SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir de Grip Derdi Çıktı!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da futbolcuların yaşadığı gribal enfeksiyonlar, teknik heyeti düşündürmeye başladı.

Orduspor ile kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını Pınarbaşı Tesisleri'nde sürdüren sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Güngör idmana katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Olcaytu ve Ergun takımdan ayrı düz koşu yaptı. Gribal enfeksiyona yakalanan Turgay, Eren, Talat ve kaleci Emrah saha da yapılan kısa süreli düz koşunun ardından salonda bir çalışma yaptı. Bugün yapılan çift kale maçta ise darbe alan Ali Şimşek ve Mustafa Sert de sakatlanarak, idmanı yarıda bıraktı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Manisaspor maçının kendileri için zor geçtiğini belirterek, "Manisaspor'dan alacağımız puanlar bizim için ekstra olacaktı. Önemli olan kart cezalısı ve sakat futbolcuların olmamasıydı. Çünkü, kendi evimizde oynayacağımız Orduspor maçı bizim için daha önemli bir maç. Bu maça daha iyi ve mücadeleci hazırlanacağız. Ancak, 7 arkadaşımız gribal enfeksiyona yakalandı. Onların tedavileri devam ederken, bizde antrenmanlarımızı daha hafif sürdüreceğiz. Hafta sonuna kadar futbolcularımızı yüzde yüz hazırlayıp, sahaya çıkaracağız" dedi.

Transferler ile ilgili çalışmaların olumlu yönde sonuçlandığını kaydeden Hamzaoğlu, "Hafta sonuna daha iyi bir kadro ile çıkabiliriz. Taraftarlarımızdan bizleri desteklemelerini bekliyoruz. Öyle sanıyorum ki, bu sıkıntılı dönemde bizim en iyi transferimiz taraftarlar olacak. Sahamızdaki maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar. Sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. İçerdeki maçları kazanır isek, deplasmandaki maçlara çok fazla ihtiyacımız olmayacak" diye konuştu.

Hamzaoğlu, eksik taraflarını kapattıkları takdirde daha iyi işler başarabileceklerini belirterek, "Zaman ne olacağını gösterecek. Takıma yeni katılacak oyuncular ile takım daha da güçlenecektir. Futbolcular oyun disiplininden kopmadan isteklerimizi yerine getirmeye çalışıyor. Artık herkes sahada bir takım görebiliyor. Aynı disiplin ve ciddiyetle lig sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. İlk planda ciddiyetimiz sonrada konumumuz önemli olacak. Transferde son güne kalmak bizi sıkıntıya soktu, ancak her takviye bizim için olumlu olur" ifadelerini kullandı.

Orduspor maçının zor geçeceğini kaydeden Hamzaoğlu, "Orduspor yeni takviyeler ile kadrosunu güçlendirdi. Tabi çok iyi savunma yapıp, kontraya çıkabilen bir takım. Biz de buna göre önlemlerimizi alacağız. Kendi saha avantajımızı kullanıp, Orduspor'u eli boş göndermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız