SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Marketlerinde İndirimli Satış

0
Güncellendi - 2021-12-28 14:41:33
Belediyenin Marketlerinde İndirimli Satış
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Marketlerinde, 28 Aralık Salı gününden itibaren 320 üründe %23 ile %42 oranında indirim uygulaması başladı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Esenlik Marketlerinin amacının Malatya’da fiyat istikrarının temin edilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Yapılan indirim uygulamasıyla ilgili bilgiler veren Esenlik Anonim Şirketi Genel Müdürü Ata Ünlü, “Esenlik Marketleri olarak Malatyalı hemşerilerimize uygun fiyata hiçbir ürünün yokluğunu yaşatmadan hizmet sunmak istiyoruz. Bilindiği gibi döviz fiyatlarının artması nedeniyle piyasada bir dengesizlik oluştu. Anormal fiyat artışları oluştu. Bazı ürünlerde tedarik edememe sıkıntıları baş göstermişti. Esenlik Marketleri olarak hiçbir üründe vatandaşımıza sıkıntı yaşatmadık. Hangi ürün gerekiyorsa onun tedarikini öncesinden yaptık. Her hafta indirim uygulamaları yapıyoruz. Esenlik Marketleri olarak 320 üründe tekrardan ciddi bir indirim kampanyası başlatıyoruz. Malatyalı hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Esenlik Anonim Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Ömür Yoldaş ise, “Esenlik Marketleri olarak özellikle son üç-dört ay içerisindeki hızlı fiyat yükselişine rağmen Malatya bölgesinde Esenlik Market olmasaydı üç ay içerisinde 5 litre yağ 200 liraya alınacaktı. Yaklaşık 180-190 lira maliyetlere çıkan yağın marketlerimiz sayesinde 125-130 bandında kalması kar amacı gözetmeksizin tamamen tüketiciye yönelik kampanyalarla bu pozisyonları yakaladık. Buradaki asıl amacımız kardan ziyade tüketici noktasında Malatya bölgesindeki diğer yerel marketlerle beraber toplumun her kesimine kucak açabilecek, her türlü ihtiyacını en asgari fiyatta en kaliteli ürünü sunmak amacıyla pozisyon almış durumdayız. Son zamanlarda doların aşağı yönlü gelmesi ile birlikte mevcut kampanyalarımıza ek olarak da 320 üründe yeni bir kampanya başlatıyoruz. Bu süreklilik arz edecek. Üretici firmalarında bu pozisyonda yer alması lazım. Almış olduğumuz ürünleri minimum karla tüketiciye sunmaktayız. Üretici pozisyonunda değiliz” ifadelerini kullandı.

Esenlik Marketlerinin Malatya ile özdeşleştiğini ve Malatya’nın kendi öz malı olduğunu dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Esenlik 40 şubesiyle Malatya’nın her köşesinde Malatya insanımıza, hemşerilerimize hizmet üretmekte, hizmet sunmaktadır. Malatyalının güvenini kazanmış olan Esenlik Şirketi ve Mağazaları bugün Malatya’daki özellikle gıda pazarıyla ilgili %55’e yakın piyasayı kontrol etmektedir. Buda Malatya için önemli bir hadise. Esenliğin amacı, Malatya’da diğer marketlerle birlikte bakkallarda fiyat istikrarının temin edilmesidir. Esenlik bu görevini bihakkın en güzel şekliyle ifa etmektedir. Fiyatların aşırı yükselmemesi noktasında ve fiyat istikrarının temin edilmesi noktasında halkımızın ihtiyaç duyduğu gıda ürünlerinin sunulması için önceden alınan tedbirler sayesinde Malatya’da hiçbir ürünün sıkıntısı çekilmeden hemşerilerimize en güzel şekilde sunumu gerçekleştirildi.

Özellikle geçiş süreciyle birlikte Esenlik Marketler görevlerini hakikaten güzel ifa ettiler. Bu süreç içerisinde 320 temel gıda ürününde büyük bir indirimi vatandaşımızın hizmetine sunulacak. 320 kalem ürünümüzde yaklaşık %23 ile %42 oranında indirimler gerçekleştirilecektir. Esenlik şirketimiz Malatya insanımızın öz malıdır. Hemşerilerimizin kendi öz malına göstermiş olduğu ilgi alakaya teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin bu ilgi ve alakasına karşılık olarak Esenlik Şirketinin bu jesti yapması gerekiyordu. Yapmış olduğumuz istişareler neticesinde kar elde etmeden vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu temel gıda maddelerinin 320 kaleminde indirim yaparak Malatyalı insanımızın Esenlik Marketlere olan güvenini teyit etme anlamında böyle bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın Malatya’mıza, Esenlik Şirketimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 320 kalemde yapılan indirimli ürünleri market içerisinde gezerek inceledi. Başkan Gürkan ayrıca Esenlik Marketlerinin yerel üreticiyi ve yerel çiftçiyi destekleme noktasında da güzel görevler ifa ettiğini belirtti. Başkan Gürkan, Malatya’da üretilen doğal ürünlerin üreticilerden alınarak Esenlik Marketlerinin raflarında bulunması ve müşterilere sunulmasının üreticiyi desteklemekle birlikte vatandaşlara daha ucuz ve kaliteli ürünlerin sunulması anlamında önemli olduğunu söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Arif (2 yıl önce)
    YALANN. Sürekli marketleri gezip en uygununu bulmaya çalışıyorum. Bu nedenle hemen hemen tüm ürünlerin fiyatlarına hakimim. Esenlik en pahalı ilk 3 market arasında Malatya'da. İndirim kesinlikle yok.Bindirim kesinlikle var. İnanmayan araştırsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (2 yıl önce)
    Esenlik markette fiyatlar genelde diğer marketlerden daha pahalı oluyor.Hala da öyle indirim yok bindirim var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatan 44 (2 yıl önce)
    Milleti kandırmayın indirimle kandırıp bir hafta sonra eski fiyatlara dönerler bu ülkede kimseye güvenmiyorum herkes fırsatçı olmuş nefis bırakmıyor insanlığı merhameti hiçbirşeyde düşüş yok sadece haftalık indirim Başkan bizi kandırmayın bu millet aptal değil herkes herşeyi biliyor…
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    ben malatyalı olarak hiç bir markete güvenmiyorum helede belediye yönetimi olan marketlere sadece gösteriş amaçlı ben yıllardır büyükşehir belediyesi hakkında cumhurbaşkanına yazı yazdım atıksu ve çtv diğerleri hakkında mektup yazdım sonuç almadım ve şunu düşündüm seçim zamanı oy kullanmayacam hepsi bu daha ne diyelim belediye seçiminde oy kullanmayacam tepkim bu olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    AAA Demekki dolar yükselince iktidar partisine bağlı belediye şirketi de fiyat arttırmış şimdi indiriyor. sahi biz dolarla mı maaş alıyorduk?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Esenlik sayesünde ANTALYADA ucuza alıyoruz (2 yıl önce)
    Helal olsun malatya, esenlik sayesinde antalyada 105 - 110 tl alıyoruz ayçiçek yağını. İyiki varsınız ülkedeki ürün fiyatlarını dengede tutuyorsunuZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahya (2 yıl önce)
    Yalan.5 lt ayçiçek yağı hiç o fiyatlara çıkmadı çünkü toptancida bile 125 TL geçmedi.biraz ufak atın.
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (2 yıl önce)
    Arpalık şirket Esenlik. Yol ilan panolarında makyajlı fotoğrafların sponsoru. Bugün burada alış-veriş protestosu, yarın sandıkta devirme, sonraki gün ahirette hesap sorma hakkım saklıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Malatyada en pahalı fiyatlar esenlik marketinde kıyaslama yapın diğer marketlerle göreceksiniz nerede vatandaşın yanında hikaye bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (2 yıl önce)
    Eskiden diğer marketler belediye markete göre fiyat belirliyordu. Piyasada denge idi. Şimdi en pahalı market et ürünleri ve manav reyonu diğer marketlerden %20 daha pahalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Esenlik belediyenin marketimi?Kusura bakmayìn Malatyanìn en pahalı marketleinden biri.Çok pahalı olması nedniyle eskisi gibi müşterisi yok.Benim bildiģim belediyeler vatandaşa hizmet sunarken kar amacì gütmezler.Sayìn başkan vatandaşa iyilik yapacaksa önce su ücretlerine indirim yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zelal (2 yıl önce)
    Malatyada ki en pahalı marketlerden biri esenlik nasıl indirim oluyor kaldiki belediye marketi halkı düşünüp daha ucuz olması lazım ama doların çıktığı günlerde esenlikle dolarla yarıştı....
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    gurkanshowww
    0
    0
    Yanıtla
  • Serpil (2 yıl önce)
    Insanlari kandirmayin biz haftalik indirim degil gercek fiyatlarina dönün ki inanalim esenlik market çoğu marketten pahali
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (2 yıl önce)
    İndirim nede var gıda değil diş macunu fırça gibi yılda 1-2 defa alınan şeyler en büyük kazık eskidende esenlikte idi bu Malatya halkı iyi bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (2 yıl önce)
    Bizler zincir marketleri eleştiriyoruz pahalı diye bir bakin neden insanlar Bim olsun A 101 olsun buna çok gidiyorlar uygun ürünler buldukları için ever ara sıra pahalı oluyor ancak bir kamu hizmeti yapan göve uygun olması gerek Ben idda ediyorum malatya nin en pahalı marketi Esenlik market orta düzey dar gelirli marketi değil zengin marketi ne kadar çok şube acarsa kira parasını felan vatandaş da cikariyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    Esenlikte ki fiyatlar ürünler malatya da en pahalı olan fiyatlar. Bugun indirim var diye gittik. Yine en pahalısı Esenlik milletin aklıyla dalga geçmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Liste yayınlayın önceki fiyatı ile şimdiki fiyatı çıkarın.Bizde gelip bu marketten alışveriş yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    piyasanın en pahalı fiyatları esenlik marketlerinde araştırın bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir (2 yıl önce)
    Malatyanin en pahalı marketi esenlik ne indirimi alay etmeyin insanlarla
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    Yalan külliyen yalan geçen eylül ayına kadar Malatya'daki en uygun fiyatlı marketti şimdi ise Malatya'daki en pahalı market Esenlik.hele manav reyonu Dün 1 kg mercimek 23 TL idi. Fiyatlar uçup giderken ortalıkta görünmeyen başkan bey şimdi endamını neden gösteriyor.. Üretici olan Esenlikte 1 Kg. normal kıyma 90 TL.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    Başkan, sizin büfelerdeki ekmek ile marketinizdeki ekmeğin ne farkı var? Geçenlerde Esinlik Market'ten 2,50 TL'ye ekmek aldım. Bir gün sonra aynı ekmeği büfeden 2 TL'ye aldım. Bu nasıl oluyor?
    0
    0
    Yanıtla