SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Organize Suç Örgütü Lideri 30 Firari Yakalandı

Biri Organize Suç Örgütü Lideri 30 Firari Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü son 6 gün içerisinde 0-5 ile hapis cezası olan  25 kişi, 5-10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi, 10 yıl üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi, biri de organize suç örgütü lideri toplam 30 kişinin yakalandığını bildirdi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

 “12-18.04.2024 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan uygulamalarda; 0-5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 25 kişi, 5-10 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 2 kişi, 10 Yıl üzeri kesinleşmiş hapis cezası olan 2 kişi, Hakkında Nitelikli Yağma, 6136 SKM, Yaralama, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak /Ticaretini Yapmak, Tehdit ve Yağma gibi değişik suçlardan dolayı 15 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan organize suç örgütü lideri olan S.A. isimli şahıs yakalanarak Cezaevine teslim edilmiştir.”

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle yakalanan şahsın Selçuk A. olduğu öğrenildi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Avukat (1 hafta önce)
    Malatyamızı temizlemeye yardımcı olduğunuz için elinize kolunuza güç kuvvet. Başarılarınızın devamını diliyorum
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Haco (1 hafta önce)
    Gecesini gündüzüne katarak çalışan Emniyet teşkilatını tebrik ediyorum. Allah sizleri daima korusun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Egitimci (1 hafta önce)
    Tebrik ediyorum emniyet teşkilatını devamını bekliyorum hem ülkemiz hemde ilimiz suç örgütlerinin yaşayamadığı yerler olmalı...Dveami gelmeli bu baskınların
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Adalet (1 hafta önce)
    Mevcut yasadaki cezalar yeterli değil maalesef. Alt sınırı beş yıldan başlatırsanız ve her tekerrürde arttırırsanız. O bana birşey olmuyor diyenler içerde çürüyüp gider toplum temizlenir ama şimdi gir çık, yok hageb yok denetimli serbestlik adamın 30 suç kaydı var dışarda. Kimse adalete güvenmiyor maalesef. Suç işleyen değil mağdur olan ceza çekiyor ülkede. Polis yakalıyor hakim savcı elindeki kanuna göre bir şey yapamıyor ve serbest kalıyorlar. Yazık çok yazık gerçekten...
    %93
    %7
    Yanıtla