SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beklentimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:33:09
A- A+ PAYLAŞ
 
Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Londra Olimpiyatları’nda Taekwondo Türk Milli Takımı’nın başarılı olacağına inandıklarını söyledi. 
 
2012 Londra Olimpiyatları’yla ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Londra Olimpiyatları’ndan beklentilerinin büyük olduğunu belirterek, “9-10-11 Ağustos’ta Londra Olimpiyatları’nda bizim maçlarımız var. Türk milli takımının başarılı olacağına inanıyoruz. Londra Olimpiyatları’nda ülkemizi 3 sporcuyla temsil ediyoruz. 3 sporcumuzda kendi dallarında başarılı sonuçlar elde etmiş, kıymetli isimler. Bu sporcularımızda ülke olarak beklentimiz var. Altın madalya çıkarmalarını bekliyoruz. Nur Tatar, 67 kiloda yarışacak. Çok genç ama çok büyük başarılar kazandı. Bahri Tanrıkulu, 2004 yılında Olimpiyat ikincisi olmuş 2009’da 3 kere dünya şampiyonu olmuş bir arkadaşımız. Servet Tazegül’ün yeteneği tartışılmaz. Neticede bizim çocuklarımız şanslı. Kabiliyetli isimler. Bu nedenle de beklentimiz büyük. Güzel neticeler çıkacağı ümidindeyim. Altın da çıkabilir. Biz öyle temenni ediyoruz. İnşallah Türkiye başarılı olsun, al bayrak dalgalansın” dedi.
 
Şahin, iki dönem yürüttüğü Taekwondo federasyonu başkanlığına tekrar aday olduğunu açıklayarak, “Taekwondo’ya 2004 yılından bu yana başkanlık yapıyorum. Taekwondo’nun geldiği nokta belli. Taekwondo, dünyanın en başarılı federasyonlarından birisi oldu. Türkiye Taekwondo Federasyonu, prestijli bir federasyondur. Dünyanın bütün ülkeleri bizimle kamp yapmak için sıraya giriyor. Sporcularımız çok başarılı, antrenörlerimiz dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Olimpiyatlardan sonra genel kurulumuzu yapacağız. Ben yine adayım. Bu başarının ve istikrarın devam etmesi noktasında çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
 
Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Malatya’nın Taekwondo sporuna büyük katkılar sunduğunu ifade ederek, “Malatya ile beraber çalışmaktan gurur duyuyorum. Arkadaşlarım çok inançlı ve çalışkan. Fazlalaştırarak, Malatya’daki arkadaşlarımızın katılımını sağlayacağız. Malatya, Anadolu’da bir tür Taekwondo sporunun dinamosu gibidir. Arkadaşlarımız çalışmalarda çok aktif. Hızı kesmeden, yüksek hızlı tren seviyesinde çalışmamıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Şahin’e, Taekwondo Federasyonu Başkanlığına Malatya’dan da bir aday olduğunun hatırlatılması üzerine, “Herkes başkan adayı olabilir. Bu gayet normal. Projelerle insanlar kendilerini anlatabilir. Bu noktada da genel kurulda delegeler bakar, kim başarılı olabilecekse kararını verir. Demokratik ortamda tebrik ediyorum. Arkadaşlarımızın aday olmaları güzel bir şey. Neticede demokratik bir ortam. Arkadaşlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız