SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beraberliğe Üzüleceğimiz Maçta Kaybettik"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, 1-0 mağlup oldukları maçla ilgili olarak, “Boluspor deplasmanında iyi oyun, bol pozisyonlu bir Malatyaspor ve kaçırdığımız net goller. Tabii final vuruşlarını yapamamak en büyük sıkıntımız. Bundan önceki deplasmanlarda final vuruşlarını iyi yapmıştık ve gol yemeden galibiyetle dönmüştük. Buradan da galibiyetle dönmek en büyük isteğimizdi. Boluspor oyuna iyi başladı. Biz o problemleri içeride çözdükten sonra özellikle Landel’in ceza sahasına çok girmesini istedik. Sonra oyun lehimize döndü. Kaptığımız ve çıktığımız hızlı hücumlarla pozisyonlara girmeye başladık. Hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda net pozisyon bulan taraf bizdik. Ama futbolda final pası ve vuruşu çok önemlidir. Bunları başaramadık. Genç ve tecrübesiz bir takımız. Bunun üzerine eğilmemiz gerekiyor. Boluspor bu kontrollü oyunuyla şu an 22 puanda. Biz 10 puanda kaldık. Burada beraberliğe üzüleceğimiz maçta kaybederek gidiyoruz. O yüzden çok üzgünüm ama oyuncularımın mücadelesinden ve kontratağa çıkışlarından çok memnunum. En büyük sıkıntımız final vuruşları ve paslarıydı. Duran toptan arka direkte kaçırdığımız bir oyuncudan 85. dakikada yediğimiz bir gol ve kaybettiğimiz 3 puan var. Maraton devam ediyor. Çalışmalara devam edeceğiz. Yukarıya çok uzak değiliz. Önümüzdeki hafta içeride Pendik’le oynayacağız. İnşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

“2 dönem transfer yasağımız var”
Transfer yasağıyla ilgili olarak konuşan Özer, “2 dönem transfer yasağımız var. Devre arasında tahtamızın açılma şansı yok. Sezon sonu bu ligde kalırsak, tahtayı açarak gelecek sezonun planlarını yapmak lazım. Ama önce düşüncemiz bu sezonu güvenli bir şekilde bitirmek. Ben takımıma inanıyorum. Kadromuzu koruduğumuz, sakatlık ve cezalı yaşamadığımız sürece bu takımı sağ salim limana yanaştıracağız diye düşünüyorum. Eksiklere rağmen takımımızın ortaya koyduğu futbol iyiydi. Ama bazı konulara dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyasporyorum (1 yıl önce)
    hocam emeğine teşekkür ediyoruz futbolcuların da teknik ekibin de yönetimin de.Ancak doğukan ile cengizhanın sahada birlikte oynatmayı denemenizi bekliyorum bunlardan hangisi sahada diğeri kulübede olunca istenen verim alınamıyor takdir sizin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • gulagaci (1 yıl önce)
    Malatya ilk defa böyle iyi oynadı böyle oynayip seyirciyi arkasına alması lazım o zaman böyle iyi oyunun neticelerini alırız BÖYLE İYİ OYNASIN YENİLSİN İNŞALLAH BİZDE GÜLERİZ o günler yakın ışık görünüyor..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    Gerçekten mücadele eden bir takım.Ama gücü bu kadar.En büyük handikap eksik yerlere bile transfer yapılamıyacak olması!Hemde iki sezon.Düşünüyorumda mevcut kadrodaki 2-3 futbolcu birden sakatlanırsa zaten yanmışız bu sefer biteriz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyaspor44 (1 yıl önce)
    Hocam senin Allah'ına kurban.takim canlandı.mucadele eden ,koşan ,maçı izlettiren bir takım ortaya çıkardım.sundan emin olun bu takım bu sene kesin ligde kalacak.seneyede patlacak isallah.hepinizi tebrik ediyorum.krallarrr
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Buğra ile yakupu sahaya sürünce beraberlik bile nimet sayılır.Kimseden bir ronaldo yada messi çıkmasını beklemiyoruz ama bu kadarda yeteneksiz ve sıfır katkılı oyuncuları sahaya çıkarınca ne bekliyoruzki.eminimki yedekde bekleyen gençler buğra ve yakuptan daha verimli olurlar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bilirkisi (1 yıl önce)
    Hoca mac icinde taktik hatalar yapiyorsun. Bugra nin yerine baska adam bulman lazim. Bugranin yerine ogun jospin ikilisini on liberoda deneyebilirsin. Jospin neden yedek? Awuku donsah ikilisi pozisyon vermedi mac boyunca defansta.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Battal Gazi 44 (1 yıl önce)
    Ligin en iyi mücadele eden ve top oynayan takımıyız. Takımın mücadelesi, futbolcuların azmi ve diriliği çok iyi lakin bu takım duran toplardan ve yan toplardan çok kolay gol yiyor, rakipler de bu zaafı çözdükleri için kolay gol buluyorlar, acilen bu soruna bir çözüm bulunması lazım yoksa bu takıma yazık olacak.
    %73
    %27
    Yanıtla