SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BDT 'Akşam Yemeği' İle Malatya'da

0
Güncellendi - 2020-02-28 01:56:50
BDT 'Akşam Yemeği' İle Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Bursa Devlet Tiyatrosu, "Akşam Yemeği" adlı oyunu Malatyalı tiyatroseverler için sahneleyecek.

Herman Koch'un yazdığı, Can Çelebi'nin çevirdiği ve Süheyla Elbaş Zeybek'in yönettiği "Akşam Yemeği" oyununun dekor tasarımını Cenk Oral, kostüm tasarımını Özge Akarsu, ışık tasarımını ise Yakup Çartık yapıyor.

Hollandalı yazar Koch'un gerçek bir olayı romanlaştırdığı, Kees Prins'in sahneye uyarladığı ve 10 kişinin rol aldığı oyunda, ergenlik çağındaki 2'si akraba 3 gencin parti çıkışında bir bankamatikte karşılaştıkları evsiz bir kadını hunharca öldürmeleri ve sonrasında gelişen olaylar anlatılıyor.

Müziğini Gürkan Çakıcı, yönetmen yardımcılığını Kemal Okur, reji asistanlığını Nergiz Acar, sahne amirliğini Ramazan Yıldırım'ın yaptığı oyunda, Ufuk Şener, Demet Oran, Ayşe Dinç Yıldız, Cem Arabacıoğlu, Melike Ergüzen, Ahmet Tutar, Nuri Yavuz, Gökhan Satılmış ve Ramazan Yıldırım rol alıyor.

İki perdelik oyun, Malatya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde Cuma akşamı saat 20.00'de, 29 Şubat Cumartesi günü de 14.00 ve 20.00 saatlerinde beğeniye sunulacak.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız