SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Kitapları Festivali Kılıflı 'Sızıntı'ya İptal

Çocuk Kitapları Festivali Kılıflı 'Sızıntı'ya İptal
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin Çocuk Kitapları Festivali kapsamında, çocuk kitabı yazarı olmamasına rağmen Malatya'ya 'söyleşi' için davet ettiği, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı görüşleriyle, gerçek dışı iddialarıyla bilinen sözde tarihçi Mustafa Armağan'la ilgili programın iptal edildiği bildirildi.

Yeşilyurt Belediyesi, 4 Kasım'da Malatya'da festival kapsamında söyleşi yapacağı bildirilen sözde tarihçi yazar Mustafa Armağan'ın, yazarın yoğun programı nedeniyle iptal edildiğini sosyal medya hesabında, "Yeşilyurt Çocuk Kitapları Festivali" programımız kapsamında 4 Kasım Cuma  günü, saat 18:00’de gerçekleşecek olan "Mustafa Armağan Söyleşisi" yazarımızın yoğun programı nedeniyle iptal edilmiştir. Programımızın diğer içerikleri duyurularımızdaki takvime göre eksiksiz sürecektir." açıklamasıyla duyuruldu.

"BUNDAN SONRA ADIMLARINI DAHA DİKKATLİ ATSINLAR.."
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, programın iptali üzerine sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Tescilli Atatürk Düşmanı
Tescilli FETÖ'cü 
Sözde yazarın
Malatya'da çocuklarımızı zehirleyeceği program nihayet iptal edilmiş.
Teşekkür yok!
Halkı germeye,birbirine düşürmeye yeltenenler, FETÖSEVİCİLERİ,
bundan sonra adımlarını daha dikkatli atsınlar.Karşılarında tüm Malatya var."

Bu arada, CHP İl Başkanı Enver Kiraz da bir açıklama yaptı ve "Dün basına demeç verdiğimiz konuda bugün güzel bir gelişme yaşadık. Ömrü FETÖ'ye hizmetle geçen, Atatürk'e hakaretten 1 yıl 3 ay hapis cezası almış bir yazar olan Mustafa Armağan'ın katılacağı, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğin, bugün belediye tarafından iptal edildiğini öğrendik.

Milletvekilimiz Veli Ağbaba'nın, benim ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın çağrılarına kulak tıkamayıp, Malatya'ya bu ayıbı yaşatmayan Yeşilyurt Belediyesi'ni, bu olumlu adımı attıkları için, her şeye rağmen tebrik ederim." dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • turan (1 yıl önce)
    Şu resmi kaldırın artık içimize fenalık geldi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hayri (1 yıl önce)
    Allah nur vermemiş bunun suratına.. itici bi tip bunun savunduğu bilimsel tezden ne çıkar? Çöp..
    %89
    %11
    Yanıtla
  • paşa (1 yıl önce)
    Mustafa Armağan' hakkındaki kararlı duruşunuzu chp nin istanbul il başkanı canan kaftancıoğlu içinde bekliyoruz sonuçta mustafa armagan ile aynı duruşu savunuyor, tarafsızlık her kesime olmalı saygılar.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ağzınla söylüyorsun İstanbul il başkanı diye. Malatyahaber ne yapsın İstanbul il başkanını. Ya sabır.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bir adamın programı yoğun olmasa iptal etmeyecektiniz yani, öyle mi?!!!
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Aziz (1 yıl önce)
    Malatya haberede çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte herkesi bilgilendirdiler.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    böyle zihniyetlerin malatya ya gelerek çocuklarımızı zehirlemelerine asla izin verilmemeli.belediyeler önümüzdeki dönemde "ayar" olmak zorundalar.malatya çağdaş normları yakalamalıdır.başka türlü bu il kalkınmaz.vekil ve belediye başkanlarımız yeni bir anlayış içerisinde olan vizyon sahibi elit insanlar olmalılar.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Ağalığa da hiç kötü şey sürmüyorlar. Sözde program yoğunluğu. ERBAKANIN DEDİĞİ GİBİ "HADİ ORDANN"
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Tebrikler (1 yıl önce)
    Malatya Haber'i bu iptalin gerçekleşmesi sürecindeki duruşu nedeniyle tebrik ederim. Ne yazık ki doğru şeylerle anılmayan şehrimizin bir başka saçmalıkla anılmasının önüne geçildi.
    %77
    %23
    Yanıtla