SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Bazı Şeyleri Daha İyi Yapmamız Gerekiyor"

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kalan Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hasan Özer, her iki takım için zorlu bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer, maçın ardından yaptığı değerlendirmede iki güzide takımın karşılaştığını belirtti.

Takımının oyuna iyi başladığını anlatan Özer, "Zaman zaman duran toplarda etkili olan bir Gençlerbirliği vardı. Penaltı golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarıya istediğimiz gibi başladık, erken gelen golle ikinci golü bulduktan sonra duran toplarda ilk devrede verdiğimiz pozisyonlar oldu. Takım olarak biraz sıkıntı yaşadık. İlk golde nitekim sektirilen toptan sonra yediğimiz bir gol var. İkinci golü kabul etmiyorum. Böyle bir faul olamaz, böyle bir faul yok. Oyuncumuz sarı kart sonrasında da kırmızı gördü ve 10 kişi kaldık. Kolay bir maç değildi, her iki takım için çok zorlu maçtı. Zor günler geçiren iki takımın mücadelesiydi. Onlar da puanlar almak için mücadele ediyor. Her şey yolunda giderken, yolumuza devam ederken, yediğimiz ikinci gol gerçekten bizi çok üzdü." diye konuştu.

Evlerinde ilk galibiyeti almak istediklerini ancak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını kaydeden Özer, "İlk defa evimizde galip gelme sevincini yaşamak isterdik, ne yazık ki yaşayamadık. Yolumuza devam edeceğiz, sezon devam ediyor. Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bizim bazı şeyleri daha iyi yapmamız gerekiyor. İç saha sendromu geçen seneden bu yana devam ediyor." ifadelerini kullandı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • erhan (1 yıl önce)
    pas yapmasını öğret hocam topu alan kaleye yöneliyor bunlar hiçmi süper lig maçı izlemiyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Buğranın olmadığı kadro daha iyi mücadele ediyor.Buğranın sahadaki berduşluğu diğer oyuncularımızıda kötü etkiliyor.sahadaki 10 kişinin emeğiyle adeta alay ediyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Buğranın olmadığı kadro daha iyi mücadele ediyor.Buğranın sahadaki berduşluğu diğer oyuncularımızıda kötü etkiliyor.sahadaki 10 kişinin emeğiyle adeta alay ediyor.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 yıl önce)
    Yine herkes boş yorum yapmış.Allahiniza konuşmayın.takima transfer yapılmadı.gençler canları cikarcasina koşuyor.ellerinden geleni yapıyorlar.bazen tokezleyecekler.bu sene bu takımı gençler ligde bırakacaklar isallah.Hepsinin ve hocanınAllahina kurban.maçi hakem katletti.altin tepside verdi.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Haci (1 yıl önce)
    a.gevreğin mirası bu takımda kalanlarla ancak bu kadar iş çıkar.Beklenti başka,gerçekler başka.Bu takımın transfere çok ihtiyacı var.Ancak borçlar ödenemediği için şimdilik en az iki sezon transfer tahtası kapalı!Yani takımın işi zor!
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Veysel (1 yıl önce)
    Ucuz oyuncular ile bu kadar. Gol Çok Kaçırıyorlar . Transfer şart FORVETTTT
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Malatyasporyorum (1 yıl önce)
    Sayın hasan hocam,malatyasporda futbolcu olarak oynadığın zamandaki trabzon maçında attığın kafa golü hatıramızda geldin takımw güzel dokunuşlar yaptın emeğine sağlık 2.yarı 2-0 dan sonra dak 60 civarı takım oyundan düşmeye başladı ben arkadaşlara hoca müdshale etmezsse beraberlik yada mağlubiyet olır dedim.maalesef seyrettiniz takımdaki düşüşü aynısı göztepe ve erzurum maçlarındayaşandı.bu takımda cengiz doğukan ikilisini bozma lütfen doğuksnı çıkartıp cengizhanı almanın ne anlamı var ya ikisinide alma yada ikisi birden oynasın.jesusun oyuncu değişiklikleri hocanın sistem değişikliği niyetini gösteriyır sizinki tek tek oyuncu değişikliği ancak yotulsn oyuncu değişikliği denebilir.sizde sistemsel oyuncu değişikliği yaparsanız seviniriz.futbolcuların ve teknik ekibin emeklerine sağlık
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Haklısınız hocam, bura gelenin 3 puanı garanti, size haksızlık yapıldı, böyle olmamalıydı. Koskoca Malatyaspor un geldiği nokta.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)
    Hocam siz maç ta en iyisini yaptınız fakat hakem faktörünü katamadınız.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • ne hakemi arkadaşlar. ikinci gölde defans evlere şenkik 4 kişi topun önünde duruyo. arkadaki 3 gençlerbirliği oyuncusunu bomboş tutan yok.. böyle defans yap hakemmi girsin kademeye.
    %100
    %0
    Yanıtla