SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Gerçekten Utandım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:44:49
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, burada Hastane Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe ile birlikte acil servis ve hastanenin diğer bölümlerini gezerek hastalarla ve hasta yakınları ile görüştü. 

Beraberindeki partililerle birlikte Devlet Hastanesi’ne ani bir ziyaret yapan Milletvekili Şahin, acil serviste yatmakta olan hastaları tek tek gezerek ziyaret edip, karanfil hediye etti. Hastalarla ve hasta yakınları ile sohbet eden Şahin, her hangi bir şikayet ve sıkıntılarını olup olmadığının sorarken, hastane görevlileri ile de yine sohbet edip sorun ve problemleri olup olmadığını sordu.

Ziyaret esnasında Milletvekili Şahin’e teşekkür eden Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe, “Böyle güzel bir hastaneyi bize ve hastalarımıza kazandırdıkları için özellikle teşekkürlerimi arz ediyorum. Çünkü eski hastanemiz ile yeni hastanemiz kıyaslanamayacak kadar güzel. Ziyaretlerimizde bütün hastalarımız hizmetlerinden dolayı memnun ve mutlu olduklarını gördük. O nedenle emeği geçen herkese ve Sayın Milletvekilimize teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Şahin ise, “Hayatımızın en zor anlarında, en sıkıntılı anlarında ancak hastanelerimize ihtiyaç duyuluyor. Bazı arkadaşlarımızın bir takım taleplerinin olduğunu yer yer dinledik. Özellikle hastane yönetiminin haberi olmadan buraya geldik. Özellikle hasta memnuniyeti diyebileceğimiz nokta da sanırım 40-50 hastamızı ziyaret ettim, hiç birisi en ufak bir olumsuzluktan bahsetmediler. Malatya’mız için şuanda yapılan bu devasa binamızın fiziki şartlarının iyi olmasının yanında özellikle hizmeti veren, hizmeti insanlarımızla buluşturan başta hastane yöneticimiz olmak üzere bütün ekibine ben teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyareti esnasında acil servisteki bazı hastaların yattığı bölümlerin duvarlarına yazı yazıldığını gördüğünü belirten Şahin, “Ben gerçekten utandım. Duvarlardaki yazıları ben utanarak izledim. Yanlış bir şey. Hastane duvarlarına bu tür yazıların yazıldığını ben ilk kez gördüm” şeklinde tepki göstererek, vatandaşlardan yapılan hizmetlere sahip çıkılmasını ve kamu mallarına zarar verilmemesi konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız