SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Haksız Eleştiriler Oluyor"

0
Güncellendi - 2019-09-23 17:15:14
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ne (MGC) hem taziye hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelme geleneğini sürdürdü. Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, cemiyeti ziyaret ederek, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlığını 30 yıl yapan ve geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Haydar Karaduman için taziye ziyaretinde bulundu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek “Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanı ve kurucularından Haydar Karaduman için evinde ailesine taziye verdik ama cemiyete de taziye ziyaretinde bulunduk.” diye konuştu.

Elde edilen başarının herkesin başarısı olduğunu ifade eden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu başarıları taşıyan, aynası olan bizim yerel basınımızdır. Bu anlamda onlarla iç içe olmak, onlarla beraber çalışmak ve Malatya’mıza hizmet etmek güzel bir şey. Tabi bunlar arasında eleştirilerde olacak. Muhakkak eleştiriler olacak ki yanlışlıkları düzeltelim. Hiçbir zaman biz yönetim olarak asla ve asla eleştirilere karşı bir diyeceğimiz olmaz. Belki bazen eleştirilerde hoşumuza gitmiyor ama sonuçta eleştiridir. Yeter ki o eleştiri yapıcı olsun, bugün belki hoşumuza gitmeyebilir ama başka zaman bizde insanız hata yapabiliriz, o anlamda eleştirilere açığız. Ama bazen çok haksız eleştiriler oluyor. Bizim tek rahatsızlığımız o.”

Gevrek, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya geldiklerini kaydederek, “Haydar Karaduman başkanımızın vefatı bizleri derinden üzdü. Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından olmasının yanında uzu yıllar hizmet etmiş. Çok önemli bir isimdi, Allah tekrar rahmet eylesin” dedi.

Hep birlikte Malatya’nın marka değerini artırmak için çalıştıklarını dile getiren Gevrek, “BtcTurk Yeni Malatyaspor olarak Süper Lig’de olmamız çok önemi ve anlamlı.  Şehrimiz, esnafımız, hep birlikte Süper Lig’de, buna böyle bakıyoruz. Bu gurur hepimizin. Hep beraber birlikte istişare yaparak, zaman zaman bir araya gelerek bu tür toplantıları yapmak da bana göre oldukça faydalı. İnşallah bundan sonrada sık sık bir araya geliriz” dedi.

Gevrek, Karaduman'ın vefatından sonra yeniden görev dağılımı yapan cemiyet yönetimini de kutladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • MEHMET (4 yıl önce)
    SAYIN BAŞKANIMIZI,TAKIMIMIZI VE HOCAMIZI YÜREKTEN DESTEKLİYORUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (4 yıl önce)
    Bu eleştiri yapan kişilerin amacı ne olailir? Elbette Yeni Malatyaspor'un sahip olduğu maddi ve manevi varlıktan şahsi çıkar elde etmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Gayet basari bir baskanimiz var . Meyve veren agac taslanir kiymetini bilelim . Hele birde tesislesme isi halledilsin Süper olacak . Yola Devam durmak yok yönetime destek ??
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    başkan... yavuz sulta selim irana sefere cıkarken malatyada ordusunu dinlendiriyo. bir ikigün gecmeden orduda ve paşaları arasında huzursuzluk başlıyo yavuz sultan selim heme orduyu toparlayın gidiyoz diyoo bu memleket hain memleket diyo orduyu elazıga götürüyo yavuza bunu yapan sana neler yapar senki malatyaspor tarihinde yapılamayan başarılar kazandırdın . bu hain hasut memleket yaptıgın başarıları görmez bunu bil.allah dogrunun yanında sen dogru ol egri belasını bulur
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    ADİL BAŞKANDA İŞİNİ ÇOK İYİ YAPIYOR , ALİ RAVCI DA KEZA ÖYLE BU İKİLİ Y.MALATYASPOR İÇİN ÇOK FAYDALILAR , BİR MALATYALI OLARAK EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Başkanım bu memlekette boş beleş adam çok.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan çok.Siz kafanızı yormayın bunların yaptığı saçma eleştirilere.Malatya futbol tarihinin en başarılı baskanisiniz.Gerçek Malatyaspor taraftarı sizinle beraber.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Okadar.is.adami.zengin.malatyali.var.malatyaya. Hizmet.ettiklerini.goremedik.adil.baskan. Yenimalatya.sporu.2.incilikten.1.incik.ve.superlige. Cikardi.ve.malatya.icin.isini. birakmis.malatya.icin Calisiyor.onun.icin.baskana.yonetime.emegil.gecenlere.tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Sırtına almış olduğun bu takımı hakkıyla yönetiyosun.Seni her anlamda tebrik ederim.Her şehirde ve kulüb de olduğu gibi Teneke ler olacak,boş boş ses çıkaracaklar.O tür insanlar eleştirmek için doğmuş..Ne yapalım bazen katlanmak gerek...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kadro yetersiz başkan bu kulübüm scout ekibi yokmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Taraftar (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali seni alsınlar . Scot ekibi olan 11 klüp gerimizde olmayan biz 7. Sırada yav bırakın şu saçma yorumları . Başkan Malatyasporlu yuzbinler var . Sosyal medyada yazan ucyuz beşyüz kişiye bakma . İyi yoldaşın. Takıma bir kaç yıl sonra çağ atlatacaksin biliyoruz. Devam et başkan adamsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin gibi zihniyetteki kul a kul olan kişilikler Malatyaspor camiasının yüz karasısınız eleştirilmeyi kabul edemeyen kişılikler zavallıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    YA SEN...?
    0
    0
    Yanıtla