SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Sosyal Mesafeye Uyduk"

0
Güncellendi - 2020-05-26 06:52:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişi sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde el öptürerek, çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Orduzu Mahallesinde ikamet eden Zeki Özyay, dünyayı tehdit eden korona virüs ile mücadelenin sürdüğü bu günlerde gülümseten bir yöntem ile el öptürerek, çocuklara harçlık dağıttı. Sopanın ucuna taktığı eldiveni yeğenlerine öptüren Özyay, sosyal mesafe kuralına uyarak bayramını kutlayan yeğenlerine bayram harçlığı da verdi. Korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafeye dikkat ettiklerini ve bu yönteme başvurduğunu belirten Zeki Özyay, görenleri gülümsetti.

Özyay, yöntemiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Büyük bir geleneğimiz olan bayramlaşma ve harçlığı bu yıl da yaşatmak istedik. Sağlık Bakanımız sürekli uyarıyor, sosyal mesafeye uyun diye. Bizler de sosyal mesafeye uyarak bayramlaşma yaptık” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • taner (3 yıl önce)
    nette godugunuz her haltı taklıt etrmekten vazgecın kendınız olun
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (3 yıl önce)
    Aman ne meraklısınız birşeyleri öptürmeye. Bayramın kutlu olsun de ver harçlığı işte. Şov yapmasanız olmaz yani. Ayrıca çocuklara aynı eldiveni öptürmek ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    O çocukların sağlığı ile oynayan arkadaş boş islerine gunahsizları alet etmen ne kadar doğru?Hurda plastikten yapılmış mikrop yuvasını öpturuyorsun??
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (3 yıl önce)
    Bu arkadaş reklam peşinde koşan “çok zeki” bir insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedim (3 yıl önce)
    Boş işler bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Neyse
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek (3 yıl önce)
    Aynı eldiveni 40 kişiye öptüren insanlar virüsün tükürükle bulaştığını bilmeyecek kadar, sadece kendini koruyup şov için küçük çocukların hayatlarını tehlikeye atacak kadar benciller
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu fotoğrafın sahibi yorumları büyük ihtimal okuyodur Bilader sırf reklam yapacan diye o çocukları tehlikeye atmanın ne anlamı var.. Ahh bu sosyal medya fenomenliği insanları ne hale getiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)Melek isimli kullanıcı yorumuna
    aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla