SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Gecede Ayrı 3 Suriyeli Vukuatı

Bir Gecede Ayrı 3 Suriyeli Vukuatı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'yaa Suriye uyruklu bazı göçmenlerin karıştıkları değişik nitelikteki olaylar devam ederken, geçtiğimiz Pazartesi akşamı polis 3 ayrı olaya müdahale etti.

Akşam saatlerinde Göztepe Mahallesi'nde oturan bir vatandaş, bahçesindeki meyvelerin 14-15 yaşındaki Suriyeli şahıslarca çalındığını polise bildirdi. Bundan kısa bir süre sonra, Fahri Kayahan Bulvarı'nda 18-19 yaşlarındaki 3 Suriyeinin bazı işyerlerini ve park halindeki otoları taşladığı ihbarının yapıldığı bildirildi. Bir başka olayda, aşırı gürültü yapan Suriyelilerden şikayetçi olan vatandaşların durumu polise ilettikleri öğrenildi.

Meyve hırsızlığı ve taşlama olayının failleri bulunamazken, gürültü ihbarına giden polis ekibi şahısları gürültü yapmamaları için uyardı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ftf44 (1 yıl önce)
    Suriyeliler evlerine gitsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • osman (1 yıl önce)
    pazar günü üniversitenin arka tarafında bir köye gittik. dönüşte tam üç yerde arama noktası var dı... jandarma durdurdu... düşünüyorum da 15 km bir mesafede üç yerde arama var binlerce km de bu göçmenler nasıl elini kolunu sallayarak gelebiliyorlar...ya biz aptalız yada bizi yönetenler bizi aptal yerine koyuyor...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • herhangi biri (1 yıl önce)
    ''Bir Gecede Ayrı 3 Türkiyeli Vukuatı'' diye Almanya'da haber yapılsa ırkçı bi söylem olur değil mi?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Almanya'da sıkıysa yapsınlar orada kanun var nizam Adalet hak hukuk var kardeşim bura ile karıştırma
    %100
    %0
    Yanıtla