SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Yeni Müdüre Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-01-24 17:52:18
Battalgazi'de Yeni Müdüre Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Saruhan’a (sol baştaki) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Battalgazi ilçesinin genel asayişi konuşuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmet Sarıgül ile birlikte geçtiğimiz haftalarda Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ramazan Saruhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “İlçe emniyet müdürümüzün görevine yeni atanması sebebiyle Yeni Hükümet Binası’nda hem kendilerini ziyaret etmek, hem de yeni Hükümet Binası’na taşınması münasebetiyle diğer birimleri bizzat yerinde görüp incelemek üzere buraya geldik. Değerli Battalgazi İlçe Emniyet Müdürümüz Ramazan Saruhan beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Temennimiz ve dileğimiz odur ki Battalgazi’mizde asayişin, huzurun berkemal olmasıdır. Ben, polis teşkilatımızın Emniyet Müdürümüz Ramazan bey nezaretinde daha hassasiyet göstererek, hem vatandaşın incinmemesi noktasında, hem de vatandaşın can ve mal güvenliği açısından gerekli performansı en üst seviyede göstereceklerine inanıyorum. Kendilerinin çalışmalarında başarılar diliyorum. Battalgazi Hükümet Binamız, Kaymakamlık ve diğer birimlerle birlikte güzide ve güzel bir mekân olmuş. Bu mekânın da burada çalışan tüm birimlerdeki görevli arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Saruhan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız