SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağları Paraşütçülerle Şenlendi..

A- A+ PAYLAŞ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Beydağı Belediyesi ile İnönü Üniversitesi Havacılık Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen 1.Beydağı Yamaç paraşüt Festivali Beydağı Beldesi ‘nin bulunduğu yerleşim birimine yakın dağlık alanda yapıldı.

Çeşitli illerden 20 sporcunun katıldığı Yamaç Paraşüt Festivaliyle ilgili bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz, “ İnönü Üniversitesi'ndeki arkadaşlarımızla bir süredir bu organizasyon için çalışıyorduk. En iyi şekilde geçmesi için çaba göstereceğiz. Bu bizim için önemli bir sınav olacak. Önümüzdeki yıl Türkiye Şampiyonası'nın Malatya'da yapılmasını gündeme getirebilecek."diye konuştu.

Beydağı Belediye Başkanı Abuzer Sarıtaş da festivalle ilgili verdiği bilgide "İlk kez düzenlenen bu organizasyonun hem kasabamızın, hem de Malatya'nın tanıtımına katkı sağlayacağına inanıyoruz."dedi.

Daha sonra aralarında Yamaç Paraşütünde Türkiye rekorunu 110 kilometre ile elinde bulunduran Egemen Bilge’nin de aralarında bulunduğu 20 sporcu tek tek uçuş gerçekleştirdiler.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Mehmet Bayansalduz da, paraşütçülerden Bülent Demir ile birlikte kısa süre uçtu. Bayansalduz, rüzgar yetersizliği nedeniyle gökyüzünde fazla kalamadıklarını belirtti.

Yamaç Paraşüt Festivali, Pazar günü uçuşları ile sona erecek.

FOTO: Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız