SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediye Ekmeği de Zamlandı

0
Güncellendi - 2019-07-07 19:23:07
Belediye Ekmeği de Zamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Somun (francala) üreten fırıncıların geçtiğimiz günlerde aldığı ve uygulamaya başladığı zam kararından sonra, somun ekmek üreten Büyükşehir Belediyesi şirketi MEGSAŞ da ürettiği ekmeğin fiyatlarını yaklaşık yüzde 30 oranında artırdı.

MEGSAŞ'ın, 200 gramını 85 kuruşa sattığı ekmeğin gramajının sabit tutularak fiyatının 110 kuruşa yükseltilmesi ile ilgili zam kararı uygulanmaya başlandı.

Fırıncılar da, geçtiğimiz hafta 200 gramı 1 lira olan somunun gramajının sabit kalarak fiyatının 125 kuruşa çıkarılmasını kararlaştırmışlar, bu zam da uygulanmaya başlanmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • HÜSEYİN (4 yıl önce)
    BELEDİYE EKMEK GİŞELERİNDE EKMEK ALIRKEN SANKİ BEDAVA DAĞITIYORMUŞ GİBİ DAVRANIYORLAR AYRICA O ŞEFAF POŞETLER İNSANI RENCİDE ETMEK İÇİN KULLANILIYOR BEYAZ POŞET YOKMU KARDEŞİM YAZIK TÜRKİYE GENELİ BELEDİYELER KAÇ TL.YE EKMEK SATIYOR BİR DEĞERLENDİRİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (4 yıl önce)
    Kac yildir 85 kurusa satiliyordu maliyet artti Sanki gurkan Zam yapti uretim Yok ciftci perisan herkes tuketici gidin koye arpa bugday misir uretin hayvancilik yapin Zam gelmesin istiyosaniz nasil olacak baska
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen kardeşim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali rıza (4 yıl önce)
    Daha güzel günler bizi bekliyor gürkan başkan malatyaya çağ atlatacak rahat olun.Tasarruf diyip eleman çıkar,bir fuar yetmez gibi iki tane fuar yap sonra ekmeğe zam yap.Toki yoluna iki asfalt dök sabah akşam reklam yap elbet diğer dönem oy istersiniz istanbul gibi olacak haberiniz yok vatandaş söylemeye başladı şimdiden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ah be Malatyam (4 yıl önce)
    Başkan olmadı halka rağmen halkla beraber olmaz bu halk sırtında taşımayında bilir sırtında taşıdığını tarihin tozlu sayfalarına yazmayıda Belediye başkanları içerisinde gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı tartışmasız Ahmet Münir ERKAL dır ama aday oldu kazanamadı 40.000 oy aldı Vallahi bu oyu bile alamazsınız Sayın Gürkan Halkın teveccühü ile geldiniz ekibinizin beceriksizliği ile gitmeyin bu halk sizi gönlüne yazdı başınada taç yaptı ama yinede elinize sağlık bu lobilerin baskısı halkın teveccühünden ağır geldi galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (4 yıl önce)
    Durmak yok yüzde 60-70 oy vermeye devam,Malatyalıya reva görülen bu mudur. AK parti belediyecilikle var oldu belediyeler tarafından bitirilecek bekleyin görün.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Gördünüz mü çok sevdiğiniz Gürkan Başkanınızı Malatya Halkı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (4 yıl önce)
    Belediyede çalışıyorsun herhalde ( :
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    belediye nin ne işi var ekmek üretiyor.yapan mı yok.serbest piyasa ekonomisi olsa inanın ekmek daha ucuz olur.birileri çıkar daha kaliteli ekmeği daha ucuza satar.rekabet yaratır.belediye rekabet yaratmıyor.çünkü kar zarar hesabı yapmadıklarından serbest piyasa ekonomisi oluşmuyor.ucuza yiyelim derken daha da fiyatlar artıyor.rekabetci girişimcinin önü kesilerek kısır döngü yaratılıyor.siyasi rant belediyeler üzerinden işliyor.buna bir dur denmeli belediye tüm iştiraklerinden çekilmelidir.asli görevine dönmelidir.sosyal belediyecilik adı altında alakasız işlerden vaz geçilmelidir.bu anlayış günümüz dünyasında artık bitmiştir .bir an önce vaz geçilmelidir.ekmekci ,karocu,biletci,pastacı,fuarcı ,cafeci çaycı ne bunlar.belediye bir ilin imarına bakar ,alt ve üst yapısına bakar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Belediye yolsuzluklardan kaybettiğini fakirin ekmeğinden çıkartmaya çalışıyor. Yazık, ama bi dakka yüzde kaç almıştı... Haa İyi kendi düşen ağlamaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onuncu Köy (4 yıl önce)
    Bari fiyatını 1 TL yapsalardı. 110 kuruş olunca bozuk para sıkıntısı yaşanacak. 200 gram ekmek için maliyet kurtarmıyorsa gramajı ayarlanıp 1 TL yapılabilirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kayseride halk ekmek 60 kuruş yuh size...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Malatya çok zengin bir ilimiz Fakir İstanbul halkıyla bir tutamazsınız İstanbul'da belediye ekmeği 75 kuruş insanlar almaktan zorlanıyor, ama Malatya halkı şükretmesini'de çok iyi biliyor.Teşekkürler Malatya beraber yürüdünüz siz bu yollarda durmak yok yola devam ekmeği 5 lira'da olsa siz yersiniz Malatya Malatya bulunmaz eşin.
    0
    0
    Yanıtla
  • necdet (4 yıl önce)
    emekliye zam verdiler onun iki katınıda geri aldılar
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Belediyeler kar amacı güden ticari kuruluşlar değildir.Belediyeler öncelikle halka hizmet eden kuruluş olmalıdır.Malatya B.Şehir Belediyesinden vatandaş genelde şikayetçi.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)M.Sinan ÖZTAN isimli kullanıcı yorumuna
    ANKETMİ DÜZENLEDİN DE KİMİN ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNU BİLİYORSUN?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin oğlu birşeyi bilmek için illada anket düzenlemek gerekmiyor. Görünen Köy kılavuz istemez. Anlaşılan tuzu kuru burdan sallıyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU bey genelde yorumlarını İRİ harfler ile yazıyorsun ya değirmende buğdayını öğütmeyi bekleyen gibi en arka sırada patinaja düşen gibi olmayasın. Sn. Editör en altta kırmızı fon ile büyük harfle yazılmış yorumları onaylanmayacağını ikaz etmişsiniz. Lütfen siz de kendi koyduğunuz kurallarınıza uyunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Yuh ki ne yuh bizdemi seçimlerde Istanbul gibi yapmalıydık neden Ak Parti elindeki belediyelerin vatandaşlarına sahip çıkmıyor, gün gelir iş işten geçmiş olur. Istanbulda ki vaatlerin neden burda hayata geçmiyor. Kuzey çevreyolu bitecekti hani bu yıl? Verdikleri ödenekle ancak inşaat alanında bekçi çalıştırırlar. Bize neden su, ekmek, ulaşım, doğalgaz vs. yardımı yok istanbul hem siyasilere hem vatandaslara iyi bir örnek demekki isterlerse herşey ucuzlayabiliyor vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (4 yıl önce)
    Ben İstanbulda yaşıyorum. Belediye ekmek 75 kuruş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Olan fakir fukaraya oluyor. Belediye kar amacı gütmeyen bir kurum olmalıydı. Aradaki fark 15kr. Çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaten bunlara oy verenler hep fakir fukara bu saatten sonra altta kalanın canı çıksın başkan gürkanı herkes gözünde çok büyüttü iyi oluyot yeni zamları dört gözle bekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Yuh olsun belediyeye ve Malatya esnafına elaziga Trabzon'a git belediye ekmek ne kadar
    0
    0
    Yanıtla