SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben Hiçbir Şey Düşünmüyorum, Çünkü.."

0
Güncellendi - 2017-05-01 17:17:41
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Yolumuz çok zor, biliyoruz. Cenab-ı Allah, inşallah muvaffak eder. Hak ediyoruz, çocuklar bunu hak ediyor” dedi.

1-0 kazandıkları Göztepe maçı sonrası açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Yine devam edeceğiz. Zorlu bir müsabaka daha gelecek. Ne olursa olsun en önemlisi Göztepe karşısında cevap vermekti. Kesinlikle olmazsa olmaz bu maçı kazanmak durumundaydık. Çünkü rakiplerde bekliyordu. Ama futbolcu kardeşlerim sadece skorla değil, gerçekten iyi bir oyunla, rakibe hiçbir pozisyon vermeden, ilk devre hava çok sıcaktı ama bastırarak galibiyeti aldılar. Futbolcuları kutluyorum, gerçekten iyi bir müsabakaydı” diye konuştu.

Buz, şampiyonluğu çok istediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Eskişehirspor maçında aldığımız mağlubiyetten dolayı çok üzüldük. Eskişehirspor maçında yanlışları yaptık. Bu negatif momentumu durdurmamız gerekiyordu. Giresunspor deplasmanından 1 puan aldık tamam arkasından içeride kazanmak durumundaydık. Onu da yaptık ama cesaretli ve iyi bir oyunla yaptık. O da çok güzel oldu. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Sadece bu galibiyet bugün için seviniyoruz. Önümüzde Bandırmaspor maçı var, o maça konsantre olup devam edeceğiz.”

Tecrübeli teknik adam, şampiyonluğu hep birlikte kutlamak istediklerini kaydederek, “Ben hiçbir şey düşünmüyorum. En güzel senaryoyu Cenab-ı Allah yazar. İnşallah şampiyonluğu burada hep beraber kutlayabiliriz. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor. Bizler, bu çocuklar şampiyonluğu hak ediyor. İnşallah sevineceğiz ama önümüzde daha 4 maç var” dedi.

Buz, maç sonu yaşanan sevinçle ilgili ise “Başkanla, sizlerle gece gündüz birlikteyiz. Bu işin içinde baskı da var, her şey var ama önemli olan cesaretli ve isteyerek bu işi 3 puanla bitirmekti. Göztepe açısından çok çok önemli bir müsabakaydı. Taraftarlarımızda maçın başından sonuna kadar susmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Taraftar böyle itici güç olmalı. Gereken puanları alacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • BAKA444 (6 yıl önce)
    Sivas haftaya yenilirse..bandirma beraberligide iyidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet gündüz (6 yıl önce)
    Herkes bizi zora sokmak için oynuyor sanki. Adsporun yenilgisi Bandırma'yı canlandırdı. Bize iyilik yapacak sadece Göztepe var. Yen Sivasspor'u bitsin bu iş Gökgöz Göztepe
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    5 puan öndeyken bile muhalefet eden hocaya ve takıma güvenmeyen var yorumlara bakıyorum üzülüyorum .yeni stadla umarım taraftarda şehrine ve takimina sahip çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • HS (6 yıl önce)
    KİŞİLİĞİNİZ, İNSANLIĞINIZ VE BECERİNİZ... MALATYA SİZE MİNNETTARDIR İRFAN HOCA... LİG BAŞLADIĞINDA HERKES İLK 10 İÇERİSİNDE OLMA HAYALİ KURUYORDU.AMA ÖNCE CENAB-I ALLAHIN, DAHA SONRA SİZİN VE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİN AZMİ İLE BUGÜNLERE GELDİ TAKIM.ŞİMDİ ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLENİYOR.BU SİZLER SAYESİNDE OLDU.TABİ Kİ İNSANLIĞI, EFENDİLİĞİ VE KARAKTERİYLE TAKIMIN HER ZAMAN YANINDA OLAN SAYIN ADİL GEVREK'E, AHMET ÇAKIR'A, MİLLİTVEKİLLERİMİZE VE HALKIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.HAKKINDIR MALATYAM GÜN SEVİNME GÜNÜ ŞAMPİYONLUK HAYIRLI OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)HS isimli kullanıcı yorumuna
    Şampiyon oldukmu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (6 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Olmadık size göre olsakta yine bir kulp takarsınız..Sahi sizler ne ayaksınız anlamıyorum...Madem destek olmuyorsuz bari çekilin kenarada köstek olmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet. Çoban (6 yıl önce)Tekin06 isimli kullanıcı yorumuna
    herkes işini yapacak tekin bırak öle sevinsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Hocam dikkat, dikkat ,dikkat .Bandırma üzerimize gelecek .Bu maçta çok ama çok önemli .
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET K. (6 yıl önce)
    İrfan Hocaya güvenimiz sonsuz... Buralara bizi o getirdi ,bundan sonrada o götürür.Ancak Göztepeninde Çok kötü oynadığı ortadaydı fakat bizimde Gol yolları kapalıydı .Bandırma bunu affetmez,bitirici vuruşlar önemli! Ferhatın sakat olması gerçekten bize yarıyo... Açıkça ortada!
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Sayı Buz,bundan sonra düşme hattından hızla ulaşmak isteyen Bandırma deplasmanı var.Adana Demirsporu Adana'da farklı yendi.Bu maç Malatyaspor için zorlu geçecek.Ona göre tedbirlerinizi almanız gerekir.Eğer Süper ligi doğrudan hedefliyorsak Bandırma'yı mutlaka yenmemiz gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Hocam artık görün şunu...bu takım korkusuzca oynadığında hep kazaniyor..ama korkak oynadiginda da hep kaybediyor..eskişehir maçında sanki karşısında barselona varmış gibi oynadı..10 kişi kalinca bile gol attik ama iş işten geçmişti..rakiplerimiz bizden korkarken biz onlardan korktuğumuz da adamlari cesaretlendiriyoruz..lütfen bu takımı hep saldıran bir takım seklinde oynatin..kaybetmeye tahammülümüz yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Taraftar sizinle irfan hoca malatya inandı sixde inanın
    0
    0
    Yanıtla