SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Futbolcularımız Yüreğiyle Oynuyor"

0
Güncellendi - 2017-12-18 18:35:23
A- A+ PAYLAŞ

U21 Süper Liginin 16.haftasında Galatasaray’ı sahasında 2-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Galatasaray karşısında iyi mücadele eden Furkan Yiğit’in kaydettiği gollerle önemli bir galibiyet alan sarı kırmızılılar, 7.galibiyetini alarak, puanını 25’e yükseltti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Altyapı Teknik Sorumlusu Murat Uçkun, Galatasaray karşılaşması öncesi soyunma odasında futbolcularına, ‘çıkın yüreğinizle oynayın’ dediğini ifade etti.

Uçkun, iyi bir futbolla galip geldiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Bizim futbolcularımız yüreğiyle oynuyor. Bizim imkanlarımız, antrenör, tesis anlamında bakıldığında Galatasaray bizden çok farklı. Senelerdir bu ligin takımı. Çocuklara, ‘yüreğinizle bu takımı yeneceksiniz, Türkiye’de bu takımın neler yapabileceğini göstereceksiniz’ dedim. Sağ olsunlar oynayan oynamayan bütün arkadaşlarımız bu gayret içerisinde oldu. Galip geldik, sevinçliyiz.”

Profesyonel takıma oyuncu kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Uçkun, “Bu bir ekip oyunu. Oynayan oynamayan, kenardaki malzemecisi, masörü, personeli herkesin bu işe katkısı var. Yönetim, kulüp başkanımız, teknik heyet bu işte destek veriyor. Bu katkıdan dolayı da mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki dönemde alabildiğimizce genç oyuncuları kadroya alacağız. Genç arkadaşlarımızı kazanıp, profesyonel takıma göndermek istiyoruz. Ferhan Canlı kardeşimiz şuanda profesyonel takım kadrosunda mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız