SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Batalla Bursa'da Kalacak

0
Güncellendi - 2017-07-11 22:27:13
Batalla Bursa'da Kalacak
A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla'nın takımda kalacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın başkanı Ali Ay, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenmanı izledi. Burada basın mensuplarıyla sohbet eden Ay, Batalla hakkında açıklamalarda bulundu. Batalla ile bir araya geldiğini ifade eden Ali Ay, tecrübeli futbolcunun yeni sezonda kaptan olarak takımda yer alacağını söyledi. Ayrıca Batalla için Çin'den 1.5 milyon Euro'luk transfer teklifi aldıklarını söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, bunu kabul etmediklerini ifade etti. Ay, bu sezon için de 400 adet kombine bilet sattıklarını belirtti.

Batalla sağlık kontrolünden geçti

Öte yandan Arjantinli futbolcu, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Detaylı kan tetkikleri yapılan Pablo Batalla, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı" denildi.

Batalla, Evkur Yeni Malatyaspor'un da gündemine gelmişti.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız