SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Battalgazili Vatandaşlarımız CHP Kadrolarına Güveniyor"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Zafer Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

CHP Battalgazi Belediye Başkanı Ali Karakuş, “Bizler insanlara tepeden bakan belediyecilik anlayışı ile gelmeyeceğiz. Zaten tepeden bakan insanların hepsi vatandaşlarımız tarafından tepki oyları indirilmiştir. Malatya artık değişim istiyor. Malatya ve Battalgazili vatandaşlarımız CHP Kadrolarına güvenmekte. Her şeyden önce ulaşılabilir bir başkan olacağım. Seçim çalışmalarıma ben aday olmadan öncede senelerdir vatandaşlarımızın içindeydim. Onların sıkıntıları ile üzüldüm, sevinçleri ile sevindim. Herkes bilir ki Ali Karakuş Şeffaftır. Belediyeyi yönetirken adil olacağım. Takdir edersiniz ki, pandemi ve deprem sürecindeki çalışmalarımızı ayrım yapmadan herkese ulaşmaya gayret ettim.” diye konuştu.

Karakuş, “Biz insanlara değer veriyoruz. Makama mevkiye değer vermedik. Sermayemiz insanlığımızdır. Bizler vatandaşlarımızı ziyaretlerimizde bize projelerinizden bahsetmeyin diyorlar. Bizler her an sizinle görüşebilecek miyiz diyorlar. Sıkıntılarımızı size anlatabilecek miyiz. Bizlerde diyoruz ki, 1 Nisan’da göreve layık görürseniz, belediyenin tüm kapıları açılacak sözünü veriyoruz. Vatandaş artık değişim istiyor. Esnafı da, emeklisi de artık bitkin. Tepeden bakan belediyecilik anlayışına karşılar.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız