SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başvurusunu Yaptı, Destek İstedi

0
Güncellendi - 2018-04-29 22:35:59
Başvurusunu Yaptı, Destek İstedi
A- A+ PAYLAŞ

Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Adak, memuriyetten istifa ettikten sonra AKP'den Malatya Milletvekili aday adayı olmak üzere, Malatya İl Başkanlığı'na giderek başvurusunu yaptı.

Başvuru sırasında açıklama yapan Adak, "Özellikle son bir kaç yılda ülkemiz çok büyük badireler atlattı. Gerek yergı darbesi, gerek askeri darbe, gerek terör eylemleri, gerek yanı başımızda cereyan eden savaş, gerekse de başka ülkelerin ülkemizdeki siyasi baskıları milletimizin birlik ve beraberliği bozmayı, devletimizi yıpratmayı hükümetimizi dünya kamuoyunda itibarsız hale getirmeyi, ülkenin huzur ve bekasını zedelemeyi amaçlamış ancak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletçe bu sıkıntıların üstesinde gelmeyi başarabildik şükürler olsun.

Bu tehditlerden ülkemiz hala aranabilmiş değildir. Malesef şuan bile alçak darbe girişiminin başı okyanus ötesinden tehditlerine devam etmektedir. Bürokrasi ve askeriyedeki çeteleriyle yıkamadıkları Ak Parti'yi son bir hamle ile sandıkta yıkabilecekleri hayali ile son kozlarını oynamaktadırlar.

Bizler milletçe 16 senedir gösterdiğimiz teveccüh gibi, 24 Haziran'da da İnşalla tüm bu şerh odaklarına gereken dersi bir kez daha vereceğiz.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı makamına yeniden taşıyarak onların tüm bu ahlaksızca saldırılarını ve planlarını başlarına geçireceğiz.

Malatya olarak bugüne kadar Cumhurbaşkanımızı ve Ak Partimizi asla mahçup etmedik. Bu seçimde de canı gönülden inanıyorum ki Malatya olarak Ak Partinin ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın rekor oy alacağı ilk illerden biri olacağız."dedi.

Açıklamasında özgeçmişiyle ilgili de bilgi veren Adak, sözlerini şöyle tamamladı:

"1960 Malatya doğumluyum. Üniversiteye kadar tahsimi Malatya'da tamamladım.

Emniyet teşkilatında 1985'ten beri hizmet etmekteyim bu süreçte Malatya'nın ve Malatyalının sorunlarını yakinen takip ettim.

Hemşehrilerimizle hep ilgilendim, gelinen bu noktada ilimize hizmet için, Hakka hizmet için partimizden aday adayıyım.

Gerek yerel gerekse de Ülke siyasetinde sorunları dillendirmek, vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinlemek, bunların çözümü için tüm gücümüzle gayret etmek inancıyla bu yola çıktık

Geçmişte Emniyet teşkilatındayken yaptığımız hizmetleri, bu sefer daha hızlı ve daha kapsamlı bir şekilde yapma arzusunu taşımaktayız.

Bir kardeşiniz olarak bir evladınız olarak, ve mücadeleye ilk günden beri gönül vermiş sizlerden biri olarak bu bayrağı hep birlikte taşımaya adayım. Bu yolda siz değerli dostlarımın ve Hemşehrilerimin dualarını ve desteğini bekliyorum."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız