SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birkaç Mevki İçin Transfer Çalışmaları Sürüyor"

0
Güncellendi - 2017-07-16 20:04:35
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, yeni sezona hazır olduklarını söyledi.

Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 Temmuz'da başlayan yeni sezon hazırlıklarının ilk etabının tamamlandığını belirtti.

Takımın çok güzel bir uyum yakaladığını ve kamp sırasında hiçbir ciddi sakatlık yaşanmadığını dile getiren Ravcı, "Birinci kamp dönemindeki çalışmalarımız istediğimiz gibi geçti. Aramıza yeni katılan futbolcularla iyi bir uyum yakaladık. Birinci kampta güzel bir ortamımız oldu. Bunu, 18 Temmuz Salı günü başlayacağımız ikinci etap kamp çalışmalarımıza da taşımak istiyoruz." diye konuştu.

Düzce'de bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde başlayacak çalışmalarının, 30 Temmuz Pazar günü sona ereceğini kaydeden Ravcı, daha sonra Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesince düzenlenecek turnuvaya katılacaklarını ifade etti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini bildiren Ravcı, "Oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bir kaç mevkiye futbolcu almak için çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bunları kısa zamanda neticelendirmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    5-6 isim denilirken Ravcı'nın söylemi havada kalıyor. Yönetim ve teknik kadro anlaşamadığı ortada. Yönetim mevcut kadro ile yola devam edecez falan diyordu. Hala bu inadından transferleri ağır yapıyor. Ravcı bu ağızla konuşuyor. Ama Ertuğrul Hoca 5-6 isimden bahsedince yönetim u dönüşü yapmak zorunda kaldı. 5-6 isim demek takımın oturmadığı, eldeki mevcudun yetersiz olduğu anlamına geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyhun (6 yıl önce)
    Sol bek , 10 numara , sol açık , stoper.4 transfer yeterde artar.birde şu var.herkes diyorki aivas göztepe diger takımlar süper transfer yapıyor.göztepe haricinde sivas ztn 1 sene sonra süperlige döndü.paraları oturmus yönetimleri vs ztn var.ee göztpedede baskanlarının parası iyi.bizim yönetimin bütçesi belli.cok sey beklemeyin.adam 3 sene 2 üst lige cıkarttı.daha ne olsun.iş adamlarımızda iş yok.destek vermek zorundalar baskda yolu yok.bunları konusun biraz.yönetimi eleştirmek kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (6 yıl önce)
    Siz transfer yapacağız diye uyuyun. sivas spor Muhammed demiri kadrosuna katmış bile.biz alamadık ancak ucuz yaşlı yabancı transferi yapın lig başlayınca göreceğiz bakalım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Bırak bu işleri 5 alacaz yok aldık gıttı gelıyo hikaye
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kızıl (6 yıl önce)
    Bu menejer le de bu başkan ile bu takım ilkyarı dan küme düşecek yazın kenara Sivas İn aldığı adamlara bak Malatya ya bak yazıkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Bozkurt (6 yıl önce)Kamil kızıl isimli kullanıcı yorumuna
    Kamil kardas katiliyorum cok dogru ligin ortasinda yönetim istifa diye bagiracagiz baskaninda menejeride hepsi degismesi lazim evet para lazim dogru ama biraz atak olalim biraz risk alalim ikide bir malatyanin bütcesi su kadar yok dogru degil bu kadar mahale bakkalimi isletiyoruz bu gidisle yarin seyirci bile bulamazsiniz biraz heycan lazim yöneticileri göruce insanin motivasionu bitiyor hepinizde özür dilerim yanlissa beni uyarin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Senle bu iş olmaz, bakın Sivasspor'a Göztepe'ye alınabilecek ne kadar yerli yada ülkemizi bilen yabancı oyuncu varsa aldılar. Bizim aldıklarımız 30 yaş ve üstü 2.lig topçuları, göle maya atıyorlar ya tutarsa diye, tutmazsa kan Malatya'ya olur. Bu adamlar neyin hesabını verecek, transfere ayrılan parayı ödeyecek değiller ya bu para Malatya'nın parası. Seneye PTT 1. Lige düşmek istemiyorlarsa hiç olmazsa 5/6 iyi adam alınsın. Vizyonsuz sportif direktör olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydin (6 yıl önce)
    Vala helal olsun bunlar super ligde kalici olmak icin deil tff birinci life hazirlik yapiyolar yapilan transfr sayisi sekiz ve transferler bakin hic bir tanesi ust duzey futbulcu deil yani isin super ligde kalici deiliz lig baslayacak hala adam akilli transfer yapilmamis goztepe ve sivas sessiz sedasiz guzel transferler yapiyolar malatyalilar ve sayin beld baskani sanirim park bahcelerden vakit bulamiyorlar persembenin gelisi carsabadan belli oldu sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla