SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kadınlar Futbolda 2 Ayrı Grup Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-04-12 23:02:53
Kadınlar Futbolda 2 Ayrı Grup Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Kadınlar 3. Ligi'nde 2017-2018 sezonu şampiyonunu ve 2. Lig'e yükselecek dört takımı belirleyecek Play-off müsabakalar Eskişehir, Erzurum, Malatya ve Afyon gruplarında oynanıyor.

Ligde 16 grupta oynanan karşılaşmalar sonunda gruplarını ilk iki sırada bitiren takımların katıldığı kura çekiminde, grup birincileri ile ikinciler eşleşti.

Aynı gruptan gelen takımların birbirleriyle eşleşmediği kura çekimi sonunda oluşan eleme maçlarının Malatya ayağındaki ilk maçlar oynandı.

Tek maçlı eleme usulüne göre tarafsız sahada yapılan karşılaşmalarda yarı finale kalmayı başaran takımlar, önümüzdeki sezon Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele edecek. Final müsabakasını kazanan takım ise Kadınlar 3. Ligi şampiyonu olacak.

Malatya Grubu’nda Yeşiltepe 2 ve 3 nolu sahalarda oynanan karşılamalarda alınan sonuçlar şöyle:

Şanlıurfa Gençlik ve Spor-Tavla Gençlikspor: 1-2

Mezitli Mercanlar Spor-Kayseri Gençlerbirliği Spor: 1-8

Aksaray Hasandağı Spor-Diyarbekirspor: 7-0

Kahramanmaraş Anadolu Gençlik-Mersin Cam Spor: 1-0

2.LİG İKİNCİ KADEME DE MALATYA'DA YAPILIYOR..

Bu arada  Türkiye Kadınlar Futbol 2.Lig ikinci etap müsabakaları başladı. Alg Spor, puanını 9’a çıkararak liderliğini sürdürdü.

2017-2018 sezonu Kadınlar 2. Ligi'nde çift devreli liginde ilk etap maçları 31 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Nevşehir’de oynanmıştı.

Nevşehir’deki ilk devre müsabakalarını Alg Spor, 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alarak 6 puan ve gol averajıyla lider tamamlamıştı. Hakkarigücü 6 puanla ikinci sırada yer alırken, Alpler Gençlik ve Spor 4 puanla üçüncü, Fomget Gençlik ve Spor ise 1 puanla son sırada yer aldı.

Türkiye Kadınlar Futbol 2.Liginde ikinci etap müsabakaları ise Malatya’da başladı. Yeşiltepe 2 nolu sahada oynanan günün ilk mücadelesinde Alg Spor, Alpler Gençlik ve Spor’u 4-1 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Günün ikinci maçında ise Fomget Gençlik ve Spor, Hakkarigücü’nü 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlara göre Alg Spor 9 puanla liderliğini sürdürdü. Hakkarigücü 6 puanda kalırken ikinci sıradaki yerini korudu. Alpler Gençlik ve Spor ile Fomget Gençlik ve Spor’un ise 4’er puanlar bulunuyor.

Kadınlar 2. Ligi play-off grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımlar Kadınlar 1. Ligi'ne yükselecek. Play-off grubunu lider tamamlayan takım 2017-2018 sezonu Kadınlar 2. Ligi şampiyonu olacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Kadınlar Futbol 3. Lig Play-Off maçlarından

FOTOĞRAFLAR: Kadınlar 2. Lig İkinci Kademe maçlarından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dadımoğlu (6 yıl önce)
    Helal olsun bayanlarımıza tam destek
    0
    0
    Yanıtla