SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavgada 2’si Ağır 3 Kişi Yaralandı

Bıçaklı Kavgada 2’si Ağır 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir eğlence merkezinde çalışanlar ile müşteriler arasında çıkan bıçaklı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, 02.15 sıralarında Battalgazi ilçesi Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Sarıoğlu sokak içerisinde bulunan bir eğlence merkezinde alkol alan E. K., İ .S ., Y.K. ile çalışanlar U.U. ve M.U. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüştüğü olayda, E.K. karın boşluğuna, Y.K. kasık kısmına aldığı bıçak darbeleriyle İ.S. ise darp sonucu yaralandı. Yaralılar kendi imkanlarıyla gittikleri Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Sabah saatlerinde eğlence merkezine çilingir yardımıyla giren polis ekipleri işyerinde incelemelerde bulunurken, olayın şüphelisi oldukları değerlendirilen U.U. ile M.U. ‘yu gözaltına aldı.

Hastanede tedavi altına alınan E.K. ile Y.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Cem (1 yıl önce)
    Şu pislik yerleri taşıyın. Yeter artık.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Eren (1 yıl önce)
    Yetkililer sesimizi duyun. Cezmi kartay caddesinden ailemizle geçemiyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    Buralara nasıl ve kimler ruhsat veriyor su ve elektirik nasıl bağlanıyor .Hiç mi koca Malatya da bunları denetleyen bir birim yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya da belediyenin adı var.Yollar,eski harap binalar,pislik eğlence mekanları,kumarhaneler vs.vs. Rezillik diz boyu.Oy zamanı ortaya çıkarlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • CAN (1 yıl önce)
    Dış görüntüsü bile bu binaları yıkmak için yeterli sebep değil mi? Bırakın içinde ne olduğunu. Bu metruk yapılar ne zaman tarih olacak?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mustafa44 (1 yıl önce)
    Pislik yuvası o bölge bir an önce temizlenmesi lazım...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)
    KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART. Kaynak yok ise GRİLand'a gönderdiklerinizin vize ücretini kullanın.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mustafa han (1 yıl önce)
    Tavukçuları 2 saatte kaldırdılar bunlara güçleri yetmiyor demekki.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    yok mu buraları yıkacak bir babayiğit
    %100
    %0
    Yanıtla
  • esnaf (1 yıl önce)
    Ben bu civarda yıllardan beridir esnafım buradaki olan olayları milletvekillerine belediye başkanlarına ilettiğimizde, buraların yıkılması gerektiğini söylediğimizde yer gösterin yıkalım kaldıralım diyorlar. İşin açıkcası yıkmaya güçleri yetmiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • YEŞİLYURTLU (1 yıl önce)
    Pislik yuvası buralar . Neden yıllardır çözüm bulamadılar şehrin orta yerinde olmamalı
    %99
    %1
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (1 yıl önce)
    Yıkın şu caddeyi sokağı ve hakları alooo. ..!!!
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Bu izbehaneler hala duruyormu yav
    %98
    %2
    Yanıtla