olursa ödediği bu aidatları maaşı ile mi karşılayacak. yada malvarlığının bir kısmını tüccara mı feda ediyor. ya başkan olamazsa ? nasıl telefi edecek. düşündürücü
    %56
    %44
    Yanıtla
  • murathan (1 yıl önce)
    Televizyon konuşması faciaydı..Malatya ya vizyon sahibi insanlar lazım.. Ne kavgacı tipler nede iki lafı bir araya getiremeyen tipler... Malatya böylelerine kaldıysa malatya deyimiyle ''vay bizim halimize''
    %77
    %23
    Yanıtla
  • ilhan doğan (1 yıl önce)
    oğuzhan başkanıma hayırlı olsun dürüst insan varlığın daim olsun
    %36
    %64
    Yanıtla
  • SUSKUN (1 yıl önce)
    Malatya kaybetti. Siz Kazandınız. Çünkü Allah hak etmeyen topluma nimetlerini vermez. Siz Malatya için bir nimettiniz, Yalnız Allah Malayat'ya nasip etmedi.. ELİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK.. NE OLUR MALATYA'YA KÜSMEYİN :( SİZİ SEVEN %44,5 LUK BİR KESİM VAR.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Ahmet tokaç (1 yıl önce)
    Akif bey bence aldığınız destekle yapmanız gereken sanayi odasını kurup başkan olmanız malatya ya sanayi oda binasını kazandırmanız ,ticaret odası ile sanayi odası ayrılmalı selamlar.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)
    Ekmeğini yemiş birisi olarak sadece şunu söylüyorum; er ya da geç ata binmeyi bilmeyen kovboy görünümlü küçük başkanı indiren yine sen olacaksın.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Mert (1 yıl önce)
    Akif Bey Yazık oldu sana Nedenmi Hani sen dedinya yemekte buluştuk bana teklif ettiler sonra düşündüm dedin sonra çıktın Mehmet H. nin arkasında çantacısı gibi dolaştın Başkan adaylığına ağırlığını koyamadın Sana şu söylüyeyim kullandılar seni kimmi Şevket başkanın dediği gibi ŞELALECİLER
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Orhan (1 yıl önce)
    İmza gönüllere atılır siz seçim sonra yapmış olduğunuz talihsiz açıklama ile Malatyamızda önemli çalışmalara imza atacağınıza inanmıyorum.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Güzel insan yolun bahtın açık olsun sen kaybetmedin MALATYA kaybetti.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Koray (1 yıl önce)
    Günümüzde ihtiyacımız olan en önemli şey saygı ve dürüstlük,bu seçimi ne şartlarda kaybettiğini çok iyi biliyoruz,yolun açık olsun değerli insan,sen malatya ya fazla geldin,Malatya’nın hak ettiği kişi zaten başkan oldu!
    %50
    %50
    Yanıtla