SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Üzüntü Verici Bir Mağlubiyet Oldu"

A- A+ PAYLAŞ

Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, 2-1'lik Yeni Malatya maçı sonrasıu yaptığı değerlendirmede kendileri için kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyleyerek, iyi bir mücadele örneği sergileyen Yeni Malatyaspor'u tebrik etti.

Rakibinin sezon başından beri sıkıntılı bir süreç yaşadığını ve karşılaşmada da 10 kişi kalmalarına rağmen kendilerinin istedikleri pozisyonları üretemediklerini söyleyen Üzülmez, bu durum karşısında özeleştiri de yapmaları gerektiğini belirtti.

Eyüpspor camiası ve taraftarlarından mağlubiyet için özür dileyen Üzülmez, var olan kredilerinin de artık tükendiğini söyledi. İlk yarı iyi oyun ile topladıkları puanla lider olduklarını ve yine aynı performansı sergileyeceklerini de söyleyen Üzülmez, "Kağıt üzerinde teorik olarak iyi takım olabilirsiniz ama sahada mücadele etmediğiniz zaman böyle hüsrana uğrayabiliyorsunuz. Bugün istediğimiz performansı ortaya koyamadık, hatalar yaptık, çok basit top kayıpları yaptık. Bizim için üzüntü verici bir mağlubiyet oldu. Ancak ayağa kalkacağız, kalkmamız da gerekiyor. Mücadelemizi sürdüreceğiz, ancak bu sadece bizimle olamaz, oyuncularında kendi sorumluluklarını bilip üzerlerine düşeni yapması gerekiyor" şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız